Luo kanssamme uutta! Työllisyyspalveluilla on käytettävissään enintään 25 000€  uuden palvelun tuottamiseen vielä tämän vuoden aikana. Miten raha parhaiten käytettäisiin kuntalaistemme työllisyyden edistämiseksi?  Vastaa oheiseen kyselyyn, vie vain alle minuutin.  Kyselyyn voit vastata 17.7.2019 klo 15:00 saakka.

https://link.webropolsurveys.com/S/273E9B9D2BFF37DC

 

Haetko töitä?

Etsitkö tekijöitä?

Työllisyyspalvelut tarjoavat henkilökohtaista palvelua työnantajille sekä työnhakijoille. Hoidamme keskitetysti tuetun työllistämisen kaupungin omiin yksiköihin ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle. Lisäksi käytössämme on erilaisia taloudellisia tukia työnantajille.  Kauttamme voi myös hakea 16-24 -vuotiaille tarkoitetun kesätyötuen ja opiskelijoille suunnatun miniyritystuen.

Työllistämispalvelumme kohdistuvat ensisijaisesti työmarkkinatukea 200 päivää työttömyyden perusteella saaneisiin iisalmelaisiin työnhakijoihin.   

Teemme tiivistä yhteistyötä Pohjois-Savon TE-toimiston ja kaikkien alueella toimivien työllisyyttä edistävien tahojen kanssa.   Lisäksi työllisyyspalveluiden päällikkö toimii myös seudullisen TYP-verkoston johtajana; katso tarkemmin TYP-toiminnasta osoitteesta www.yla-savo.fi/typ    Osallistumme aktiivisesti erilaisiin toimintoihin, joilla edistetään ja tuetaan iisalmelaisten työttömien kouluttautumista, urakehitystä ja kuntoutumista sekä estetään syrjäytymistä.  Työn ja tekijän kohtaamista edistävän YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hankkeen toiminnoissa olemme mukana hallinnoijana ja toteuttajana.

 

Ota meihin yhteyttä ja tehdään yhdessä työllistäviä tekoja!

tyollisyyspalvelut@iisalmi.fi  

Facebook: Työllisyyspalvelut Iisalmi


Asiointilomakkeet


Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden hallinnoimat hankkeet

 YTYÄ!_logo_web.jpg
 www.iisalmi.fi/YTYA

Yhteyshenkilöt

Sari Tolonen

ma. työllisyysasiantuntija (kaupungin oma työllistäminen, Rekrytuki)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 830 4342
sari.tolonen@iisalmi.fi

Minna Pappi

työllisyysasiantuntija (kesätyötuet, järjestötyöllistäminen, Iisalmi-tuki)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 642 8996
minna.pappi@iisalmi.fi

Tiina Sotisalo

Työllisyysasiantuntija (palkkatuet)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 162 7039
tiina.sotisalo@iisalmi.fi

Tuuli Sokka-Hukkanen

Työllisyyskoordinaattori / TYP-johtaja
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 779 4379
tuuli.sokka-hukkanen@iisalmi.fi
Ajankohtaista
6.6.2019
0

KauppaKärry -kiertue on yläsavolaisten ennakkoluulottomien mikroyrittäjien kesäkiertue, joka aloitti matkansa Olemisen vapaus –kaupunkikiertueelta toukokuussa. KauppaKärry jatkaa kulkuaan keväisen Suomen-kiertueen jälkeen läpi kesän Ylä-Savon alueen kesätapahtumissa. Kesätapahtumakiertueella vetonaulana toimii yritysten yhteinen liikkuva esittely- ja myymäläkärry paikallisine tuotteineen, palveluntarjoajineen ja herkkuineen. KauppaKärry tähtää yritysten tunnettuuden lisäämiseen ja uusien asiakkuuksien aikaansaamiseen. Lisäksi yhteistyön myötä voi syntyä odottamattomiakin hedelmiä – onhan kokonaisuus aina enemmän kuin osiensa summa.

6.6.2019
0

Julkaistu elinvoimapalveluiden uutiskirjeessä 5/2019

6.6.2019
0

Vastaamalla kyselyyn vaikutat Ylä-Savon elinkeinoelämän edistämiseen!

28.2.2019
0

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 2/2019 pääkirjoitus.

Savonkatu_1.jpg
25.2.2019
0

Savonkatu välillä Louhenkatu-Riistakatu remontoidaan touko-heinäkuussa 2019. Keskusta-alueen yrittäjille pidettiin aiheesta aamukahvit 20.2.2019. Ohessa yhteenvetoa katuremontin vaikutuksista keskusta-alueen liikennejärjestelyihin ja yritysvaikutuksiin.

Kaikki uutiset