Ajankohtaiset tiedotteet
5.7.2022
0

Hanhilammen ampumaradan kulunvalvonta ja sen takana olevat ampumaradat ovat jälleen käytössä.

Skettaripojat.JPG
23.6.2022
0

Tekemistä ja kesäkivaa Nuorisopassilla

LaikkaritIisalmeen.png
22.6.2022
1

Sunnuntaina 12.6. Porissa päättynyt Lain§uojattomat-festivaali ilmoitti päätöstilaisuudessa uutisen: festivaalin vetovastuuseen siirtyy helsinkiläinen KokoTeatteri ja festivaali tuodaan vuonna 2023 Iisalmeen.

Altaassa vanhempi mies nauttii poreista
20.6.2022
0

20.6.2022 alkaen uudet seniori-, sarja- ja yrityskorttien lataukset ovat voimassa 31.10.2022 saakka.

Naisia jumppaamassa kesäisessä puistossa, Juhani Ahon museon pihapiiri ja lasten liikennepuisto
17.6.2022
0

Iisalmen kaupungin Elämäni kunnossa – liikunnan ja kulttuurin yhteinen markkinointikonseptin avulla tuodaan esiin kaupungin harrastustarjontaa ja kannustetaan kokeilemaan molempia – sekä kulttuuri että liikuntamahdollisuuksia. Nyt käynnistetty Elämäni kunnossa -kesäbingo esittelee kaupungin runsaan aktiviteetti- ja harrastustarjonnan kesäisiä menovinkkejä. Bingoon voi osallistua verkkosivuilla ja osallistuneiden kesken arvotaan kulttuuri- ja liikunta-aiheisia palkintoja.

OlusetGetTogether8.7.2022.png
14.6.2022
0

Iisalmen seudun yrityksissä ja muissa kausityötä tarjoavissa organisaatioissa työskentelee lukuisia nuoria osaajia kesä- ja kausitöissä tänäkin kesänä. Yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -verkosto haluavat tarjota kaikille heille iloisen Get Together -tapahtuman, jossa on tarjolla hyvää seuraa ja tietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista vapaa-aikaan, uraan ja koulutukseen liittyen. Sopiva hetki tapahtuman järjestämiseen on yksi Iisalmen kesän perinteisistä kohokohdista, Oluset-viikonloppu. Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen saunatiloissa perjantaina 8.7.2022 klo 17 – 19 järjestettävään tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Iisalmen seudulla kesätöissä olevat nuoret osaajat (n. 16 – 29 vuotiaat). Seudun yrityksiä kannustetaan jakamaan tietoa tapahtumasta omille kesätyöntekijöilleen, jotta mahdollisimman moni saisi tiedon yhteisöllisyyttä virittävästä tapahtumasta.

KESATYOkyselysome_2022.jpg
10.6.2022
3

Iisalmen kaupunki By Iisalmi –kumppaneineen on pitänyt kausityörekrytointia seudun ulkopuolelle suunnatussa vetovoimamarkkinoinnissaan yllä Koe Iisalmi! –konseptin kautta jo neljän vuoden ajan. Kevättalvisin toteutetun kampanjan kärkenä on toiminut ilmaisen asunnon tarjoaminen ”koeasukkaalle”, joka rekrytoituu kesäkaudeksi seudun yrityksen palvelukseen. Lisäksi edullista kesäasumista tarjotaan Petterinkulman soluasunnoissa muillekin kesätöiden vuoksi kaupunkiin muuttaville. Mitä seudun yrityksiin kesätöihin saapuneet nuoret osaajat kaupungista tai Iisalmen seudusta ajattelevat - sitä Iisalmi haluaa selvittää avaamallaan kyselyllä. 16 – 29 -vuotiaille seudulla kesätöissä oleville suunnattuun kyselyyn vastanneille tarjotaan Iisalmi-infopakettia, joka kannustaa erilaisten harrasteiden pariin ja tukee näin viihtymistä vapaa-ajallakin. Kannustimena vastaamiseen on myös kesälahja, jonka jokainen vastaaja saa lunastaa.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.