Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen vuokraus

Iisalmen vuokrattavat tapahtumakentät

Luuniemen juhlakenttä

Alue sijaitsee kaupungin ydinkeskustan ja sataman tuntumassa. Läheisyydessä sijaitsevat mm. Olvi Oluthalli, Maailman Pienin Ravintola Kuappi ja Olutmestari, Lasten Liikennepuisto sekä Olvin tehdas. Juhlakentällä pidetään vuosittain mm. Oluset – olutjuhlat, myös Finlandia-sirkus, tivoli sekä koiranäyttelyt ovat kokeneet Luuniemen oivana tapahtumapaikkana. Pysäköintipaikkoja löytyy tarvittaessa virastotalolta ja Oluthallilta, mutta niistä on sovittava ko. tahojen kanssa erikseen. Luuniemen juhlakentällä voi samanaikaisesti oleskella 6000 henkilöä. Luuniemi on omiaan suurten tapahtumien järjestämiselle, alue on aidattu ja varustettu esiintymislavalla.

Mansikkaniemen kesäteatterialue

Alue sijaitsee Koljonvirralla, Juhani Ahon museon, Koljonvirran opastuskeskuksen, Metsäpirtin pitopalvelun, Koljonvirran Ratsastuskeskuksen sekä leirintäalueen läheisyydessä. Sekä näyttämö että katsomo ovat katetut. Paikka soveltuu tapahtumiin, joissa niin tapahtumantekijä kuin asiakaskin arvostavat kulttuurihistoriallista ja hyvin hoidettua luonnonläheistä ympäristöä, vaihtoehtoisia pysäköintimahdollisuuksia, catering-mahdollisuuksia ja nousevaa noin 550 hengelle suunniteltua katsomoa. Katsomon yläosassa on lukittava tekniikkatila äänentoisto- ja valo-ohjausta varten. Näyttämön keskiosa on varustettu induktiosilmukalla (vaatii toimiakseen äänentoistojärjestelmän). Alueella on myös kiinteät wc-tilat.

Iisalmen satamatori

Tori on päällystetty mukulakivillä ja sinne on sijoitettu sähköpisteitä ja rakennettu huoltorakennus. Alue soveltuu erikokoisten tapahtumien järjestämiselle ympäri vuoden.

Mainospaikat

Mainostaminen saadaan aloittaa aikaisintaan neljätoista päivää ennen tapahtumaa ja mainokset on poistettava vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä.

Ellei mainoksia poisteta määräaikana, kaupungilla on oikeus periä mainospaikan vuokra kaksinkertaisena tai mikäli vuokraa ei ole määrätty, poistamisesta aiheutuvat todelliset kustannukset.

Iisalmen kaupungin rakenteisiin tai alueelle kiinnitettävät mainokset tulee asettaa suojateiden ja risteysalueiden näkemäalueiden ulkopuolelle.

Niitä ei saa kiinnittää liikennemerkkeihin tai Atlas-Median ja Kakkosmedian vuokraamiin valaisinpylväisiin.

Saat lisätietoja kaupungin tapahtumakentistä ja mainospaikoista vuokraushinnastosta, jonka löydät linkistä Iisalmen kaupungin palveluhinnasto.

Tee vuokraushakemus ja toimita se palautusosoitteeseen tai lähetä täytetty lomake kaupungille sähköisesti Suomi.fi-viestit palvelun kautta.

Samassa lomakkeessa on mahdollista tehdä vuokranmaksun vapautushakemus. Perusteena vapautukselle voi olla, että tapahtuman järjestäjä on yleishyödyllinen yhdistys ja tapahtumasta ei aiheudu ylläpitokuluja eikä tapahtumaan osallistumisesta peritä maksuja.

Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen avainten nouto ja palautus Kaupungintalon i-Pointtiin.

Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on kaikki tuotannon toteuttamiseen tarvittavat viranomaisluvat ja että hän noudattaa lainsäädännön ja viranomaisten mahdollisesti asettamia vaatimuksia ja määräyksiä. Vuokralainen ei saa suorittamillaan toimenpiteillä aiheuttaa vuokranantajalle tai kolmansille vahinkoa tai haittaa.

Vuokralainen on velvollinen ylläpitämään vuokraamansa alueen siisteyttä tapahtuman aikana. Kaikki vuokralaisen omistamat rakennukset, laitteet ja laitokset sekä muu omaisuus tulee asentaa niin, ettei niistä ole kenellekään varaa.

