Julkaistut blogit -blogiarkisto
Meeri oma kuva.png
11.7.2022
2

Ensimmäinen By Iisalmi -brändin ydinarvoista on rohkeus. Iisalmessa meillä on rohkeutta olla erilaisia, kokeilla uutta ja uskoa unelmiimme.

- Meeri - Iisalmen kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijä 2022
6.7.2022
0

- Marjo-Riitta Kumpulainen, koulunuorisotyöntekijä, Iisalmen Nuorisopalvelut
Meeri oma kuva.png
30.6.2022
3

Viime kesältä tuttu, Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintätiimin kesäviestijän blogisarja palaa jälleen! Tällä kertaa näppäimistön laittaa sauhuamaan paljasjalkainen iisalmelainen, kun pohdinnassa ovat ihmeiden kaupungin ainutlaatuisuudet, kansainvälisestä näkövinkkelistä.

- Meeri - Iisalmen kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijä 2022
Terho-Savolainen-225x250.jpg
20.6.2022
0

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 6/2022 pääkirjoitus

- Terho Savolainen
17.6.2022
0

Sitouttava kouluyhteisötyö -hanke (SKY) on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamana valtakunnallinen hanke. Pohjois-Savossa hanketta toteutetaan neljän kunnan yhteisenä hankkeena Iisalmessa, Lapinlahdella, Siilinjärvellä ja Sonkajärvellä. Hanke alkoi elokuussa 2021 ja kestää vuoden 2023 loppuun.

- Maarit Huttunen, kouluyhteisötyöntekijä Sitouttava kouluyhteisötyö -hankkeessa
Terho Savolainen
31.5.2022
0

Turvallisuus on yksi Suomen vetovoimatekijöistä ja viime päivinä se on ollut päivittäinen puheenaihe. Venäjän hyökkäys Ukrainaan aiheutti niin radikaalin muutoksen maailmanpolitiikassa, että Suomen hallitus on päättänyt lunastaa ns. Nato-option jätti jäsenyyshakemuksen toukokuun puolivälissä. Nyt edessä on useamman kuukauden, jopa vuoden kestävät neuvottelut, joiden jälkeen jäsenyys toivottavasti astuu voimaan. Se tuo kaivattua vakautta myös talouspolitiikkaan, liittää meidät entistä vahvemmin osaksi läntistä maailmaa ja vähentää sijoittajien huolia Suomen maariskistä. Jäsenyys on varmasti hyvä asia myös Iisalmen ja Ylä-Savon yrityksille, vaikka nyt välittömästi sodan tuomiin ongelmiin se ei annakaan ratkaisuja. Edessä on varmasti haasteellisia kuukausia kovan inflaation kourissa ja talouskasvun hidastuessa, vaikka jokainen yritys varmasti tekee kaikkensa löytääkseen korvaavia markkinoita nyt menetetylle idänkaupalle.

- Terho Savolainen
Terho Savolainen 200x250.jpg
2.5.2022
0

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 4/2022 pääkirjoitus

- Terho Savolainen
22.4.2022
3

By Iisalmi -allekirjoitettu yhteistyöteko saa jälleen jatkoa, sillä tänä vuonna jo neljättä kertaa Petterinkulma Oy:n koeasunnoksi tarjoama vuokrakoti remontoidaan ja sisustetaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan opiskelijoiden toimesta tulevan koeasukkaan Kristiinan mieltymysten mukaisesti. Kesäkodin ja sen asukkaan vakuuttaa paikallinen elämänturvaaja LähiTapiola Itä, ja lisäksi Kaisanet Oy tarjoaa koeasukkaalle verkkoyhteydet ja palvelut. Tästä Ysaon opiskelijoiden blogista pääset seuraamaan remonttia vaihe vaiheelta nähden samalla, kuinka Petterinkulman kaksio kokee kevään aikana muodonmuutoksen vuoden 2022 koeasunnoksi sekä Kristiinan viihtyisäksi kesäkodiksi!

- Sisustusalan opiskelijat Katja Tarvainen, Tiia Tervakoski ja Kirsti Tikkanen
Kaikki blogit
Edellinen 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10Seuraava