Ajankohtaiset tiedotteet
17.3.2023
0

Tekninen jaosto käsittelee 23.3.2023 kokouksessaan mm. yksityistiekunnille myönnettävää kaupungin avustusta valtion avustamiin perusparannushankkeisiin ja poikkeamishakemusta Pihlajaharjussa.

17.3.2023
5

Sivistys- ja hyvinvointilautakunnassa 21.3. on asialistalla mm. lausunnon antaminen kulttuurikeskuksen peruskorjauksen ja uudistamisen hankesuunnitelmaan.

16.3.2023
0

Tekniselle lautakunnalle esitetään 22.3.2023 kokouksessa, että se hyväksyy Sataman aallonmurtajan tarjouspyyntöasiakirjat sekä Kulttuurikeskuksen peruskorjauksen ja uudistamisen hankesuunnitelman.

15.3.2023
0

Iisalmen kaupungissa on käynnissä hanke ”Iisalmi – ikääntyvien asuinkaupunki Ylä-Savossa”.

_Facebook Event Cover (2).png
10.3.2023
0

Tekoäly, Tekoäly - Tekoäly on muutakin kuin vain muotisana. Miten ja ennen kaikkea miksi hyödyntää tekoälyä osaamisen ennakoinnissa ja tunnistamisessa?

2.3.2023
0

Iisalmen kaupungilla on tänä keväänä haussa yhteensä noin 160 kesätyöpaikkaa, kun koululaisten Twist-kesätyötehtävät lasketaan mukaan. Muita kesätyöpaikkoja on noin 40. Useimpien tehtävien hakuaika päättyy 13.3.2023, joten vielä on reilu viikko aikaa jättää oma hakemuksensa.

Ponssen Krisjanis Jurans kertoo oman kiireneutraalin arjen tarinansa Kiireneutraali Iisalmi -kampanjassa..jpeg
1.3.2023
0

Iisalmessa on ymmärretty, että liiallinen kiire ei tee hyvää ihmisille eikä työn laadulle. Turhasta kiireestä on inhimillisen ja taloudellisen menestyksen vuoksi tärkeää pyrkiä eroon. Iisalmella on monia vahvuuksia, joiden avulla kaupungin on mahdollista toimia edelläkävijänä turhan kiireen karkotuksessa ja kiireettömämmän, hyvinvoivan elämäntavan rakentamisessa. Kiireneutraali Iisalmi -kampanjan nimissä onkin toteutettu jo monenlaisia iisalmelaisten työ- ja vapaa-ajan leppoistamiseen innostavia tekoja. Nyt Iisalmi haluaa antaa kaupunkiin muuttaville lahjan, joka auttaa heitä heti uudelle kotipaikkakunnalle muutettuaan tarttumaan leppoisaan ilmapiiriin ja muistamaan palautumisen tärkeyden muuttokiireidenkin keskellä.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 ... 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.