Ajankohtaiset tiedotteet
Ponssen Krisjanis Jurans kertoo oman kiireneutraalin arjen tarinansa Kiireneutraali Iisalmi -kampanjassa..jpeg
1.3.2023
0

Iisalmessa on ymmärretty, että liiallinen kiire ei tee hyvää ihmisille eikä työn laadulle. Turhasta kiireestä on inhimillisen ja taloudellisen menestyksen vuoksi tärkeää pyrkiä eroon. Iisalmella on monia vahvuuksia, joiden avulla kaupungin on mahdollista toimia edelläkävijänä turhan kiireen karkotuksessa ja kiireettömämmän, hyvinvoivan elämäntavan rakentamisessa. Kiireneutraali Iisalmi -kampanjan nimissä onkin toteutettu jo monenlaisia iisalmelaisten työ- ja vapaa-ajan leppoistamiseen innostavia tekoja. Nyt Iisalmi haluaa antaa kaupunkiin muuttaville lahjan, joka auttaa heitä heti uudelle kotipaikkakunnalle muutettuaan tarttumaan leppoisaan ilmapiiriin ja muistamaan palautumisen tärkeyden muuttokiireidenkin keskellä.

laptop-gf8ca891eb_1920.jpg
20.2.2023
1

Nyt se on mahdollista, sillä Savonia-ammattikorkeakoulu käynnistää huhtikuussa 2023 tradenomin polkuopinnot Ylä-Savossa.

työpöytä.jpg
20.2.2023
0

Yrittäjä/työnantaja, tervetuloa keskiviikkona 22.3.2023 klo 8-10 Iisalmen Raatihuoneelle aamukahville tutustumaan alueen koulutustarjontaan ja oppilaitosten muihin palveluihin!

Kaupassa Iisalmen kaupungille siirtyi mm. Vire-sairaalarakennus investointihankkeineen - rakennuksen peruskorjaus on parhaillaan käynnissä..jpg
17.2.2023
1

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on tuottanut Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut vuodesta 2010 saakka. Omistajakunnat ovat tehneet tiivistä ja hyvää yhteistyötä seudun asukkaiden sote-palveluiden järjestämisessä viimeiset 12 vuotta. Kuntayhtymän toiminnan voidaankin todeta olevan erinomainen esimerkki kuntien välisestä vapaaehtoisesta yhteistyöstä, jolla on saavutettu sekä toiminnallisia että taloudellisia hyötyjä. Hyvinvointialueuudistuksen myötä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän operatiivinen toiminta on päättynyt 31.12.2022 ja omistajakunnat ovat yhteisesti päättäneet, että Iisalmen kaupunki lunastaa kuntayhtymän omistuksessa olevat sairaalakiinteistöt itselleen ja että kuntayhtymä puretaan.

25.1.2023
3

Juhani Ahon koulun korjaukset on tehty Ylä-Savon Rakennussuunnittelu Oy:n suunnittelemien korjaussuunnitelmien mukaisesti. Korjaussuunnitelmat pohjautuvat Sisäilmatalo Kärki Oy:n tekemän kuntotutkimuksen tuloksiin. Tutkimuksien ja suunnitelmien ulkopuolisen tarkastuksen on tehnyt Ramboll Finland Oy.

Kiireneutraali_Iisalmi_soittolista_FB_IG.jpg
24.1.2023
1

Millainen musiikki saa sinut tuntemaan olosi levolliseksi? Onko sinulla jokin lempikappale niihin hetkiin, kun kaipaat palautumista päivän kiireistä? Maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi pyrkivä Iisalmi kokoaa nyt yhdessä iisalmelaisten kanssa Kiireneutraali Iisalmi -soittolistan. Tavoitteena on inspiroida pieniin arjen tekoihin, jotka ovat osa tasapainoisempaa, hyvinvoivaa arkea - kiireneutraalia elämää.

Nainen istuu metsikössä polkupyörän vieressä ja näyttää rentoutuneelta ja hyvinvoivalta
23.1.2023
1

Iisalmi haastaa paikalliset yritykset mukaan kiireneutraaliustavoitteeseen keräämällä työpaikoilta konkreettisia toimia hyvinvoinnin ja kiireettömän työelämän tukemiseen. Kiire-barometrilla kaupunki seuraa iisalmelaisten kokemaa kiirettä puolivuosittain.

Kesän 2022 koeasukas Kristiina Kukkoniemi ahkeroi seminologi-lomittajana ja toi esille seudun maatalouselinkeinoja.JPG
17.1.2023
1

Kokeilusta kestosuosikiksi kehittynyt Iisalmen koeasumisen kampanja starttaa jälleen tiistaina 17.1.2023. Kampanjan perusidea on varsin yksinkertainen: Seudulle kesätöihin tuleva nuori osaaja voi hakea Iisalmen koeasukkaaksi ja saada kesätyösuhteensa ajaksi ilmaisen asunnon Petterinkulma Oy:n vuokrakodista vastineeksi Iisalmen somelähettilään toimimisesta. Täysin ilmaisen asumisen ja harrastamisen edut koko kesäkaudelle saa yksi muuttaja, mutta edullisia kesäkoteja kampanjan maustamilla lisäeduilla Petterikulma Oy:n soluissa on tarjolla runsaammin. Lisäksi vuoden 2023 uutuutena kampanja tarjoaa niin ikään ilmaista Workcation #ByIisalmi -hybridityökokeilua, jossa monipaikkaista työtä tekevä tai yrittäjänä toimiva voi yhdistää työn ja lomailun asumalla viikon ajan Spa Hotel Runnilla. Runni on jo historiassaan tarjonnut eräänlaista workcationia, ovathan siellä lomailleet taitelijat yhdistäneet leppoisan Runnin miljöön ja taiteen edellyttämän inspiroitumisen - työn ja huvin.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.