Ajankohtaiset tiedotteet
16.2.2023
1

Yrittäjät, jotka eivät ole aiemmin Iisalmen yritysneuvonnassa asioineet, saattavat lähiviikkoina saada puhelun SunUra Oy:ltä Iisalmen yrityspalveluiden toimeksiannosta.

MokkilaisBanneri_1080x1080px.jpg
9.2.2023
0

Tavoitteenamme on rakentaa maailman parasta mökkielämää Iisalmeen, Savon sydämeen. Tämä työ tehdään yhdessä - vastaamalla kyselyyn vaikutat vapaa-ajan asumisen kehittämiseen Iisalmen ja Pohjois-Savon alueella ja autat meitä rakentamaan unelmien mökkielämästä sinun näköistäsi.

7.2.2023
2

Iisalmen Sanomien mielipideosastolla kirjoitettiin 7.2.2023 kulttuurikeskuksen hankesuunnittelusta. Haluamme kertoa hankesuunnittelun tilanteesta ja oikaista tähän liittyen muutamia asiavirheitä.

allas.jpg
31.1.2023
4

Käy katsomassa uudet kuvat osoitteessa www.iisalmi.fi/uusiuimahalli

25.1.2023
3

Juhani Ahon koulun korjaukset on tehty Ylä-Savon Rakennussuunnittelu Oy:n suunnittelemien korjaussuunnitelmien mukaisesti. Korjaussuunnitelmat pohjautuvat Sisäilmatalo Kärki Oy:n tekemän kuntotutkimuksen tuloksiin. Tutkimuksien ja suunnitelmien ulkopuolisen tarkastuksen on tehnyt Ramboll Finland Oy.

Kiireneutraali_Iisalmi_soittolista_FB_IG.jpg
24.1.2023
1

Millainen musiikki saa sinut tuntemaan olosi levolliseksi? Onko sinulla jokin lempikappale niihin hetkiin, kun kaipaat palautumista päivän kiireistä? Maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi pyrkivä Iisalmi kokoaa nyt yhdessä iisalmelaisten kanssa Kiireneutraali Iisalmi -soittolistan. Tavoitteena on inspiroida pieniin arjen tekoihin, jotka ovat osa tasapainoisempaa, hyvinvoivaa arkea - kiireneutraalia elämää.

Nainen istuu metsikössä polkupyörän vieressä ja näyttää rentoutuneelta ja hyvinvoivalta
23.1.2023
1

Iisalmi haastaa paikalliset yritykset mukaan kiireneutraaliustavoitteeseen keräämällä työpaikoilta konkreettisia toimia hyvinvoinnin ja kiireettömän työelämän tukemiseen. Kiire-barometrilla kaupunki seuraa iisalmelaisten kokemaa kiirettä puolivuosittain.

Kesän 2022 koeasukas Kristiina Kukkoniemi ahkeroi seminologi-lomittajana ja toi esille seudun maatalouselinkeinoja.JPG
17.1.2023
1

Kokeilusta kestosuosikiksi kehittynyt Iisalmen koeasumisen kampanja starttaa jälleen tiistaina 17.1.2023. Kampanjan perusidea on varsin yksinkertainen: Seudulle kesätöihin tuleva nuori osaaja voi hakea Iisalmen koeasukkaaksi ja saada kesätyösuhteensa ajaksi ilmaisen asunnon Petterinkulma Oy:n vuokrakodista vastineeksi Iisalmen somelähettilään toimimisesta. Täysin ilmaisen asumisen ja harrastamisen edut koko kesäkaudelle saa yksi muuttaja, mutta edullisia kesäkoteja kampanjan maustamilla lisäeduilla Petterikulma Oy:n soluissa on tarjolla runsaammin. Lisäksi vuoden 2023 uutuutena kampanja tarjoaa niin ikään ilmaista Workcation #ByIisalmi -hybridityökokeilua, jossa monipaikkaista työtä tekevä tai yrittäjänä toimiva voi yhdistää työn ja lomailun asumalla viikon ajan Spa Hotel Runnilla. Runni on jo historiassaan tarjonnut eräänlaista workcationia, ovathan siellä lomailleet taitelijat yhdistäneet leppoisan Runnin miljöön ja taiteen edellyttämän inspiroitumisen - työn ja huvin.

puhelinhaastattelut_some.jpg
10.1.2023
0

Taloustutkimus tekee vuoden 2023 alussa puhelinhaastatteluina – Iisalmen kaupungin tilauksesta – tutkimuksen asukkaille, vapaa-ajan asukkaille ja yrityksille. Tutkimukset toteutetaan 16.1. - 3.2.2023 välisenä aikana.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.