Ajankohtaiset tiedotteet
konsertti.jpg
18.8.2023
0

Luvassa on monipuolinen ohjelmakattaus kaiken ikäisille.

Uusi_Tietotalo_Iisalmi_Exterior_Low_Res_(c)_MUUAN.jpg
15.8.2023
4

Iisalmen Teollisuuskylä Oy suunnittelee modernia asuin- ja toimitilarakennusta torin laidalle. Kevään aikana laadittu Uusi Tietotalo -viitesuunnitelma tarjoaa usealle toimijalle tilaisuuden kasvulle ja uudelle liiketoiminnalle. Hankkeeseen haetaan nyt uusia kumppanuuksia.

Tekoäly. Jani Väisänen & tekoäly Stable Diffusion (CCbyS-A4.0).png
14.8.2023
0

Tervetuloa tekoäly haltuun tunnissa -työpajaan, jossa tutustutaan suureen kielimalliin Chat-GPT ja kuvamalli Dall-E 2:een!

Monoa multitaskaukselle -kampanjassa sujuvan aivotyön teema kiteytyy meemeihin..png
11.8.2023
1

Iisalmi käynnistää maanantaina 14.8.2023 paikallisille työyhteisöille suunnatun Monoa multitaskaukselle -kampanjan yhdessä Työterveyslaitoksen kanssa. Ensimmäinen vaihe sujuvaan, tuloksellisempaan ja terveellisempään aivotyöhön tähtäävässä kampanjassa on Monoa multitaskaukselle -valmennuksen osallistujaryhmien rekrytointi – ilmaiseen valmennukseen valitaan kolme työyhteisöryhmää. Lisäksi kampanja tarjoaa kaikille sen viestintää seuraaville monia mahdollisuuksia oppia parempia työskentelytapoja mm. tuottamalla Monoa multitaskaukseen -työkirjan ja jakamalla meemien kautta tietoa aivotyön kongnitiivisista vaatimuksista ja innostavista voimavaroista. ​

MicrosoftTeams-image (56).png
6.7.2023
1

By Iisalmi -seminaari 2023 -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.11.2023 klo 8.30-14.30 Iisalmen kulttuurikeskuksella ja verkkostriiminä. Teemana on 'Osaaminen ja hyvinvointi - tärkein pääomamme'.

Tiedolla työskentelyyn liittyy kuormitustekijöitä, joten sujuvan aivotyön taidot ovat tärkeä osa hyvinvointia..png
20.6.2023
3

Iisalmi on julistanut tavoitteekseen olla maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki vuonna 2025. Kiireneutraali elämä tarkoittaa tasapainoista, hyvinvoivaa arkea niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Iisalmen kaupunki By Iisalmi -yritys- ja oppilaitoskumppaneineen onkin toteuttanut jo monia etenkin asukkaiden vapaa-aikaan liittyviä kiireneutraaliustekoja, jotka kannustavat tekemään valintoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parhaaksi. Henkilökohtaiset valinnat eivät kuitenkaan yksin riitä - arjen tasapainoa ja hyvinvointia pitää rakentaa myös yhdessä. Siksi Iisalmi käynnistää syksyllä paikallisille työyhteisöille suunnatun Monoa multitaskaukselle -valmennuksen yhdessä Työterveyslaitoksen kanssa. Haku Monoa multitaskaukselle -valmennukseen avautuu elokuussa. Työyhteisöjen toivotaan jo nyt pohtivan, voisiko valmennus olla tarpeellinen omalle tiimille, yksikölle tai vaikka koko yritykselle.

Ilmakuva Iisalmen kaupungista
20.6.2023
1

Iisalmen kaupunginhallitus päätti 19.6. kokouksessaan, että Iisalmi käynnistää osallistuvan budjetoinnin toimintamallin ja kohdentaa vuoden 2024 talousarviosta 100 000 euroa kuntalaisten valitsemiin toimenpiteisiin. Lopullisesti osallistuvan budjetoinnin määräraha hyväksytään osana Iisalmen kaupungin vuosien 2024-2026 talous- ja toimintasuunnitelmaa valtuuston kokouksessa joulukuussa. Toimintamallia Iisalmen osallistuvalle budjetoinnille tarkennetaan syksyllä 2023 - tavoitteena on tarjota kuntalaisille matalan kynnyksen mahdollisuus vaikuttaa omaan kotikaupunkiinsa määrittelemättä etukäteen liian tarkasti sitä, millaisia toimenpiteiden tulisi olla. Jo nyt kuntalaiset voivatkin miettiä, mitä he omassa kotikaupungissaan haluaisivat kehittää.

