TULE TÖIHIN!
Hae_nyt.png

Iisalmen seudun kansainvälisiin huippuyrityksiin kesäksi 2020 ja koeasu ihmeiden Iisalmi ILMAISEKSI! Kun duunipaikka seudun yrityksessä on plakkarissa, voit lähettää meille ilmaisen koeasumisen hakemuksen alla olevan bannerilinkin kautta.

Kerro, miksi juuri sinä olisit Se Oikea Iisalmelle – jätä hakemus 31.3.2020 mennessä! Tarjoamme täysin veloituksetta Petterinkulman kodin ajalle 1.6. – 31.8.2020. Koti on kooltaan mitoitettu valituksi tulleelle henkilölle ja hänen mahdolliselle perheelleen, joten voit tulla koeasumaan myös kumppanisi tai lastesi kanssa.

Koeasunnon sijainti on mukavalla paikalla noin parin kilometrin säteellä torilta ja tapahtumien hulinasta.

KOEASU KESÄ ILMAISEKSI!
Koeasu_ilmaiseksi.png

MITÄ TOIVOMME?

TAITOJA SOME-viestintään: Koeasuja kertoo kokemuksistaan kesä-Iisalmessa mm. Instagramissa @Koeiisalmi –tilillä. Hakemuksessa voit vinkata kanaviin, jossa osoitat olevasi kaipaamamme SOME-kyky!

HALUA KOKEA kesäelämää Iisalmen seudulla ja näyttää kyntensä omassa kesäduunissaan.

POSITIIVISUUTTA JA HALUAN TEHDÄ PARASTA –asennetta – niillä tehdään ihmeitä.

KERRO HAKEMUKSESSASI itsestäsi ja unelmakodistasi – Ylä-Savon ammatti-opiston sisustusopiskelijat sisustavat kesäkämpän makusi mukaan!

TUTUSTU upeisiin kesätyömahdollisuuksiin Iisalmen seudulla iisalmi.fi/byiisalmi

BONUKSENA tarjoamme Tervetuloa Iisalmeen ja tienoille -tapaamisen ja vinkkejä seudun haltuunottoon, pääsyliput kahdelle Iisalmen seudun kesäfestareille sekä By Iisalmi -tuotepaketin tupaantulijaislahjana.

Hae koeasumaan! >>

ASU KESÄ HUIPPUEDULLISESTI!
Koeasu_100.png

KIINNOSTAISIKO LÄHES ILMAINEN KESÄASUNTO?

Täysin ilmaisen koeasumisen lisäksi tarjoamme rajoitetun määrän Petterinkulma kodit Oy:n soluasuntoja.

Lähes ilmaiseen koeasumiseen valitut saavat samat bonukset, kuin ilmaiseen koeasumiseen valittu.

 HAE huikean edullista soluasuntoa! >>

 
#TUNNE By Iisalmi -blogi
Osallistava blogi.jpg

Tule mukaan kertomaan kotikaupunkiisi Iisalmeen liittyvistä ajatuksistasi ja tunteistasi – lähetä noin yhden A4 –arkin mittainen kirjoituksesi osoitteeseen verkkotoimitus@iisalmi.fi. 

Liitä halutessasi mukaan kirjoitukseen liittyvä valokuva ja kuvateksti. Kuvan tulee olla itse ottamasi tai sinulla tulee olla kuvaajan lupa sen julkaisuun. Jos kuvassa on henkilöitä, tulee heiltä tai alaikäisten lasten osalta heidän huoltajiltaan varmistaa kuvan julkaisulupa Iisalmen kaupungin viestintäkanavissa.

Otamme kirjoituksia vastaan ainakin vuoden 2020 loppuun saakka ja julkaisemme niitä harkintamme mukaisessa rytmissä. Kirjoitusten yhteydessä julkaistaan kirjoittajan nimi. Liitä mukaan myös puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, joita ei julkaista.

Koeasumisen blogi
3.4.2020

Edellisvuoden tapaan Iisalmen kaupunki By Iisalmi -kumppaneineen lanseerasi Koeasumisen kampanjan alkuvuodesta 2020. Suurta kiinnostusta herättänyttä kampanjaa on tehty yhteistyössä erityisesti Ylä-Savon ammattiopiston sekä Petterinkulma Oy:n kanssa. Viimevuotiseen tapaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan artesaaniopiskelijat remontoivat ja sisustavat Petterinkulman tarjoaman vuokrakodin tulevan koeasukkaan mieltymysten mukaisesti. Tässä Ysaon opiskelijoiden blogissa pääsemme seuraamaan koeasunnon remontin eri vaiheita – antaa taidon näkyä, kuten Ysaon slogan kuuluu!

- Sisustusalan artesaaniopiskelijat Hanna Keskinen ja Kati Viskari, Ylä-Savon ammattiopisto
30.1.2020

​ManpowerGroupin ensimmäiselle vuosineljännekselle 2020 tekemän työmarkkinabarometrin (2019) mukaan tämä vuosi alkaa kohtalaisin työllistämisaikein. Vahvimmat työllistämisnäkymät ovat teollisuudessa ja terveys- ja sosiaalipalveluissa. Työmarkkinoiden odotetaan kehittyvän positiiviseen suuntaan kolmella alueella neljästä, Itä-Suomessa erityisen vahvasti. Haasteena tulee olemaan Matti Kariolan mukaan sopivan osaamisen löytäminen (ManPowerGroup).

- Mari Holopainen, Future Savo -hankkeen projektijohtaja
Emman kuva.PNG
2.9.2019

- Iisalmen koeasukas Emma Heinonen
27.5.2019

Iisalmen kaupunki By Iisalmi -brändikumppaneineen lanseerasi tammikuun lopussa kampanjan, jossa tarjottiin sekä täysin ilmaisen että edullisen koeasumisen mahdollisuutta Iisalmen seudulle töihin tuleville. Kampanjan hakuajan päätyttyä maaliskuun lopulla oli haavissa kolmisenkymmentä koeasumisesta kiinnostunutta. Täysin ilmaiseen kokeiluun heistä valittiin Iisalmen Sanomille kesätoimittajaksi Tukholmasta muuttava Emma Heinonen.

- Sisutusopiskelijat Kaisa Kulin ja Johanna Halonen, Ylä-Savon ammattiopisto
Kaikki blogit
Tarjous on voimassa 1.6. – 31.8.2020 Iisalmen seudun yrityksiin töihin tuleville henkilöille, joiden nykyinen asuinpaikka on Ylä-Savon ulkopuolella. Paikkoja on rajoitetusti. Edellytämme työsopimuksen esittämistä vuokrasopimusta tehtäessä. Tutustu seudun työnantajiin ja avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.iisalmi.fi/byiisalmi.