Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Liikkuva kuva -koulutus pk-yrityksille

20.2.2019 9:00–16:00

Liikkuvasta kuvasta ja sen käyttämisestä liiketoiminnasta. Ennen kaikkea videoiden tekemisestä ketterästi muuttuvassa toimintaympäristössä. Puristetaan yhteen päivään video alusta loppuun ja julkaistaan se.

KOULUTTAJA: Tom Hagelberg p. 050 331 5755 tai tom.hagelberg(at)tamora.fi , Tamora Oy.

Koulutuksen hinta (sis. kaikki kulut): 100€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

ESITIEDOT: Teillä ei tarvitse olla mitään osaamista tai tietoa ennestään. Tämä on aloituspäivä ja tässä katsotaan yhdessä kaikki A:sta Ö:hön ja pidemmällekin. Tarpeidenne mukaan. Aiempaa osaamista ei tarvita. Innostusta kyllä. Opitaan kokeillen ja yhdessä. Todellinen starttipaketti olla pääset organisaatiossanne hyvin käyntiin elävän kuvan maailmassa. Päivässä video julkaistuna on siis iso tavoitteemme. Ja osaamisen jakaminen organisaatiossa sen jälkeen.

Ota mukaasi seuraavia välineitä:

Tablet- laite, jolla voit tallentaa videota. Suosimme Applen iPad- laitteita, joka ei ole montaa vuotta vanha. Se on helpoin kikkare saada nopeasti aikaan hyvää jälkeä. Jos siis haluat johonkin panostaa, niin tämä on se laite, johon investoida. Se maksaa itsensä takaisin moninkertaisena. Eikä ole montaa satasta.
Innostus ja ilo - kokeilunhalu - opimme paljon kokeilemalla ja yhdessä
Jos yrityksessänne on käytössä jotakin videoiden julkaisun kanavia jo ennestään, niin varmista niihin pääsy (eli käyttäjätunnus ja salasana). Ei ole mitenkään pakollista. Perustamme ketterästi teille omat kanavat, jos mitään ei ole käytössä. Kokeilemalla oppii.

Ilmoittautumislinkki: http://bit.ly/liikkuva1

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin

 

 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yritys oppii ja menestyy palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150