Mieliteko_nelio.jpg
20.6.2023
1

Mielelle hyvää tekevään hetkeen ei tarvita kuin pelikortit ja muutama innokas pelikaveri, tämän tietää jokainen, joka on joskus viettänyt aikaa kortti- tai seurapelien parissa. Iisalmen kaupunki, By Iisalmi -verkosto ja Mieliteko ovat tuottaneet Mieliteko #ByIisalmi -pelikortit innostaakseen ihmisiä viettämään leppoisia kiireettömän läsnäolon hetkiä yhdessä mukavan peliseuran kanssa, tutustuen samalla ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja Iisalmeen liittyviin teemoihin. Inspiraatiota pelitoteutukseen on saatu By Iisalmi -lähettiläs (2022) Arja Wäisäseltä, joka järjesti maailmanlaajuisen koronaepidemian aikana ravintolansa asiakkaille etäyhteydellä yhteisöllisiä visailuiltoja – näin välittävää ja yhteisöllistä tunnelmaa saatiin pidettyä yllä ihmisten ollessa fyysisesti erossa toisistaan. Arska-Tätinä tutuksi tullut Arja esiintyykin Mieliteko #ByIisalmi -pelikorteissa Harlekiini (Harley Quinn) korteissa ja toimii pelikorttien suojelijana. Kortit lanseerataan kaiken kansan iloksi Mieliteko #ByIisalmi -pubivisaillassa ravintola Istuvassa Härässä 28.6.2023.

Workcation By Iisalmi -kokeilun koeasukas Saara Närä on positiivisen terveyden edistäjä..png
12.6.2023
0

Osana Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi –verkoston Koe Iisalmi! -koeasumisen kampanjaa testataan tänä vuonna Iisalmen seudun mahdollisuuksia työn ja vapaa-ajan yhdistävään workcation-lomailuun liittyen. Workcation #ByIisalmi -kokeilun myötä sosiaalisen median yrittäjänä työskentelevä terveysviestinnän asiantuntija Saara Närä asuu ja työskentelee viikon ajan Spa Hotel Runnissa. Workcation-kokeilu nostaa Saara Närän kokemusten kautta esille ne monet mahdollisuudet, joita Iisalmessa on tarjolla hänen kaltaisilleen monipaikkaista työtä tekeville ja yrittäjille. Teemana koeasumisessa on tänä vuonna kiireneutraalius eli hyvinvointi, joka syntyy työn ja palautumisen tasapainosta, eikä yrittäjiä ja itsensätyöllistäjiä ole syytä jättää hyvinvointikeskustelun ulkopuolelle.

Reetta Sojakka nauttii Iisalmen lähiliikuntapaikoista.jpg
9.6.2023
0

Iisalmessa jo perinteeksi muodostunut kesäajan markkinointitoimi, Koe Iisalmi! -kampanjan koeasumisen jakso, on jälleen alkanut tämänvuotisen koeasukkaan Reetta Sojakan muutettua kaupunkiin. Reetta Sojakka työskentelee Iisalmen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa varhaiskasvatuksen opettajana ja kertoo niin työstään kuin vapaa-ajan kokemuksistaan @koeiisalmi -Instagram-tilillä kesän ajan. Reetalla on takanaan vajaa viikko iisalmelaisuutta, ja aiemmin aina pääkaupunkiseudulla tai ulkomailla asuneena hän tunnistaa jo nyt Iisalmen kiireneutraalin ilmapiirin, jota esimerkiksi ruuhkattomuus ja joka puolella lähellä oleva luonto vesistöineen vahvistavat. Koeasumisen kampanjan kantava idea onkin tarkastella kaupunkia joka kesä erilaisen taustan omaavan nuoren muuttajan silmin ja kertoa siitä aidosti ja vuorovaikutteisesti some-seuraajille.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.