Ajankohtaiset tiedotteet
Ponssen Krisjanis Jurans kertoo oman kiireneutraalin arjen tarinansa Kiireneutraali Iisalmi -kampanjassa..jpeg
1.3.2023
0

Iisalmessa on ymmärretty, että liiallinen kiire ei tee hyvää ihmisille eikä työn laadulle. Turhasta kiireestä on inhimillisen ja taloudellisen menestyksen vuoksi tärkeää pyrkiä eroon. Iisalmella on monia vahvuuksia, joiden avulla kaupungin on mahdollista toimia edelläkävijänä turhan kiireen karkotuksessa ja kiireettömämmän, hyvinvoivan elämäntavan rakentamisessa. Kiireneutraali Iisalmi -kampanjan nimissä onkin toteutettu jo monenlaisia iisalmelaisten työ- ja vapaa-ajan leppoistamiseen innostavia tekoja. Nyt Iisalmi haluaa antaa kaupunkiin muuttaville lahjan, joka auttaa heitä heti uudelle kotipaikkakunnalle muutettuaan tarttumaan leppoisaan ilmapiiriin ja muistamaan palautumisen tärkeyden muuttokiireidenkin keskellä.

27.2.2023
0

Purkutöiden valmistelua, muutto, koulutuksia ja koekäyttöä ennen Saukon avaamista

Kaavoituksella suunnitellaan tulevaisuuden ympäristöä.
24.2.2023
0

Kaavoituskatsaus jaettiin koteihin Iisalmen Sanomien teemaliitteessä 23.2.2023.

Saukko-sauna.jpg
20.2.2023
4

Iisalmen uutta Saukko-uimahallia viimeistellään parhaillaan kohti tositoimia eli uimareiden ja muiden liikuntaharrastajien vastaanottamista. Varmistaakseen palveluiden sujuvuuden uudessa, odotetussa hallissa Iisalmi järjestää uimahallipalveluiden testausta: Koelutrauspäivä toteutetaan perjantaina 17.3.2023. Koelutraajiksi houkutellaan kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä – onhan Saukko paikka, jonka tavoitteena on tarjota hyvinvointia ja liikuntamahdollisuuksia kaikille, olipa elämäntilanne millainen tahansa!

laptop-gf8ca891eb_1920.jpg
20.2.2023
1

Nyt se on mahdollista, sillä Savonia-ammattikorkeakoulu käynnistää huhtikuussa 2023 tradenomin polkuopinnot Ylä-Savossa.

työpöytä.jpg
20.2.2023
0

Yrittäjä/työnantaja, tervetuloa keskiviikkona 22.3.2023 klo 8-10 Iisalmen Raatihuoneelle aamukahville tutustumaan alueen koulutustarjontaan ja oppilaitosten muihin palveluihin!

Kaupassa Iisalmen kaupungille siirtyi mm. Vire-sairaalarakennus investointihankkeineen - rakennuksen peruskorjaus on parhaillaan käynnissä..jpg
17.2.2023
1

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on tuottanut Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut vuodesta 2010 saakka. Omistajakunnat ovat tehneet tiivistä ja hyvää yhteistyötä seudun asukkaiden sote-palveluiden järjestämisessä viimeiset 12 vuotta. Kuntayhtymän toiminnan voidaankin todeta olevan erinomainen esimerkki kuntien välisestä vapaaehtoisesta yhteistyöstä, jolla on saavutettu sekä toiminnallisia että taloudellisia hyötyjä. Hyvinvointialueuudistuksen myötä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän operatiivinen toiminta on päättynyt 31.12.2022 ja omistajakunnat ovat yhteisesti päättäneet, että Iisalmen kaupunki lunastaa kuntayhtymän omistuksessa olevat sairaalakiinteistöt itselleen ja että kuntayhtymä puretaan.

16.2.2023
1

Yrittäjät, jotka eivät ole aiemmin Iisalmen yritysneuvonnassa asioineet, saattavat lähiviikkoina saada puhelun SunUra Oy:ltä Iisalmen yrityspalveluiden toimeksiannosta.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.