Järjestötoiminta Iisalmessa

Iisalmessa on monia aktiivisia järjestöjä ja toimijoita, jotka tuottavat kolmannen sektorin palveluita alueen väestölle. Löydät järjestöjen tuottamat palvelut helpoiten Iisalmen kaupungin ylläpitämästä Harrastushaku -sivulta tai voit selata ja tarkastella eri yhdistyksiä valtakunnallisen Yhdistyshaun -kautta. 

Tälle sivulle on myös koottu Iisalmen kaupungin järjestötoimijoille suunnatut palvelut. 

Hae järjestötoimintaa
Ajankohtaista
Rahoitus ja toiminnan tukeminen

Iisalmen kaupunginhallitus myöntää vuosittain toiminta- ja kohdeavustuksia yhteisöille edistääkseen ja ylläpitääkseen monipuolista kansalaistoimintaa.

Lue lisää

Kulttuurin toiminta-avustusten ja kohde-avustusten hakeminen sekä ehdotukset vuosittaisen kulttuurin tunnustuspalkinnon saajaksi.

Lue lisää

Iisalmen kaupunki tukee järjestöjä myöntämällä avustuksia ja apurahoja liikunta- ja nuorisojärjestöille sekä vammaisjärjestöille liikkumiseen.

Lue lisää

Tapahtumatukea myönnetään Iisalmessa järjestettävien tapahtumien järjestäjille.

Lue lisää

Palkkatukityöllistämistä täydentävä avustus kolmannen sektorin toimijalle, joka palkkaa pitkään työmarkkinatukea saaneen iisalmelaisen.

Lue lisää

Iisalmen kaupunki maksaa määrärahojen puitteissa järjestöille oppisopimuskoulutukseen lisätukea.

Lue lisää
Tilojen ja alueiden käyttö

Iisalmen Kulttuurikeskus tarjoaa erilaisia tiloja kokousten, konserttien, näyttelyiden ym. tilaisuuksien järjestämiseen.

Lue lisää

Iisalmen kaupunki tarjoaa monipuoliset eri puolilla kaupunkia sijaitsevat liikuntatilat ja -alueet harrastajien ja järjestöjen käyttöön.

Lue lisää

Iisalmen kaupungilta voit vuokrata ulkoilmatapahtumiin sopivia tapahtumakenttiä Luuniemeltä ja Mansikkaniemeltä.

Lue lisää

Iisalmen kauppatorilta voit vuokrata myyntipaikan päiväksi, kuukaudeksi tai vuodeksi.

Lue lisää