Iisalmi ja tienoot tapahtumatärpit ja menovinkit. Tutustu tapahtumiin Ylä-Savossa
Iisalmi

PERUTTU! Sonata Arctica - Acoustic Adventures 2022

sonata.jpg
13.2.2022 19.00–21.00

Iisalmen konsertti 13.2.2022 klo 19 PERUTTU! Lippupisteen kautta ostetut liput voi palauttaa linkistä https://web.lippu.fi/palautus/ ja Iisalmen kulttuurikeskukselta ostetut liput kulttuurikeskuksen i-pointin kautta. Hae palautusta mahdollisimman pian, viimeistään 20.3.2022 mennessä.

TUSKALIVE: SONATA ARCTICA ACOUSTIC ADVENTURES 2022

Sonata Arctica suuntaa helmi-maaliskuussa kattavalle, viidentoista konsertin akustiselle konserttisalikiertueelle ympäri Suomen. Acoustic Adventures -konserttisarja on ollut menestys ja yhtye onkin innoissaan päästessään siirtämään konseptin uudelle tasolle:

"Ollaan edetty Acoustic Adventures -touhujemme kanssa niin pitkälle että nyt on aika julkaista kyseisestä proggiksesta pari levyä josta ensimmäinen ilmestyy alkuvuodesta. Kuten asiaan kuuluu niin uutta levyähän on pakko juhlistaa kiertueella. Suuntaamme siis kotimaan keikoille helmi-maaliskuussa 2022. Tällä kertaa kalenteriin mahtuu myös useita uusia paikkakuntia joten tulee olemaan todella hienoa päästä jälleen esiintymään akustisesti ja luonnollisesti settiin kuuluu myös uutta materiaalia vanhojen hittien lisäksi.”

Yhteistyössä TuskaLive, Grey Beard sekä Inferno-lehti.

Osta liput täältä!

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: