Sporttari- ja Nuorisopassiuinnit

PERUSKOULULAISTEN OMATOIMISET MAKSUTTOMAT UINNIT

Iisalmen kaupunki tukee lasten ja nuorten hyvinvointia sekä omaehtoista harrastamista myös uimahallikäynnein. Nämä Iisalmen kaupungin tukemat, oppilaille maksuttomat, koululaisten Sporttari- ja Nuorisopassiuinnit on jaettu Iisalmen uimahallissa seuraavasti:

         1-4lk Sporttariuinti perjantaisin klo 14-16

5-9lk Sisäänpääsy Nuorisopassilla kerran viikossa uimahallin aukioloaikojen puitteissa
(huom. ei koske kuntosalia, pelkkä uinti) 

Sporttariuinnit ovat omatoimista harrastamista, ei ohjattua toimintaa. Jotta oppilas voi tulla uimaan itsenäisesti, tulee hänellä olla vähintään 25m:n uimataito. Iisalmen uimahallissa uimataito testataan uimavalvojan toimesta ja merkataan ylös. Testi- eli ”kampauinnin” suorittamisesta oppilas saa itselleen kamman.

Mikäli riittävää uimataitoa ei ole, tulee oppilaan mukana olla uimataitoinen aikuinen. Iisalmen kaupungin tukema, oppilaalle maksuton sporttariuinti koskee ainoastaan oppilasta, ei mukana olevaa aikuista.

Oppilaiden tulee käyttäytyä uimahallissa yleisten sääntöjen ja henkilökunnan antamien ohjeiden mukaisesti: ihan samalla tavalla kuin koulu-uintien aikana.

Sporttauinnit ovat tauolla koululaisten lomien aikana. Syyskauden viimeinen sporttariuinti on perjantaina 16.12.2022. Sporttariuinnit jatkuvat perjantaina 13.1.12023.