Kun vuokra-aika päättyy, vuokralainen on velvollinen viemään pois omistamansa rakennukset, laitteet ja laitokset sekä muun omaisuutensa kahden vuorokauden sisällä viimeisestä esityksestä. Vuokralainen on velvollinen siistimään alueen. Mikäli tässä tarkoitettua vuokralaisen omaisuutta ei ole poistettu alueelta eikä aluetta ole siistitty viikon kuluessa esityskauden päättymisestä, vuokranantajalla on oikeus siirtää vuokralaisen omaisuus tämän lukuun ja laskuttaa vuokralaista tehdystä työstä.

Vuokralaisella ei ole oikeutta alivuokrata tai muutoin luovuttaa vuokra-aluetta tai osaa siitä kolmannelle, ellei vuokranantaja anna tähän kirjallista suostumustaan.

Mikäli vuokran tai muun tähän sopimukseen perustuvan maksun suorittaminen viivästyy, erääntyneille saataville maksetaan korkolain mukainen viivästyskorko eräpäivästä lukien.

Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan siitä, että vuokra-alue ei vuokralaisen toimesta eikä muutoinkaan pilaannu. Mikäli vuokra-alue tai osa siitä on kuitenkin vuokra-aikana jätelain tarkoittamalla tavalla pilaantunut, vuokralainen on velvollinen huolehtimaan alueen puhdistamisesta.

Alueilla ei saa säilyttää eläimiä.

Mikäli vuokralainen laiminlyö tässä tarkoitetun velvollisuutensa, vuokranantajalla on oikeus toteuttaa puhdistaminen vuokralaisen lukuun ja periä toimenpiteestä aiheutuneet kustannukset vuokralaiselta.

Tarkemmat lisätiedot kaupungin tapahtumakenttien ja mainospaikkojen vuokraushinnastossa (liitteenä).

Verkkoasiointi

Suomi.fi-viestit Suomi.fi-verkkopalvelussa

Voit lähettää ja vastaanottaa viranomaisviestejä Suomi.fi-verkkopalvelun Viestit-osiossa.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Tapahtuman ilmoittaminen kalenteriin

Ilmoita tapahtumasi Iisalmen kaupungin sekä Ylä-Savon yhteiseen tapahtumakalenteriin. Lisää tapahtuma rekisteröitymällä ja kirjautumalla palveluun.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Puhelinasiointi

Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen varaustiedustelut

Puhelinpalvelusta saat lisätietoja tapahtumakenttien ja mainospaikkojen varauksista.

Lisää tietoa
Puh. +358 40 8302681

Lomakkeet

Mainoslupahakemus

Voit hakea Iisalmen kaupungin mainospaikkaa tällä lomakkeella.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen vuokraushakemus

Voit tehdä Iisalmen kaupungin tapahtumakentän tai mainospaikan vuokraushakemuksen tällä lomakkeella.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Linkit

Kaupungin palveluhinnasto

Iisalmen kaupungin valtuuston vahvistamat palveluhinnastot.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Sähköinen ilmoitustaulu

Iisalmen kaupungin sähköiseltä ilmoitustaululta löydät viralliset ilmoitukset, viranhaltijapäätökset, esityslistat ja pöytäkirjat.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Tapahtumat Ylä-Savossa

Menovinkit ja tapahtumat Ylä-Savossa

Lisää tietoa
Avaa linkki

Palvelupaikat

Kaupungintalon asiakaspalvelupiste

Asukas- ja matkailuneuvonta, lupaneuvontaa rakentajille, lippujen myynti sekä kirjaamon ja arkiston aineisto- ja tietopalvelu.

Pohjolankatu 14, 74100 IISALMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:00 - 15:30
Ke - To: 09:00 - 15:30
Pe: 09:00 - 15:30

Kaikki tiedot

Kirjaamo

Voit toimittaa kaupungille osoitettuja asiakirjoja kirjaamoon.

Pohjolankatu 14, 74100 IISALMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:00 - 15:30
Ke - To: 09:00 - 15:30
Pe: 09:00 - 15:30

Kaikki tiedot

Liittyvät palvelut

Kulttuuriin liittyvän kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

Katso tiedot

Kulttuuripalvelut

Katso tiedot

Maisematyölupa

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut