Tulevat tapahtumat
Iisalmi

YOM Iisalmi: Google Analytics peruskäyttö (digistarttaaja) -koulutus

GoogleAnalytics.png
26.3.2019 9:00–12:30

Koulutus sopii sinulle, joka haluat mitata markkinointitoimenpiteidesi vaikutusta, mutta olet vasta Google Analyticsin käytön alussa. Sinulla tulee myös olla olemassa verkkosivut, joiden kävijäanalytiikkaan Google Analyticsia tulet käyttämään.

DIGISTARTTAAJAN TYÖPAJA: Google Analyticsin peruskäyttö

PAIKKA JA AIKA: Iisalmi ma 18.3. klo 9-12.30

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilöstölle

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

KENELLE: Koulutus sopii sinulle, joka haluat mitata markkinointitoimenpiteidesi vaikutusta, mutta olet vasta Google Analyticsin käytön alussa. Sinulla tulee myös olla olemassa verkkosivut, joiden kävijäanalytiikkaan Google Analyticsia tulet käyttämään.

SISÄLTÖ: Google Analyticsin peruskäyttö:

  • miten analytiikka toimii ja mitä se mittaa?
  • mitä kannattaa mitata
  • käyttöliittymä ja näkymät
  • aikavertailu ja segmentointi
  • yleisön tiedot
  • liikenteen lähteet ja markkinoinnin kohdentaminen
  • kävijöiden verkkosivukäyttäytymisen analysointi
  • miten mittausdataa kannattaa hyödyntää

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinun tulee ottaa Google Analytics käyttöön. Tätä varten sinun tulee rekisteröityä Google Analyticsiin, josta saat seurattavalle verkkosivustolle liitettävän seurantatunnuksen. Ohje löytyy osoitteesta: http://infl.ink/ga. Jos et osaa tehdä käyttöönottoa itse, ota yhteys verkkosivujesi tekijään/webmasteriin. Voit myös olla yhteydessä kouluttajaan.

Google Analyticsin käyttöönotto ennakkoon ei ole koulutukseen osallistuaksesi välttämätöntä, mutta jotta voit käyttää työpajassa ohjatusti palvelua, kannattaa se tehdä. Käyttöönottoa ei pystytä tekemään koulutuksessa, koska erilaisia verkkosivujen julkaisujärjestelmiä on lukuisia, ja jokaisessa käyttöönotto tapahtuu eri tavalla

TOTEUTUSTAPA: Koulutus on työpajamuotoinen, jossa pääset itse tekemään, eli palvelun käyttöä käydään läpi ohjatusti. Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet, joilla palvelun käyttöä käydään läpi.

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää De Minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä De Minimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET TI 19.2. MENNESSÄ OSOITTEESSA: bit.ly/analyticsperusIISALMI

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA:

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai  oskari.uotinen@inflow.fi

Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, p. 040 179 8150 tai  tuija.kokkonen@ysao.fi

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom

Hinta: HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: