Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Microsoft Teams - tehokas työkalupakki (digistarttaaja)

4.2.2020 17:00–20:30

3 hyvää syytä valita Microsoft Teams: 1. voit työskennellä sisäisten ja ulkoisten tiimiläisten kanssa tehokkaasti ilman sähköpostirumbaa 2. löydät eri tiimien keskustelut ja tiedostot yhdestä paikasta 3. tehostat työtäsi ja vähennät matkustamista käyttämällä Teamsin verkkokokouksia

ämän koulutuksen jälkeen:

  • voit säästää aikaa ja vaivaa tekemällä yhteistyötä pilvessä

  • opit perusteet Teamsin verkkokokouksista ja yhteistyövälineistä

  • osaat käyttää Teamsia ajasta ja paikasta riippumattomasti

 

PAIKKA JA AIKA: Iisalmi ti 4.2.2020 klo 17 -20.30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

ILMOITTAUTUMISET 27.1.2020 mennessä osoitteesta: bit.ly/teams2020

 

Office 365 on monipuolinen pääasiassa pilvipalveluna toimiva yrityksen toimisto-ja yhteistyötyökalujen kokonaisuus. Office 365 sisältää Teams-nimisen työkalun, jossa voidaan tehdä tehokkaasti yhteistyötä eri hankkeissa ja projekteissa, sekä käyttää sitä yrityksen sisäisen yhteistyön tukena. Näin mm. vähennetään turhaa sähköpostittelua, tiedostojen lähettelyä ja etsimistä sekä matkustamista palavereihin ja tapaamisiin.

Koulutuksessa pääset itse ohjatusti harjoittelemaan palvelun käyttöä. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa tai -osaamista. Riittää että osaat käyttää omaa laitettasi. Ota oma laitteesi (mieluiten sekä tietokone että mobiililaite) mukaan!

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Koulutukseen mahtuu max 15 osallistujaa. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

LISÄTIETOJA:

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 taioskari.uotinen@inflow.fi

Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonenp. 040 1798150tai tuija.kokkonen@ysao.fi

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Ilmoitetaan myöhemmin, - Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

YOM-palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150