Julkaistut blogit -blogiarkisto
22.4.2022
3

By Iisalmi -allekirjoitettu yhteistyöteko saa jälleen jatkoa, sillä tänä vuonna jo neljättä kertaa Petterinkulma Oy:n koeasunnoksi tarjoama vuokrakoti remontoidaan ja sisustetaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan opiskelijoiden toimesta tulevan koeasukkaan Kristiinan mieltymysten mukaisesti. Kesäkodin ja sen asukkaan vakuuttaa paikallinen elämänturvaaja LähiTapiola Itä, ja lisäksi Kaisanet Oy tarjoaa koeasukkaalle verkkoyhteydet ja palvelut. Tästä Ysaon opiskelijoiden blogista pääset seuraamaan remonttia vaihe vaiheelta nähden samalla, kuinka Petterinkulman kaksio kokee kevään aikana muodonmuutoksen vuoden 2022 koeasunnoksi sekä Kristiinan viihtyisäksi kesäkodiksi!

- Sisustusalan opiskelijat Katja Tarvainen, Tiia Tervakoski ja Kirsti Tikkanen
Iisalmen kesän 2022 koeasukkaaksi muuttaa eläinlääketieteen opiskelija Kristiina Kukkoniemi Helsingistä..jpg
12.4.2022
1

- Kristiina Kukkoniemi, Iisalmen koeasukas kesällä 2021
Terho-Savolainen-225x250.jpg
29.3.2022
0

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 3/2022 pääkirjoitus

- Terho Savolainen, elinkeinojohtaja
Palapeli palikoista
18.1.2022
2

Oppimisen tuen ja inkluusion kehittäminen esi- ja perusopetuksessa on neljän pohjoissavolaisen kunnan: Iisalmi, Siilinjärvi, Varkaus ja Kuopio hanke. Hanke on alkanut elokuun alusta ja kestää vuoden 2022 loppuun.

- Susanna Kartimo-Kröger, hankekoordinaattori
26.11.2021
0

SnellmanEDU haastatteli Iisalmen kaupunginhallituksessa toimivaa Jani Rönkköä HALLI-tietopankin käyttöönotosta. Lue SnellmanEDUn blogiteksti haastatteluun liittyen.

- SnellmanEDU
Blogi-kuva Kaija.jpg
12.11.2021
2

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän kunnissa käynnistyy myös varhaiskasvatuksen uusi Oppimisen tuen hanke, jonka tavoitteena on oppimisen tuen sekä inklusiivisen toimintakulttuurin kehittäminen yhteistyöverkostossa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven sekä Vieremän varhaiskasvatuksessa. Syntyvyys on alentunut näissä neljässä kunnassa, mikä tulee vaikuttamaan jatkossa varhaiskasvatuksen järjestämiseen.

- Oppimisen tuen koordinaattori, Kaija Rautaparta-Pennanen
grande finale (5).png
18.8.2021
4

Kuinka tahansa tarina tästä jatkuukin, niin voin aidosti sanoa Iisalmen jättäneen kyllä jälkensä - ja saaneen uskomaan ihmeisiin.

- Kirsi Silanterä
UNELMADUUNISSA HARRASTUS.png
6.8.2021
3

Harrastuksia tukevat olosuhteet mahdollistavat parhaimmillaan omien vahvuuksien, taitojen ja kutsumuksen löytämisen. Ympäristön, jossa ne tunnistetaan ja niille on tilaa, jolloin ne pääsevät puhkeamaan kukkaan.

- Kirsi Silanterä
MONIPAIKKAISUUS (3).png
19.7.2021
1

Uudenlaisten käytäntöjen kautta vapautuisi paljon voimavaroja sekä arjen rytmin koordinoimiseen että omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, mutta lisäksi tarvittaessa myös suurempiin muutoksiin. Jos ulkoiset tekijät sallivat laajan liikkumavaran, on myös päätöksenteko ja omien olosuhteiden muuttaminen helpompaa.

- Kirsi Silanterä
Kaikki blogit
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8Seuraava