Ajankohtaiset tiedotteet

Tulotietojen toimittaminen elokuussa 2021 alkavalle varhaiskasvatuksen toimintakaudelle

23.2.2021 13.35
0

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksun määrittämistä varten kaikkien asiakasperheiden tulot tarkistetaan vuosittain ja ne tulee toimittaa  1.8.2021 alkavaa kautta varten 31.05.2021 mennessä. Tuloselvitykset tulee toimittaa varhaiskasvatuksen web asiointi -linkin kautta. Linkin käyttö vaatii Suomi.fi-tunnistautumisen.

Mikäli tuloselvityksiä ei toimiteta, määritetään palveluntarpeen mukainen korkein maksu. Elokuussa opiskelun tai työn aloittavat asiakkaat toimittavat selvityksen heti sen saatuaan.

Perheen olosuhteiden muuttuessa, esim. tulojen muuttuminen +/- 10 % tai perhekoon muuttuessa tulee siitä ilmoittaa välittömästi varhaiskasvatuksen toimistosihteereille.

Varhaiskasvatuksen sähköisen asiointipalvelun kautta toimitettuina tuloselvitykset tallentuvat automaattisesti sähköiseen arkistoon.

https://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Kasvatus-ja-opetus/Varhaiskasvatuspalvelut/Varhaiskasvatuksen-sahkoinen-asiointi-ja-lomakkeet

Tuloselvitys –sivu aktivoituu klikkaamalla vasemmalta huoltajan nimen kohdalta.

Tuloselvityksiä voi myös toimittaa paperiversiona Iisalmen kaupungintalon neuvontaan (i-point) tai varhaiskasvatuspalveluiden toimistosihteereille. Nykyisen tietosuojalain mukaan ei ole suotavaa lähettää tuloselvityksiä sähköpostitse.

 

Yhteistyöterveisin

Toimistosihteerit

Terttu Kainulainen ja Paula Kokkonen