Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa

24.9.2019 12:30–16:00

Tässä valmennuksessa pääset luomaan ja rakentamaan yrityksesi brändiä vaiheittain ammattilaisten johdolla. Bränditrainer pienryhmässä yrityksiä sparrataan luomaan oma brändimanuaali ja jokaisen yrityksen omaa brändityötä ohjaa brändinrakentamiseen erikoistuneet liiketoiminnan ja luovan alan asiantuntijat. Jokaisella yrityksellä on koulutuksen jälkeen syvällinen käsitys brändistä, sen merkityksestä liiketoiminnassa sekä oma brändimanuaali ohjaamassa brändin suunnitelmallista johtamisesta tulevaisuudessa.

IISALMI ti 24.9 klo 12.30-16 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille koulutusvahvistuksen yhteydessä)

Ilmoittautumiset 17.9.2019 mennessä osoitteesta: bit.ly/brändisyksy

KENELLE: Omaat perustiedot brändistä ja sen rakentamisen vaiheista. Sinulla on aito kiinnostus ja halu kehittää brändiäsi entistä paremmaksi ammattilaisten sparraamana.

Valmennus käsittää kokonaisuudessaan 14h valmennusta ja sparrausta yrityksen brändin rakentamiseen. Ensimmäinen Bränditrainer -koulutuspäivä on sovittu, mutta jatkotapaamiset sovitaan ryhmän kanssa yhdessä.

KOKONAISHINTA (14 h): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea)TAI 750 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: Minna Sutinen KTM sekä luovan alan asiantuntija AD, Projectico Oy050 545 1492 | minna.sutinen@projectico.fi

Projectico on brändinrakentamiseen erikoistunut toimija, jolla on vuosien kokemus erilaisten brändien rakentamisesta niin henkilö, yritys kuin julkisella sektorilla.

Lisätietoja: Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen p. 040 179 8150 tai tuija.kokkonen(at)ysao.fi

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Ilmoitetaan myöhemmin, - Iisalmi
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

YOM-palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150