Koeasumisen kampanja on osa Iisalmen kaupungin sekä kumppaniyritysten ja –oppilaitosten yhteistä By Iisalmi –brändityötä, jossa on totuttu tekemään ideoista totta. Niin syntyi myös koeasumisen kokeilu, josta on tullut menestys. Saimme toiveen, että kaupunkiimme työn perässä muuttaville olisi hyvä olla tarjolla joustavaa mahdollisuutta kokeilla iisalmelaisuutta, ja päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Olemmekin jo kahtena vuotena tarjonneet sekä täysin ilmaista, että huippuedullista koeasumista Iisalmessa. Petterinkulman koeasunnoissa ovat viihtyneet lukuisat kesäksi yläsavolaisiin huippuyrityksiin työllistyneet nuoret osaajat, ja kaksi heistä on toiminut myös kaupunkimme someviestijöinä @koeiisalmi -Instagramissa kertoen kokemuksistaan:
Kesällä 2019 runsaasta hakijajoukosta koeasukkaaksi valikoitui Tukholmasta Iisalmeen muuttanut Emma Heinonen. Emma työskenteli kesätoimittaja Iisalmen Sanomissa. Kesällä 2020 koeasukkaaksi valittiin joensuulainen oikeustieteiden opiskelija Jaana Kessel, jonka kesään kuului työskentely Säästöpankkipalveluissa.

Seuraava koeasumisen kausi avataan tammikuussa 2021. Tarjoamme jälleen yhdelle koeasukkaalle täysin ilmaista koeasumista omien toiveiden mukaan sisustetussa ja remontoidussa kodissa - koekoti remontoidaan yhteistyössä Ylä-Savon ammattiopiston sisustusartesaaniopiskelijoiden kanssa. Lisäksi haettavaksi tulee lukuisia, huippuedullisia Petterinkulman solukoteja.
- Tutustu siis jo nyt www.iisalmi.fi/byiisalmi -sivulta kiinnostaviin työnantajayrityksiimme ja hae heti tammikuussa kesätöihin sekä koeasumiseen. Toki avoimen hakemuksen voi jättää milloin vain!

 
Koeasumisen blogi
15.5.2020

Edellisvuoden tapaan Iisalmen kaupunki By Iisalmi -kumppaneineen lanseerasi Koeasumisen kampanjan alkuvuodesta 2020. Suurta kiinnostusta herättänyttä kampanjaa on tehty yhteistyössä erityisesti Ylä-Savon ammattiopiston sekä Petterinkulma Oy:n kanssa. Viimevuotiseen tapaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan artesaaniopiskelijat remontoivat ja sisustavat Petterinkulman tarjoaman vuokrakodin tulevan koeasukkaan mieltymysten mukaisesti. Tässä Ysaon opiskelijoiden blogissa pääsemme seuraamaan koeasunnon remontin eri vaiheita – antaa taidon näkyä, kuten Ysaon slogan kuuluu!

- Sisustusalan artesaaniopiskelijat Hanna Keskinen ja Kati Viskari, Ylä-Savon ammattiopisto
Kaikki blogit
#TUNNE By Iisalmi -blogi
Osallistava blogi.jpg

Tule mukaan kertomaan kotikaupunkiisi Iisalmeen liittyvistä ajatuksistasi ja tunteistasi – lähetä noin yhden A4 –arkin mittainen kirjoituksesi osoitteeseen verkkotoimitus@iisalmi.fi. 

Liitä halutessasi mukaan kirjoitukseen liittyvä valokuva ja kuvateksti. Kuvan tulee olla itse ottamasi tai sinulla tulee olla kuvaajan lupa sen julkaisuun. Jos kuvassa on henkilöitä, tulee heiltä tai alaikäisten lasten osalta heidän huoltajiltaan varmistaa kuvan julkaisulupa Iisalmen kaupungin viestintäkanavissa.

Otamme kirjoituksia vastaan ainakin vuoden 2020 loppuun saakka ja julkaisemme niitä harkintamme mukaisessa rytmissä. Kirjoitusten yhteydessä julkaistaan kirjoittajan nimi. Liitä mukaan myös puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, joita ei julkaista.

TULE TÖIHIN! - HAKU KOEASUKKAAKSI AUKI JÄLLEEN ENSI KEVÄÄNÄ!
Hae_nyt.png

Koeasu ihmeiden Iisalmi ILMAISEKSI! Kun duunipaikka seudun yrityksessä on plakkarissa, voit lähettää meille ilmaisen koeasumisen hakemuksen alla olevan bannerilinkin kautta.

Kerro, miksi juuri sinä olisit Se Oikea Iisalmelle – jätä hakemus 31.3.2020 mennessä! Tarjoamme täysin veloituksetta Petterinkulman kodin ajalle 1.6. – 31.8.2020. Koti on kooltaan mitoitettu valituksi tulleelle henkilölle ja hänen mahdolliselle perheelleen, joten voit tulla koeasumaan myös kumppanisi tai lastesi kanssa.

Koeasunnon sijainti on mukavalla paikalla noin parin kilometrin säteellä torilta ja tapahtumien hulinasta.

KOEASU KESÄ ILMAISEKSI!
Koeasu_ilmaiseksi.png

MITÄ TOIVOMME?

TAITOJA SOME-viestintään: Koeasuja kertoo kokemuksistaan kesä-Iisalmessa mm. Instagramissa @Koeiisalmi –tilillä. Hakemuksessa voit vinkata kanaviin, jossa osoitat olevasi kaipaamamme SOME-kyky!

HALUA KOKEA kesäelämää Iisalmen seudulla ja näyttää kyntensä omassa kesäduunissaan.

POSITIIVISUUTTA JA HALUAN TEHDÄ PARASTA –asennetta – niillä tehdään ihmeitä.

KERRO HAKEMUKSESSASI itsestäsi ja unelmakodistasi – Ylä-Savon ammatti-opiston sisustusopiskelijat sisustavat kesäkämpän makusi mukaan!

TUTUSTU upeisiin kesätyömahdollisuuksiin Iisalmen seudulla iisalmi.fi/byiisalmi

BONUKSENA tarjoamme Tervetuloa Iisalmeen ja tienoille -tapaamisen ja vinkkejä seudun haltuunottoon, pääsyliput kahdelle Iisalmen seudun kesäfestareille sekä By Iisalmi -tuotepaketin tupaantulijaislahjana.

Hae koeasumaan! >>

ASU KESÄ HUIPPUEDULLISESTI!
Koeasu_100.png

KIINNOSTAISIKO LÄHES ILMAINEN KESÄASUNTO?

Täysin ilmaisen koeasumisen lisäksi tarjoamme rajoitetun määrän Petterinkulma kodit Oy:n soluasuntoja.

Lähes ilmaiseen koeasumiseen valitut saavat samat bonukset, kuin ilmaiseen koeasumiseen valittu.

 HAE huikean edullista soluasuntoa! >>

Tarjous on voimassa 1.6. – 31.8.2020 Iisalmen seudun yrityksiin töihin tuleville henkilöille, joiden nykyinen asuinpaikka on Ylä-Savon ulkopuolella. Paikkoja on rajoitetusti. Edellytämme työsopimuksen esittämistä vuokrasopimusta tehtäessä. Tutustu seudun työnantajiin ja avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.iisalmi.fi/byiisalmi.