Ajankohtaista

Ylä-Savon alueen yrityksille tarjolla eväitä ja työkaluja kasvuun

Kasvun lähteet.jpgKasvun lähteillä -työpajat
24.9.2021 11.00

Ylä-Savo on mukana Sitran Osaamisen aika aluetyössä ja tätä kautta alueen yrittäjille, yrityksille ja kasvusta kiinnostuneille tarjotaan mahdollisuutta webinaarikokonaisuuteen, joka painottuu kasvun eväisiin ja työkaluihin.

Webinaarikokonaisuudessa pohditaan mm. Mistä yrityksille syntyy kasvun tahtoa ja lähteitä ja kuinka niissä voidaan kiihdyttää kasvua? Webinaarikokonaisuuteen mukaan tulevat yritykset saavat uusia ideoita ja oivalluksia kasvuaihioiden etsimiseen ja työstämiseen sekä kasvuhankkeiden valintaan, käynnistämiseen ja onnistuneeseen toteutukseen edelläkävijäyrityksiltä. Tämän lisäksi he pääsevät työstämään oma yrityksensä kasvun lähteitä yhdessä muiden kasvutahtoisten yritysten kanssa.

Webinaarikokonaisuus toteutetaan zoomin kautta ja kustakin osata tarjotaan kaksi vaihtoehtoista aikaa tulla mukaan.

TYÖPAJA 1:

Kasvuaihioiden etsintä ja työstö 10.11. tai 16.11. klo 16:00-18.30

TYÖPAJA 2:

Kasvuhankkeiden valinta ja nopea liikkeellelähtö 23.11. tai 24.11. klo 16:00-18.30

TYÖPAJA 3:

Kasvuhankkeiden johtaminen 13.1. tai 18.1. klo 16:00-18.30

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

• Kaikki työpajat ovat osallistujille maksuttomia.

• Illat ovat kaikille Osaamisen aika – alueille yhteisiä, eli osallistujille/alueiden yrityksille ja yrittäjille tarjoutuu mahdollisuus verkottua muiden alueiden yrittäjien ja yritysten kanssa.

• Mukaan tulevilla on myös mahdollisuus osallistua joko yhteen tai kaikkiin kolmeen teemailtaan – ja kahdesta vaihtoehtoisesta ajankohdasta myös valita itselleen sopivimman illan.

Webinaarit alkavat yhteisellä alustuksella, jonka aikana jaetaan teemaan liittyvät keskeisimmät opit Kasvuryhmän Kasvun lähteet -ohjelmasta. Alustuksen jälkeen jakaudutaan pienryhmiin, joissa rikastetaan alustuksen oppeja keskinäisellä kokemusten jaolla ja työstetään oman yrityksen kasvun lähteitä. Lopuksi keräännytään yhteen jakamaan keskeisimmät oivallukset ja seuraavat askeleet.

Tämän 3 illan webinaarikokonaisuuden toteuttaa Sitralle ja Osaamisen aika -avainalueille Kasvuryhmä Suomi ry, joka on yksi Sitran hankerahoituksen saaneista ja uuden osaamisjärjestelmän pilotin tuottajista. Kasvuryhmän toteuttamassa pilottihankkeessa luodaan suomalaisten keskisuurten kasvuyritysten kasvuun ja uudistumiseen tähtäävä vertaisoppimisen ohjelmaa. Sisällöllisesti hanke keskittyy kehittämään yritysten kyvykkyyttä tunnistaa, työstää ja toteuttaa tulevaisuuden kasvun lähteitä. Kasvuryhmän menetelmä auttaa kasvusta kiinnostuneita yrityksiä keskittymään olennaiseen.

Lisätietoja: Minna Pappi Ylä-Savo Akatemia – monikampusmallin pilotti minna.pappi@iisalmi.fi puh. 050 353 4794