Julkaistut blogit -blogiarkisto

YTYÄ! oli ja tulee olemaan!

25.11.2019 14.52
1

YTYÄ! hankkeen saavutukset ovat sellaisia, että niitä kelpaa esitellä. Urasuunnittelua 652 henkilön kanssa, joista 430 ihmistä töihin ja 169 koulutuksiin. Tavoiteasetanta antoi potkua rohkealle ja yrittäjämäiselle työskentelylle. Tavoitteena oli työllistäminen ja työllistyminen, ei tilastojen kaunistelu ja kaavakkeiden täyttäminen.

Avainasemassa onnistumisen kannalta oli se, että yrityksillä oli työpaikkoja, joihin tarvittiin työntekijöitä. Toinen merkittävä asia oli se, että asiakkaamme olivat motivoituneita työllistymään tai kouluttautumaan. Kolmas ratkaiseva asia oli osaava, ammattitaitoinen ja motivoitunut hankehenkilöstö, jolla oli omakohtaista kokemusta alan vaihtamisesta ja erilaisista työsuhteista.

Me olimme näkyvillä, me markkinoimme hanketta, avoimia työpaikkoja ja alueen työmahdollisuuksia. Olimme aktiivisia, jalkauduimme ihmisten luokse. Uudenlaisille työllistämisen malleille on tarvetta. Toivon, että yhteistyö alueen työnantajien kanssa jatkuu ja vahvistuu vuoden vaihteen jälkeen alkavan Yhteistyöllä työtä – YTYÄ! hankkeen kanssa.

YTYÄ! toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2020!

Tiina Juutinen
projektipäällikkö
YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä –hanke
040 545 9589