Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Louhenkatupäivä 2019

LOUHENKATU Banneri nosto 400X225 3.5.19.jpg
10.8.2019 10:00–22:00

Louhenkatupäivä on kaupunkikarnevaali, josta on muodostunut yksi Ylä-Savon suurimmista, jos ei suurin, ilmaistapahtuma. Kadut valtaavat erilaisten myyntikojujen lisäksi toinen toistaan houkuttelevemmat streetfoodkojut. Markkina ja katuruokatapahtuman hengen lisäksi on tarjolla viihdykkeeksi monenlaista ohjelmaa aina muotinäytöksistä musiikkiesityksiin. Ihmisvilinässä on loistava tunnelma ja myös kauppa käy.

Louhenkatupäivä löysi paikkansa heti alusta alkaen Iisalmen tapahtumakentässä sekä iisalmelaisten ja lähialueiden kävijöiden sydämmissä. Louhenkatupäivästä puhutaan ja  muistellaan kesät talvet, eikä suotta.  Louhenkatupäivänä kaupunkimme ja koko Ylä-Savon parhaat kaupat ovat kokoontuneet yhdessä Iisalmen kaduille. Kadut valtaavat erilaisten myyntikojujen lisäksi toinen toistaan houkuttelevemmat streetfoodkojut. Markkina ja katuruokatapahtuman hengen lisäksi on tarjolla viihdykkeeksi monenlaista ohjelmaa aina muotinäytöksistä musiikkiesityksiin.  Ihmisvilinässä on loistava tunnelma ja myös kauppa käy. Louhenkatupäivä on kaupunkikarnevaali, josta on muodostunut yksi Ylä-Savon suurimmista, jos ei suurin, ilmaistapahtuma.

Luvassa on paljon tuttua tunnelmaa, mutta luvassa on myös uutta ja tapahtuma ja ohjelma laajenee entisestään. Katukarnevaalimeininkiä on luvassa aina torilta, Kauppakadun ja Louhenkadun kautta Kirkkopuistoon saakka sekä lisäksi tänä vuonna tapahtuma laajenee tänä vuonna myös Savonkadulle. Ohjelmassa on luvassa  tuttuja elementtejä kuten musiikkia, muotinäytöksiä ja erilaisia esityksiä.  Myös uutta ohjelmaa on luvassa ja tapahtumaa laajennetaan myös ohjelman keston suhteen. . 

Koko ohjelma julkaistaan kesäkuun lopussaOhjelmaa on luvassa tänä vuonna Louhenkatupäivä- lavalla aina n.klo 22 saakka, kun Louhenkatupäivän jatko-ohjelmasta klo 18-22 Bar & Cafe Graceville. 

 

KATSO LISÄTIETOJA OHJELMASTA, MYYNTIPAIKOISTA JA MUISTA TAVOISTA OLLA MUKANA TAPAHTUMASSA TÄÄLTÄ .

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Iisalmen keskusta, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Iiden ry
Yhteyshenkilö: Mervi Narinen
Puhelin: 0505946176
Www-osoite: http://www.iiden.fi