Lapinlahti

Kaakaoseremonia & Paratiisi Sauna

12.8.2023 16.00–19.00

Illan aikana ravitsemme kehoa täyteläisellä ravinteikkaalla seremoniakaakaolla, joka on Guatemalasta Tz'utujil Maya väestöltä peräisin. T

z'utujil-kaakaon vaikutus on ilmava, sekä kirkkautta ja selkeyttä antava, ja sen vaikutuksen aistii ns. ylächakrojen alueella. Maya Tz'utujilit tunnetaan kaakaon varjelijoina, "the cacao guardians" ja kaakao on arvostettu osa Tz'utujil Mayojen perinteitä ja seremonioita. Kaakaota sanotaan jumalten juomaksi ja se avaa sydäntä ja kohottaen energioitamme. 

Seremoniassa muodostetaan piiri, jossa jokainen voi ottaa halutessaan oman rumpunsa mukaan tai jonkun muun soittimen. Elokuun kesäillassa voimme yhdessä rummuttaa luonnolle ja rakkaudelle. Piirityöskentely on avoin ja sydämellisesti turvallinen keskus, jossa jokainen saa osallistua juuri sellaisena kuin on. 

Kaakaon ja rummuttamisen jälkeen siirrytään parantavan Paratiisi saunan puolelle. Saamme nauttia paratiisi saunan lämmöstä ja lempeitä löylyistä. 
Löylyjen yhteydessä voit nauttia suolaisesta iltapalasta tai käydä uimassa Onkiveden järvessä. 
Ilta on avaava ja voit tuntea syvän yhteyden itseesi ja muihin. Saamme nauttia vielä Suomen kesän kauneudesta, ja voit tuntea itsesi uudestisyntyneeksi. Ilta loppuu noin klo 19.30. 

Illan hinta 38€ sisältäen kaakaon, piiri työskentelyyn, iltapalan ja saunan.

Ota oma pyyhe mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset luovapuu@gmail.com
Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Pajuharjuntie 14 b, 73100 Lapinlahti
Puhelin:
Email:
Www-osoite: Www.Luovapuu.com

Tapahtuman järjestää

Luova Puu
Yhteyshenkilö: Hannah Weisenberg
Puhelin: 0445943301
Www-osoite: Www.Luovapuu.com