Haetko töitä?
Etsitkö työntekijöitä?

Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä työnantajille että työnhakijoille.

Työllisyyspalvelut hoitaa keskitetysti tuetun työllisyydenhoidon kaupungin omin yksiköihin ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle.  Lisäksi käytössämme on yritystyönantajille Iisalmi-tuki ja järjestötyönantajille työllistämisavustus. Nuorten työllistymistä tuetaan rekrytuella sekä kesäajan työllistymistä kaikille yhteisellä kesätyötuella.

Työllistämispalvelumme kohdistuvat ensisijaisesti työmarkkinatukea 200 päivää työttömyyden perusteella saaneisiin iisalmelaisiin työnhakijoihin.  Kesätyötuki on suunnattu opiskelijoiden ja muiden nuorten iisalmelaisten kesäaikaiseen työllistymiseen.  Nuorten kesäaikaisten miniyritysten yhteystiedot  löydät osoitteesta www.iisalmi.fi/miniyritykset

Teemme tiivistä yhteistyötä Pohjois-Savon TE-toimiston ja kaikkien alueella toimivien työllisyyttä edistävien tahojen kanssa.   Lisäksi työllisyyspalveluiden päällikkö toimii myös seudullisen TYP-verkoston johtajana; katso tarkemmin TYP-toiminnasta osoitteesta www.yla-savo.fi/typ    Osallistumme aktiivisesti erilaisiin toimintoihin, joilla edistetään ja tuetaan iisalmelaisten työttömien kouluttautumista, urakehitystä ja kuntoutumista sekä estetään syrjäytymistä.  Työn ja tekijän kohtaamista edistävän YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hankkeen toiminnoissa olemme mukana hallinnoijana ja toteuttajana.


Ota yhteyttä!


Yhteissähköpostimme tyollisyyspalvelut@iisalmi.fi ohjautuu meille kaikille.

Olemme myös Facebookissa:
Työllisyyspalvelut Iisalmi

Pdf-tiedostojen katselemiseen tarvittavan ohjelman voitte ladata täältä.

 

 

Asiointilomakkeet


Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden hallinnoimat hankkeet

 YTYÄ!_logo_web.jpg
 www.iisalmi.fi/YTYA

Yhteyshenkilöt

Sari Tolonen

ma. työllisyysasiantuntija (kaupungin oma työllistäminen, Rekrytuki)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 830 4342
sari.tolonen@iisalmi.fi

Minna Pappi

työllisyysasiantuntija (kesätyötuet, järjestötyöllistäminen, Iisalmi-tuki)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 642 8996
minna.pappi@iisalmi.fi

Tiina Sotisalo

Työllisyysasiantuntija (palkkatuet)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 162 7039
tiina.sotisalo@iisalmi.fi

Tuuli Sokka-Hukkanen

Työllisyyskoordinaattori / TYP-johtaja
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 779 4379
tuuli.sokka-hukkanen@iisalmi.fi
Ajankohtaista
6.6.2019
0

KauppaKärry -kiertue on yläsavolaisten ennakkoluulottomien mikroyrittäjien kesäkiertue, joka aloitti matkansa Olemisen vapaus –kaupunkikiertueelta toukokuussa. KauppaKärry jatkaa kulkuaan keväisen Suomen-kiertueen jälkeen läpi kesän Ylä-Savon alueen kesätapahtumissa. Kesätapahtumakiertueella vetonaulana toimii yritysten yhteinen liikkuva esittely- ja myymäläkärry paikallisine tuotteineen, palveluntarjoajineen ja herkkuineen. KauppaKärry tähtää yritysten tunnettuuden lisäämiseen ja uusien asiakkuuksien aikaansaamiseen. Lisäksi yhteistyön myötä voi syntyä odottamattomiakin hedelmiä – onhan kokonaisuus aina enemmän kuin osiensa summa.

6.6.2019
0

Julkaistu elinvoimapalveluiden uutiskirjeessä 5/2019

6.6.2019
0

Vastaamalla kyselyyn vaikutat Ylä-Savon elinkeinoelämän edistämiseen!

28.2.2019
0

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 2/2019 pääkirjoitus.

Savonkatu_1.jpg
25.2.2019
0

Savonkatu välillä Louhenkatu-Riistakatu remontoidaan touko-heinäkuussa 2019. Keskusta-alueen yrittäjille pidettiin aiheesta aamukahvit 20.2.2019. Ohessa yhteenvetoa katuremontin vaikutuksista keskusta-alueen liikennejärjestelyihin ja yritysvaikutuksiin.

Kaikki uutiset