Kartat ja paikkatieto

Voit tilata kartta-aineistoja digitaalisessa muodossa tai tulosteina Iisalmen kaupungin ylläpitämältä pohjakartta-alueelta. Turistikarttaa on saatavilla asiakaspalvelupisteestä maksutta.

Iisalmen kaupungin kaupunkimittausyksikkö vastaa kartta-aineiston ajantasaisuudesta ja tarjoaa maksullista kartoituspalvelua tilauksesta.

Iisalmen karttapalvelussa on kartta- ja paikkatietoaineistoja koko kunnan alueelta. Karttapalvelusta voit itse tulostaa karttoja, tehdä matkanmittauksia sekä karttalinkkejä ja upotuksia omille verkkosivuillesi.

Iisalmen kaupungin palvelujen karttasijaintien lisäksi löydät karttapalvelusta mm. osoite- ja kaavakartat, kiinteistö- ja rakennustietoja sekä kaupungin kaava-alueella sijaitsevat vapaat tontit.

Karttatilaukset voit tehdä ottamalla yhteyttä paikkatietokäsittelijään puhelimitse tai sähköpostilla. Tilausten toimitusaika on vähintään 2 työpäivää. Tuotteista peritään hinnaston mukainen maksu.

Internet-karttapalvelun käyttö sekä turistikartat ovat maksuttomia. Karttoja annetaan veloituksetta ainoastaan koulujen opetuskäyttöön tai oppilaitoksissa tehtäviä tutkimus- ja selvitystöitä varten. Muissa tapauksissa teemakarttatuotantoon käytetty aika peritään työaikaveloitustaksan mukaisesti. Tarkemmat hinnat löydät teknisen toimialan palveluhinnastosta.

Verkkoasiointi

Karttapalvelu

Iisalmen kaupungin karttapalvelu

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Puhelinasiointi

Kartta- ja maastomittauspalveluiden tilaaminen

Puhelimitse tapahtuva kartta- ja maastomittauspalveluiden tilaaminen

Lisää tietoa
Puh. +358 40 6309323

Linkit

Kaupungin palveluhinnasto

Iisalmen kaupungin valtuuston vahvistamat palveluhinnastot.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Palvelupaikat

Kaupungintalon asiakaspalvelupiste

Asukas- ja matkailuneuvonta, lupaneuvontaa rakentajille, lippujen myynti sekä kirjaamon ja arkiston aineisto- ja tietopalvelu.

Pohjolankatu 14, 74100 IISALMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:00 - 15:30
Ke - To: 09:00 - 15:30
Pe: 09:00 - 15:30

Kaikki tiedot

Liittyvät palvelut

Maisematyölupa

Katso tiedot

Purkamislupa

Katso tiedot

Liittyminen Iisalmen Veden vesi- ja viemäriverkostoon

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut