Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka

Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma tarjoaa maksuttomia kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia kahdelle ohjelmaan valitulle syksyllä 2023

Elämäni kunnossa  By Iisalmi -ohjelman somekuva.jpgElämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelma kutsuu kokeilemaan Iisalmen liikunta- ja kulttuurimahdollisuuksia kahden kuukauden ajan ilmaiseksi!
15.5.2023 8.00

Iisalmen kaupungin Elämäni kunnossa – kulttuuri- ja liikuntapalveluiden markkinointiyhteistyö tarjoaa ensi syksynä kahdelle ohjelmaan valitulle, uusista harrastuselämyksistä kiinnostuneelle mahdollisuuden tutustua Iisalmen monipuoliseen kulttuuri- ja liikuntatarjontaan kahden kuukauden ajan täysin veloituksetta. Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelmaan hakuaika on käynnissä 28.5. saakka ja hakemuksen voi jättää verkkolomakkeella kaupungin nettisivuilla.

Ohjelmaan hakevilta Iisalmen kaupunki odottaa motivaatiota osallistua molempiin, sekä kulttuurin että liikunnan lajikokeiluihin monipuolisesti kahden kuukauden ajan sekä sitoutumista ohjelmaan koko sen keston ajaksi syksyllä 2023. Hakijan toivotaan innostuvan uuden oppimisesta ja haluavan kertoa uusista kokemuksistaan myös muille. Ohjelmaan valitut tulevatkin kertovat kokemuksistaan Iisalmen kaupungin sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja muissa medioissa ohjelman keston ajan.
Ohjelmaan hakevan ei tarvitse olla aktiiviliikkuja tai konserttien vakiokasvo, vaan tärkeintä on motivaatio tavoitella omanlaistaan ihmeen hyvää kuntoa Iisalmessa ja sitoutua kokeilemaan harrastuksia kahden kuukauden ajan. Aiempi harrastustausta ei vaikuta valintaan. Iisalmi haluaa antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden tavoitella elämänsä kuntoa, ja nyt siihen on huikea mahdollisuus.

”Haluamme tarjota hienon mahdollisuuden päästä kokeilemaan monipuolisesti sekä kulttuuri- että - liikuntapalveluja sekä samalla viestiä ihmisenkokoisista ja lähelle tulevista palveluista kaupunkilaisille”, Iisalmen kaupungin kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Sanna Marin toteaa.

Ohjelma rakennetaan henkilökohtaisesti ohjelmaan mukaan valituille henkilöille. Se voi sisältää esimerkiksi konserttikäyntejä, taiteen ja musiikin tai eri instrumenttien opiskelua, kuntosaliharrastusta, ohjattua liikuntaa, liikunnan eri lajikokeiluja sekä personal trainer -kokeilua. Ohjelmaan voi myös sisältyä vaikkapa henkilökohtaiset lukukahvit, kirjavinkkausta ja tutustumista erilaisiin kulttuurikohteisiin.

”Ohjelma herättelee ihmisiä huomaamaan palvelutarjontaa, ja vie tätä kulttuurin ja liikunnan ”ristiinpölytyksen” ilosanomaa eteenpäin. Molemmat, kulttuuri ja liikunta, lisäävät tutkitusti ihmisen hyvinvointia, miksipä ei siis ottaa molempia puolia elämään mukaan”, summaa Sanna Marin Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelman merkitystä ja sen välittämää sanomaa.

Voit hakea Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelmaan vielä 28.5. saakka osoitteessa www.iisalmi.fi/elämänikunnossabyiisalmiohjelma. Kerro hakemuslomakkeella miksi juuri sinut pitäisi valita mukaan ohjelmaan, ja mitä vielä toistaiseksi toteutumattomia kulttuuri- ja liikuntaunelmia sinulla on. Valinta tehdään viikolla 23, jolloin hakijoita tiedotetaan valinnasta.

Liikunnanohjaaja Juho Ruotsalainen opastaa käyttämään uuden uimahalli Saukon kuntosalilaitteita..jpgLiikunnanohjaaja Juho Ruotsalainen opastaa käyttämään uuden uimahalli Saukon kuntosalilaitteita.

 

3C2A3021 (1).jpg

Kirjastolta löytyy monipuolista tekemistä sekä myös pelihuone, joka on tarkoitettu ensisijaisesti pelikonsoleilla pelaaville sekä musiikkia kuunteleville ja elokuvia katseleville asiakkaille.