TULE TÖIHIN!
Hae_nyt.png

Iisalmen seudun kansainvälisiin huippuyrityksiin kesäksi 2020 ja koeasu ihmeiden Iisalmi ILMAISEKSI! Kun duunipaikka seudun yrityksessä on plakkarissa, voit lähettää meille ilmaisen koeasumisen hakemuksen alla olevan bannerilinkin kautta.

Kerro, miksi juuri sinä olisit Se Oikea Iisalmelle – jätä hakemus 31.3.2020 mennessä! Tarjoamme täysin veloituksetta Petterinkulman kodin ajalle 1.6. – 31.8.2020. Koti on kooltaan mitoitettu valituksi tulleelle henkilölle ja hänen mahdolliselle perheelleen, joten voit tulla koeasumaan myös kumppanisi tai lastesi kanssa.

Koeasunnon sijainti on mukavalla paikalla noin parin kilometrin säteellä torilta ja tapahtumien hulinasta.

KOEASU KESÄ ILMAISEKSI!
Koeasu_ilmaiseksi.png

MITÄ TOIVOMME?

TAITOJA SOME-viestintään: Koeasuja kertoo kokemuksistaan kesä-Iisalmessa mm. Instagramissa @Koeiisalmi –tilillä. Hakemuksessa voit vinkata kanaviin, jossa osoitat olevasi kaipaamamme SOME-kyky!

HALUA KOKEA kesäelämää Iisalmen seudulla ja näyttää kyntensä omassa kesäduunissaan.

POSITIIVISUUTTA JA HALUAN TEHDÄ PARASTA –asennetta – niillä tehdään ihmeitä.

KERRO HAKEMUKSESSASI itsestäsi ja unelmakodistasi – Ylä-Savon ammatti-opiston sisustusopiskelijat sisustavat kesäkämpän makusi mukaan!

TUTUSTU upeisiin kesätyömahdollisuuksiin Iisalmen seudulla iisalmi.fi/byiisalmi

BONUKSENA tarjoamme Tervetuloa Iisalmeen ja tienoille -tapaamisen ja vinkkejä seudun haltuunottoon, pääsyliput kahdelle Iisalmen seudun kesäfestareille sekä By Iisalmi -tuotepaketin tupaantulijaislahjana.

ASU KESÄ HUIPPUEDULLISESTI!
Koeasu_100.png

KIINNOSTAISIKO LÄHES ILMAINEN KESÄASUNTO?

Täysin ilmaisen koeasumisen lisäksi tarjoamme rajoitetun määrän Petterinkulma kodit Oy:n soluasuntoja.

Lähes ilmaiseen koeasumiseen valitut saavat samat bonukset, kuin ilmaiseen koeasumiseen valittu.

 HAE huikean edullista soluasuntoa viereisen linkin kautta!

 
Koeasumisen blogi
Emman kuva.PNG
2.9.2019

- Iisalmen koeasukas Emma Heinonen
27.5.2019

Iisalmen kaupunki By Iisalmi -brändikumppaneineen lanseerasi tammikuun lopussa kampanjan, jossa tarjottiin sekä täysin ilmaisen että edullisen koeasumisen mahdollisuutta Iisalmen seudulle töihin tuleville. Kampanjan hakuajan päätyttyä maaliskuun lopulla oli haavissa kolmisenkymmentä koeasumisesta kiinnostunutta. Täysin ilmaiseen kokeiluun heistä valittiin Iisalmen Sanomille kesätoimittajaksi Tukholmasta muuttava Emma Heinonen.

- Sisutusopiskelijat Kaisa Kulin ja Johanna Halonen, Ylä-Savon ammattiopisto
Kaikki blogit
Tarjous on voimassa 1.6. – 31.8.2020 Iisalmen seudun yrityksiin töihin tuleville henkilöille, joiden nykyinen asuinpaikka on Ylä-Savon ulkopuolella. Paikkoja on rajoitetusti. Edellytämme työsopimuksen esittämistä vuokrasopimusta tehtäessä. Tutustu seudun työnantajiin ja avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.iisalmi.fi/byiisalmi.