Ajankohtaiset tiedotteet
20.9.2023
0

Ilmatieteen laitos on antanut varoituksen Pohjois-Savon alueelle vaarallisen voimakkaasta lounaistuulesta keskiviikkona 20.9. Puuskatuulet saavuttavat Pohjois-Savon tämänhetkisen arvion mukaan keskiviikkona noin klo 11–12 aikaan. Rintama liikkuu nopeasti ja voimakkaat tuulet siirtyvät Suomen itäpuolelle iltapäivän aikana. Tuulen nopeuden on arvioitu kohoavan jopa 25 m/s. Pohjois-Savon pelastuslaitos seuraa tilannetta tarkkaan ja on varautunut mahdollisiin myrskyn aiheuttamiin tehtäviin.

7.9.2023
1

Iisalmen kaupungin luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista koostuva ohjausryhmä on aloittanut työnsä perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen palveluverkon suunnittelun parissa. Ohjausryhmä kokoontui ensimmäisen kerran tiistaina 5.9.2023 ja lokakuun loppuun mennessä on tavoitteena synnyttää suunnitelma, jossa esitellään useampi vaihtoehtoinen palveluverkkomalli. Varsinaisen, ohjausryhmän ohjauksessa laadittavan suunnitelman tuottamisesta vastaavat FCG:n johtavat konsultit Raila Oksanen ja Jussi Sallinen.

Tunnustus2023_FB_Yleiskuva.jpg
7.9.2023
1

Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -kumppaniverkosto jakavat vuosittain By Iisalmi -tunnustuksen, joka on osoitus positiivisesta asenteesta ja tinkimättömästä halusta tehdä parasta omalla alallaan. Yleisöäänestyksellä valittu tunnustuspalkinnon saaja toimii myös seudun lähettiläänä. Vuoden 2023 tunnustusäänestys käynnistyy torstaina 7.9. ja ehdolla on neljä eri alojen huippuosaajaa. Tunnustuspalkinto jaetaan tänä vuonna jo seitsemännen kerran.

Iisalmi_Monoa_multitaskaukselle_mukaan_valittujen_somefeed_5 (1).jpg
6.9.2023
3

Iisalmen kaupunki ja Työterveyslaitos hakivat elokuussa työyhteisöryhmiä paikallisille työyhteisöille suunnattuun Monoa multitaskaukselle -valmennukseen. Työterveyslaitoksen vetämään valmennuskokonaisuuteen valitut työyhteisöryhmät tulevat Ponsselta, Normetilta ja Live-säätiön Iisalmen toimipisteeltä. Valmennus on käynnistynyt aivotyökyselyllä, ja syys-lokakuun aikana se jatkuu ryhmäkohtaisilla toimenpiteillä. Valmennusta seurataan Iisalmen kaupungin kanavissa ja sen tuloksia esitellään By Iisalmi -seminaarissa 8.11.2023. Monoa multitaskaukselle -valmennuksen ja taustakampanjan tavoitteena on vaikuttaa myönteisesti koettuun työhyvinvointiin ja työn tuloksellisuuteen sekä Iisalmen seudun osaajavetovoimaan.

Mansikkaniemen koulun uusi rehtori Kati Kauhanen on läsnä ja lähellä koulun arkea.
30.8.2023
0

Mansikkaniemen koulun uuden rehtorin Kati Kauhasen startti virassaan on ollut vauhdikas ja työntäyteinen. Hän iloitsee siitä, että uuden koulun myötä päästään yhdessä rakentamaan "Meidän Mansikkaniemen koulun" toimintakulttuuria monipuolisessa oppimisympäristössä.

Juhani Aho.jpg
28.8.2023
1

Ylä-Savon ja Rautavaaran vastuullisen matkailun tuotteistamiseen ja verkostoitumiseen kohdistunut hanke, 1.2.2022 - 31.8.2023, toteutti erilaisia toimenpiteitä matkailuyritysten, että Iisalmi ja tienoot -verkoston kanssa.

25.8.2023
0

Iisalmen kaupunki on ottanut käyttöön LianaMailer-uutiskirjetyökalun, ja samalla kirjeiden ilmeet uudistuivat. Iisalmen kaupungin uutiskirjeet tuovat suoraan sähköpostiisi ajankohtaisimmat kuulumiset kaupungistamme.   

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 ... 6 7 8Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.