Lomakkeet ovat pääosin täytettäviä PDF-lomakkeita. Niiden katseleminen edellyttää, että koneeseesi on asennettu Acrobat Reader -ohjelma. Jos PDF-lomakkeet eivät aukea koneessasi, hae Adobe Acrobat Readerin uusin versio esimerkiksi valmistajan, Adobe -verkkosivulta ja asenna se koneellesi. Ohjelma on maksuton.

Huomioithan, kun avaat lomakkeen selaimeen niin selaimessa täyttämäsi tiedot eivät tallennu lomakkeelle. Suosittelemme siis, että tallennat lomakkeen ensin ja sen jälkeen täytät sen. Voit joko tulostaa lomakkeen ja postittaa sen lomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen tai lähettää sen sähköisesti Suomi.fi/viestit palvelun kautta.

Asioi sähköisesti, lähetä lomake meille näin:

1. Etsi lomake, tallenna se ensin omalle koneellesi
2. Täytä lomake
3. Tunnistaudu Suomi.fi/viestit-verkkopalveluun pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.
4. Valitse "Suostun vastaanottamaan kaikki viestit ja todisteelliset tiedoksiannot sähköisesti". Tällä valinnalla annat yleisen suostumuksen siihen, että Suomi.fi-viestejä käyttävät julkisen hallinnon organisaatiot saavat toimittaa sinulle viestejä, tiedoksiantoja ja päätösasiakirjoja sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Tällöin viestejä ei toimiteta postitse.
5. Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoitukset saapuneista viesteistä. Voit myös myöhemmin muuttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
6. Valitse toiminto Lähetä viesti viranomaiselle ja valitse viranomaiseksi Iisalmen kaupunki. Kirjoita saateviesti ja liitä lomake viestin liitteeksi.
-huom. voit liittää liitteeksi myös lomakkeeseen liittyviä liitteitä.
7. Lähetä

suomifi_viestit_logo_rgb.png

Klikkaa tästä Suomi.fi/viestit-palveluun.

 

Osa lomakkeista on tehty verkkoasiointilomakkeiksi.
Ne löytyvät eIisalmi -verkkoasiointipalveluista. 

Opiskelijoiden apurahat ja stipendit

Iisalmen kaupungin opintoavustusrahaston apurahalla tuetaan korkeakouluissa tai toisen asteen oppilaitoksissa opiskelevia. Haku on syksyisin ja jaosta päättää kaupunginhallitus. Hakijan tulee olla asunut vähintään kolme vuotta Iisalmessa, opinnoissaan menestynyt ja vähintään yhden lukuvuoden kestävällä opintojaksolla. Opintoavustusrahaston stipendi voidaan myöntää eteenpäin pyrkivälle nuorelle henkilölle, joka on osoittanut erityistä kekseliäisyyttä ja menestystä opinnoissaan tai työalallaan.

Iisalmen lyseon stipendirahaston tarkoituksena on lahjakkaiden ja ahkerien oppilaiden opintojen palkitseminen tunnustuspalkinnolla. Tunnustuspalkintojen jaosta päättää lyseon johtokunta opettajakunnan ehdotuksen saatuaan. Tunnustuspalkinnot jaetaan kevätlukukauden lopussa.

Kaupungin peruskoulujen stipendirahaston tarkoituksena on lahjakkaiden, ahkerien ja opinnoissaan hyvin edistyneiden oppilaiden palkitseminen myöntämällä heille rahaston varoista tunnustuspalkintoja. Rahaston varojen tuoton osoittaa sivistys- ja hyvinvointitoimialajohtaja vuosittain peruskouluille, joissa opettajakunta jakaa sopivaksi katsomansa tunnustuspalkinnot harkintansa mukaan kevätlukukauden lopussa.

Helmi Johanna Makkosen rahaston tarkoituksena on taloudellisesti tukea Kauppis-Heikin koulun alakoulun (tai entisen vastaavan) käyneiden uutterien opintojaan jatkavien oppilaiden opintoja. Apurahat ovat haettavissa syksyisin ja tunnustuspalkintoja voidaan myöntää rahaston hallituksen päätöksellä keväisin.

Elvi Rönkön rahaston tarkoituksena on Hernejärven ja Varpasen nykyisten koulujen oppilaaksiottoalueiden lahjakkaiden, opinhaluisten, vähävaraisten nuorten opiskelun tukeminen. Apurahat ovat haettavissa syksyisin ja tunnustuspalkintoja voidaan myöntää rahaston hallituksen päätöksellä keväisin.

Johanna Väisäsen rahaston tarkoituksena on Kauppis-Heikin koulun koulualueen lahjakkaiden, ahkerien ja opinnoissaan hyvin edistyneiden oppilaiden palkitseminen myöntämällä heille rahaston varoista tunnustuspalkintoja. Rahastosta jaettavien tunnustuspalkintojen jaosta päättää Kauppis-Heikin koulun johtokunta opettajakunnan ehdotuksen pohjalta. Tunnustuspalkinnot jaetaan kevätlukukauden lopussa.

Peruskoulujen ja lyseon stipendejä ei haeta erikseen. Muiden rahastojen apurahojen haku avautuu vuosittain syksyisin erikseen Iisalmen kaupungin verkkosivuilla tiedotettuna aikana. Hakemukset tulee toimittaa kaupungin i-pointtiin syyskuun viimeiseen perjantaihin klo 15.30 mennessä. Hakemukset voi lähettää myös sähköisesti liitteineen suomi.fi-viestit kautta.

Hakemuslomakkeissa on erikseen mainittu yhteystiedot tarkempia tiedusteluja varten.

Lomakkeet

Apuraha-anomuslomake Elvi Rönkön rahastosta

Voit anoa opiskeluusi apurahaa Elvi Rönkön rahastosta, jos asuinpaikkasi sijaitsee Iisalmen Hernejärven koulun oppilaaksiottoalueella.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Apuraha-anomuslomake Helmi Johanna Makkosen rahastosta

Opiskelija, joka on käynyt Kauppis-Heikin alakoulua tai entistä vastaavaa voi anoa apurahaa Helmi Johanna Makkosen rahastosta tällä lomakkeella.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Apuraha-anomuslomake Iisalmen kaupungin opintoavustusrahastosta

Voit anoa opiskeluusi apurahaa Iisalmen kaupungin opintoavustusrahastosta tällä lomakkeella.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Linkit

Kauppaneuvos A. E. Aminoffin rahaston stipendihaku

Aminoffin rahasto jakaa vuosittain stipendejä Iisalmessa peruskoulun käyneille opiskelijoille heidän menestyksestään jatko-opinnoissaan.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Palvelupaikat

i-pointti Kaupungintalo

Asukas- ja matkailuneuvonta, lupaneuvontaa rakentajille sekä kirjaamon ja keskusarkiston aineisto- ja tietopalvelu.

Pohjolankatu 14, 74100 IISALMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 15:30
Ke - To: 08:00 - 15:30
Pe: 08:00 - 15:30

Kaikki tiedot

Liittyvät palvelut

Lukiokoulutus

Iisalmessa toimii yleissivistävää lukiokoulutusta tarjoava oppilaitos, Iisalmen lyseo.

Katso tiedot

Taiteen perusopetus

Iisalmessa taiteen perusopetusta antavat kansalaisopisto ja Iisalmen kuvataidekoulun kannatusyhdistys sekä Ylä-Savon musiikkiopisto.

Katso tiedot

Kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut