Ajankohtaiset tiedotteet

S niin kuin Siisti Iisalmi! - Kaupungin jokakeväinen kampanja houkuttelee kaikkia iisalmelaisia siivousässiksi

Keväällä 2021 Pieniä Ilmastotekoja -hanke oli mukana Siisti Iisalmi -kampanjassa..png Keväällä 2021 Pieniä Ilmastotekoja -hanke oli mukana Siisti Iisalmi -kampanjassa.
29.4.2022 15.00
0

S niin kuin Siisti Iisalmi! Siisti Iisalmi on jo perinteeksi muodostunut Iisalmen kaupungin kampanja, joka kannustaa keväisin iisalmelaisia huolehtimaan oman kotikaupunkinsa siisteydestä lumien sulamisen paljastaessa talven aikana pihoille, kadunvarsille ja puistoihin kertyneet roskat.

”Siisti oma piha, puisto tai kadunvarsi kevätkuntoon ja voita By Iisalmi -lähettiläs, Koko Suomi -leipoo -taituri Pihla Sallisen maukkaita Ässä-pikkuleipiä!”, kannustaa Iisalmi kuntalaisia.

Kisaan voi osallistua postaamalla ennen ja jälkeen -kuvat siivousteosta Instagramiin aihetunnisteilla #siistiiisalmi #byiisalmi. Osallistumisaikaa on 31.5.2022 saakka. Kaupunki arpoo kaikkien siivouskuvan jakaneiden kesken
viisi 20:n Ässä-pikkuleivän palkintoa. Pikkuleivät leipoo By Iisalmi -lähettiläs, 4H-yritys Metsävadelmassa ja lukiossa ahertava taituri Pihla Sallinen. Mikäs sen mukavampaa, kuin juoda makoisat talkookahvit ässien kera vaikkapa siellä juuri siistityssä lähipuistossa tai omalla pihalla!

Kaupungintalon i-pointissa on saatavilla siivoustalkoisiin tarvittavia jätesäkkejä ja suojakäsineitä 2.5. alkaen. Lisätietoa kampanjasta www.iisalmi.fi/siistiiisalmi -nettisivulla.

Siisti Iisalmi banneri