Ajankohtaiset tiedotteet
Elämäni kunnossa  By Iisalmi -ohjelman somekuva.jpg
15.5.2023
0

Iisalmen kaupungin Elämäni kunnossa – kulttuuri- ja liikuntapalveluiden markkinointiyhteistyö tarjoaa ensi syksynä kahdelle ohjelmaan valitulle, uusista harrastuselämyksistä kiinnostuneelle mahdollisuuden tutustua Iisalmen monipuoliseen kulttuuri- ja liikuntatarjontaan kahden kuukauden ajan täysin veloituksetta. Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelmaan hakuaika on käynnissä 28.5. saakka ja hakemuksen voi jättää verkkolomakkeella kaupungin nettisivuilla.

12.5.2023
0

Tekniselle lautakunnalle esitetään 17.5.2023 kokouksessa, että se asettaa Lippuniemessä ja Soinlahdessa tontteja haettavaksi sekä valitsee Veljeskodin asuinosien purku-urakoitsijan.

Kirkkopuiston leikkipuistossa kannustetaan kiireettömään, luovaan leikkiin..jpg
12.5.2023
4

By Iisalmi -brändin allekirjoituksessa luvataan ”Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.” Se tarkoittaa, ettei Iisalmessa odoteta, että joku muu ratkaisee haasteet, vaan Iisalmessa tartutaan itse toimeen. Iisalmelaiseen tapaan yhteisön jäsenet keksivät ja toteuttavat rohkeasti uusia asioita, joilla elämästä tehdään vieläkin parempaa, oli kyse sitten ihmisten, yritysten tai luonnon hyvinvoinnista. Nyt Iisalmessa peitotaan globaalia ongelmaa, joka voi pahimmillaan sairastuttaa – liiallista kiirettä. Lähellä luontoa, palveluja ja harrastusmahdollisuuksia mutta samalla kansainvälisten yritysten äärellä Iisalmessa voi nimittäin aidosti elää tasapainoista arkea helpommin, mitä monessa muussa paikassa. Tätä kiireneutraaliuden vahvuutta nostetaan nyt esille esimerkiksi liikennemerkeillä ja katubanderolleilla, jotka kannustavat asukkaita ja vierailijoita tekemään järkevillä valinnoilla arjestaan hyvinvoivaa.

IG.jpg
5.5.2023
1

Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -verkosto ovat vuosittain panostaneet nuorten osaajien houkutteluun seudulla tarjolla oleviin kesätyötehtäviin muun muassa Koe Iisalmi! -koeasumisen kampanjalla. Kesän kynnyksellä, nuorten osaajien aloittaessa kesätyötehtävissään, on aika lunastaa markkinoinnilla herätyt mielikuvat ja toivottaa kesätöiden perässä kaupunkiin muuttaneet ja myös paikalliset nuoret osaajat tervetulleiksi iisalmelaisten ihmeidentekijöiden joukkoon. Koe Iisalmi! -tervetulotapahtuma on osa hyvää vastaanottoa, samoin sähköinen tietopaketti ja elämyslahja, jonka nuoret osaajat voivat lunastaa vastattuaan kesätyöntekijäkyselyyn. Kyselyllä selvitetään seudulla kesätöissä olevien kokonaismielikuvaa Iisalmesta.

Koivukujabiennaalin mainos.
19.4.2023
1

Miksi musta hevonen loikkii koivujen välissä? Villisika mönkii piiloon mutta mitä ihmettä poroille onkaan tapahtunut? Koivukujabiennaali tuo kuvanveistoa keskelle kaupunkia 30.6.-6.8.2023.

13.4.2023
0

Matkahuollon kausi- ja sarjaliput siirtyvät Reitit ja Liput -mobiilisovellukseen vaiheittain kevään 2023 aikana alla olevan aikataulun mukaisesti. Matkakorttien myynti ja lataaminen päättyy 30.6.2023 mennessä, minkä jälkeen kausi- ja sarjaliput ovat ostettavissa Reitit ja Liput -sovelluksessa. Matkakortilla voi kuitenkin matkustaa niin kauan kuin sillä oleva lipputuote on voimassa.

Workcation By Iisalmi -kokeilun koeasukas Saara Närä on positiivisen terveyden edistäjä..png
11.4.2023
2

Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi –verkoston Koe Iisalmi! -koeasumisen kampanja herätti tänäkin vuonna runsaasti kiinnostusta ja hakijoita oli ympäri Suomea. Iisalmi saakin kesällä 2023 sarjassaan jo viidennen koeasukkaansa, kun varhaiskasvatuksen opettaja Reetta Sojakka Helsingistä muuttaa kaupunkiin työskennelläkseen kesän ajan Iisalmen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa. Nyt onkin ensimmäinen kerta, jolloin koeasukas on julkisen sektorin palvelukseen pestautunut osaaja – Reetta Sojakan kautta päästäneen kuulemaan, millaista on työ lapsuuden ihmeellisten vuosien parissa juuri Iisalmessa verrattuna pääkaupunkiseutuun. Täysin uutta koeasumisen lajia edustaa Workcation #ByIisalmi -kokeilu, jossa sosiaalisen median yrittäjänä työskentelevä terveysviestinnän asiantuntija Saara Närä yhdistää työn ja vapaa-ajan asumalla viikon ajan Spa Hotel Runnissa. Workcation-kokeilu nostaa Saara Närän kokemusten kautta esille ne monet mahdollisuudet, joita Iisalmessa on tarjolla hänen kaltaisilleen monipaikkaista työtä tekeville ja yrittäjille. Teemana koeasumisessa on tänä vuonna kiireneutraalius eli hyvinvointi, joka syntyy työn ja palautumisen tasapainosta.

5.4.2023
0

Iisalmen kaupungin uusi elinkeinoryhmä on käynnistänyt toimintansa kevään kuluessa. Tammikuussa oli ryhmän ensimmäinen järjestäytymiskokous ja viime viikolla kokoonnuttiin keskustelemaan yksityiskohtaisemmin elinkeinoryhmän toiminnan tavoitteista. Kyseessä on uusi yhteistyöelin, jossa jäseninä ovat kaupungin edustajien lisäksi paikalliset elinkeinoelämän järjestöt sekä oppilaitokset.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.