Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Canvan jatkokurssi VERKKOKOULUTUS

7.4.2020 16:30–20:00

Parempaa markkinointia, vähemmän vaivaa! Salainen suunnitteluaseesi sosiaaliseen mediaan ja painotuotteisiin. Säästä aikaa ja rahaa ja tee ammattimaista markkinointimateriaalia.

Tällä Canvan jatkokurssilla otamme haltuun brändin visuaalisen johtamisen työkaluja (Brandkit), joilla pidät yritysilmeesi ja viestintäsi yhdenmukaisena. Lisäksi opit miten voit nopeuttaa painotuotteiden suunnittelua muuttamalla mainoskokoa ilman, että työtä tarvitsee aloittaa alusta.  

Koulutuksessa tehdään käytännön web- ja painotyöharjoituksia, joiden tavoitteena on pitää ilme vakuuttavana ja yhdenmukaisena. Teoriaa sovelletaan käytännön harjoitusten kautta. Opit organisoimaan suunnittelutöitäsi paremmin kansioiden avulla. Pro-versiossa saat lisäksi käyttöösi laajemman fonttikirjaston ja kuvapankin. 

Koulutuksessa hyödynnetään Canva Pro kokeilujaksoa (maksuton 30 päivää) ja kouluttajalta tulee ohjeet sen käyttöönottoon ennen koulutusta.   

Kurssille osallistuaksesi sinulla tulisi olla perus atk-taidot sekä Canvan peruskäyttö hallussa. Oma tietokone on pakollinen. Ota myös omaa materiaalia mukaan (kuvat ja tekstit). Jos sinulla ei ole omia kuvia, voit käyttää kuvapankkien ilmaisia kuvia. 

KOULUTUSPÄIVÄ: IISALMI, TI 7.4.2020 KLO 16.30 -20.00 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta) 

ILMOITTAUTUMISET 30.3.2020 MENNESSÄ: bit.ly/canva2iisalmi 

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.) 

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max. 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. 

KOULUTTAJA: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluprojektien läpiviennistä ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot. 

LISÄTIETOJA:  

Kouluttaja Markus Aho, Funlus Oy, asiakaspalvelu@funlus.org , 050 5856005  

tai yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, tuija.kokkonen@ysao.fi , 040 179 8150 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Ilmoitetaan myöhemmin, - Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

YOM-palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150