Hanke-esittely

Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen- hanke

Hankkeen tavoitteena on koota yhteen kehittyvien seutukaupunkien verkosto. Hankkeeseen osallistuvat seutukaupungit kehittävät alueellista innovaatioekosysteemiään yhteistyössä toisilta oppien näkyvyyden ja vetovoiman aikaansaamiseksi. Mukana hankkeessa on 10 kuntaa tai kaupunkia 8:sta eri seutukunnasta. 

Tussitaikurit_SeutukaupunkienStrategia_kuva_WEB.png

Päätoteuttaja

Iisalmen kaupunki

 

Osatoteuttajat:

Kristiinankaupungin elinkeinokeskus
Raahen seudun kehitys
Savonlinnan hankekehitys Oy

Verkostokumppanit:

Heinolan kaupunki
Kauhajoen kaupunki
Keuruun kaupunki
Rauman kaupunki
Naturpolis Oy: Kuusamon kaupunki ja Taivalkosken kunta

 

Hankkeen toimenpiteet:

  • Hankkeessa muodostetaan osallistuvien kaupunkien innovaatioekosysteemien tilannekuvat
  • Tilannekuvien pohjalta laaditaan tulevaisuuden strategiat ja kehittämistoimenpiteet seutukaupunki kohtaisesti sekä koko verkoston laajuisesti, huomioiden uusien tarvittavien toimijoiden saaminen mukaan ekosysteemiin
  • Hankkeen aikana rakentuu ekosysteemiverkosto, jossa seutukaupunkien ekosysteemit verkostoituvat keskenään, toimialoittain, kansallisesti ja kansainvälisesti

Toiminta-aika: 1.10.2021 – 31.12.2023

Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hankkeen rahoittavat Pohjois-Savon liitto sekä osallistuvat kaupungit. Hanke on osa Työ- ja Elinkeinoministeriön valtakunnallista verkostohankkeiden kokonaisuutta.

Hankeyhteistyö

Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hanke tekee tiivistä yhteistyötä Iisalmen kaupungin hallinnoiman Ketterää osaamista -hankkeen kanssa, joka on osa seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistämistä tukevaa hankekokonaisuutta. 

Hanke-esittelyvideo

Ajankohtaista
coffee-g58404da9b_1920.jpg
23.3.2023

Tenttivierailu tarkoittaa sitä, että opiskelija voi suorittaa kotikorkeakoulunsa opintojakson sähköisen tentin jonkun toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa.

artificial-intelligence.jpg
23.3.2023

Tulevaisuusajattelu ja ennakointitaito auttaa valmistautumaan tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja haasteisiin, tekemään parempia päätöksiä ja suunnitelmia tulevaisuutta varten sekä pysymään kilpailukykyisenä!

_Facebook Event Cover (2).png
10.3.2023

Tekoäly, Tekoäly - Tekoäly on muutakin kuin vain muotisana. Miten ja ennen kaikkea miksi hyödyntää tekoälyä osaamisen ennakoinnissa ja tunnistamisessa?

työpöytä.jpg
20.2.2023

Yrittäjä/työnantaja, tervetuloa keskiviikkona 22.3.2023 klo 8-10 Iisalmen Raatihuoneelle aamukahville tutustumaan alueen koulutustarjontaan ja oppilaitosten muihin palveluihin!

14.12.2022

Seutukaupunkien innovaatioekosysteemit -webinaarisarja jatkuu kerran kuukaudessa myös vuonna 2023. Tule mukaan oppimaan uutta seutukaupunkien innovaatioekosysteemeistä.

14.12.2022

Virtuaaliset KesTech - Ylä-Savon teknologia-aamukahvit jatkuvat keskiviikkona 11.1.2023 klo 9.00-9.30. Aamukahvisarjan vuosi 2023 alkaa Ylä-Savon ammattiopiston ja EduSavo Oy:n isännöimänä.

automation-2710335_960_720.jpg
9.8.2022

Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hanke tarjosi mielenkiintoisen webinaarin, jossa avattiin innovaatioekosysteemin käsitettä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia.

8.6.2022

Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hankkeeseen osallistuvat seutukaupungit kutsuvat sinut mukaan tutustumaan olemassa oleviin innovaatioekosysteemeihin.

19.4.2022

Iisalmen kaupunki on mukana Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hankkeessa, jonka tavoitteena on luoda toimivia rakenteita monialaiselle yhteistyölle. Yhteistyötä rakennetaan yritysten, koulutusorganisaatioiden, TKI-toimijoiden sekä osallistuvien seutukaupunkien välillä.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava
Yhteystiedot

Jukka Ryhänen

projektipäällikkö
Pohjolankatu 14
040 353 4794
jukka.ryhanen2@iisalmi.fi

Hankkeeseen osallistuvat seutukaupungit

Kartta osallistujilla.png