Kiitos teille vastanneille, jotka olitte kanssamme luomassa uutta työllisyyspalveluihin! Työstämme kyselystä saamiamme vastauksia, ja toivottavasti pian pääsemme tiedottamaan millä tavalla kohdennamme 25 000€ kuntalaistemme työllisyyden edistämiseksi. Pysykää kuulolla!

 

 Haetko töitä?

Etsitkö tekijöitä?

Työllisyyspalvelut tarjoavat henkilökohtaista palvelua työnantajille sekä työnhakijoille. Hoidamme keskitetysti tuetun työllistämisen kaupungin omiin yksiköihin ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle. Lisäksi käytössämme on erilaisia taloudellisia tukia työnantajille.  Kauttamme voi myös hakea 16-24 -vuotiaille tarkoitetun kesätyötuen ja opiskelijoille suunnatun miniyritystuen.

Työllistämispalvelumme kohdistuvat ensisijaisesti työmarkkinatukea 200 päivää työttömyyden perusteella saaneisiin iisalmelaisiin työnhakijoihin.   

Teemme tiivistä yhteistyötä Pohjois-Savon TE-toimiston ja kaikkien alueella toimivien työllisyyttä edistävien tahojen kanssa.   Lisäksi työllisyyspalveluiden päällikkö toimii myös seudullisen TYP-verkoston johtajana; katso tarkemmin TYP-toiminnasta osoitteesta www.yla-savo.fi/typ    Osallistumme aktiivisesti erilaisiin toimintoihin, joilla edistetään ja tuetaan iisalmelaisten työttömien kouluttautumista, urakehitystä ja kuntoutumista sekä estetään syrjäytymistä.  Työn ja tekijän kohtaamista edistävän YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hankkeen toiminnoissa olemme mukana hallinnoijana ja toteuttajana.

 

Ota meihin yhteyttä ja tehdään yhdessä työllistäviä tekoja!

tyollisyyspalvelut@iisalmi.fi  

Facebook: Työllisyyspalvelut Iisalmi


Asiointilomakkeet

Yhteyshenkilöt

Sari Tolonen

ma. työllisyysasiantuntija (kaupungin oma työllistäminen, Rekrytuki)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 830 4342
sari.tolonen@iisalmi.fi

Minna Pappi

työllisyysasiantuntija (kesätyötuet, järjestötyöllistäminen, Iisalmi-tuki)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 642 8996
minna.pappi@iisalmi.fi

Tiina Sotisalo

Työllisyysasiantuntija (palkkatuet)
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 162 7039
tiina.sotisalo@iisalmi.fi

Tuuli Sokka-Hukkanen

Työllisyyskoordinaattori / TYP-johtaja
Riistakatu 5A (4.kerros)
040 779 4379
tuuli.sokka-hukkanen@iisalmi.fi
Ajankohtaista
6.6.2019
0

Julkaistu elinvoimapalveluiden uutiskirjeessä 5/2019

28.2.2019
0

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 2/2019 pääkirjoitus.

Kari.jpg
29.1.2019
1

Heikkisen Kari aloitti tammikuun alussa Iisalmen kaupungin yritysasiantuntijana. Kari tuuraa ainakin vuoden loppuun vanhempainvapaalla olevaa Heilion Eijaa. Ohessa Karin lyhyt haastattelu.

Anjan Pihaputiikki.jpg
19.12.2018
1

Tervetuloa mukaan Ylä-Savon alueen mikroyritysten kehittymisen ja kasvun edistämisen ydinryhmään.

Kättä päälle, kaupat tuli.jpg
26.10.2018
0

Yritysten omistajanvaihdokset ovat usein hankalia ja ostajan löytyminen voi kestää pitkään. Tilitoimistokonkari Tuula Kauppinen ja nuori yrittäjä Miia Hynynen löysivät yhteisen sävelen alle kuukaudessa.

Kaikki uutiset