Neuvontaa yritystoiminnan kaikissa vaiheissa

 

Yrittäjä! Yrityspalvelut ovat apunasi yrittäjyyden eri vaiheissa. #byiisalmi (Nähdäksesi videon tulee markkinointievästeet olla hyväksyttynä.

Iisalmen alueen talouden tukipilarit ovat vahvasti toiminnassa olevien, vakaiden yritystemme varassa. Me Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluissa haluammekin olla tukemassa toimivien yritystemme hyvinvointia ja elinvoimaisuutta: Haitpa yrityksellesi tukea käytännön arkipäivän pulmien ratkaisuun, kuten tuotteiden, prosessien tai osaamisen kehittämiseen, yrityksen kasvuun liittyviin kysymyksiin tai esimerkiksi muutostilanteen mukanaan tuomaan epävarmuuteen tai kansainvälistymiseen liittyen, elinvoimapalvelut on oikea osoite. Olemme matkakumppanisi yrittäjyyden monivivahteisella matkalla - niin myötä- kuin vastamäessäkin. Toimimme luottamuksellisena kumppaninasi ja tukiverkkonasi ja meiltä voit kysyä vinkkejä ja apua tiukoissakin tilanteissa.

Toiminnassa olevat yritykset saavat meiltä neuvontaa ja ideoita myös kehittämiseen. Autamme kartoittamaan yritystoiminnan nykytilanteen ja etsimme yhdessä välineet yrityksesi jatkokehittämiselle.

Tunnemme erilaiset rahoitusvaihtoehdot, tutkimus- ja tuotekehitystuet sekä erilaiset henkilöstön koulutuspalvelut. Meiltä saat apua mm. kannattavuus- ja investointilaskelmiin, kansainvälistymisen aloittamiseen ja rahoitusvaihtoehtojen kartoitukseen.

Neuvomme talouteen liittyvissä asioissa, kuten investointien rahoitussuunnittelussa, kannattavuuslaskelmien teossa ja muussa taloussuunnittelussa. Kartoitamme kanssasi yrityksen kokonaisrahoitustarpeen, ja sen pohjalta selvitämme erilaiset rahoitusvaihtoehdot ja -ratkaisut. Autamme erilaisten tulos-, rahoitus-, kannattavuus- ja hinnoittelulaskelmien teossa. Laskelmat ovat päätöksenteon tukena sekä yrityksellesi että pankille, Finnveralle sekä mahdollisille rahoitustahoille. Lisäksi autamme sinua yritystukien hakemisessa, joita yrityksesi voi saada lähinnä kansainvälistymiseen, kasvuun, tuote- ja palvelukehitykseen sekä muihin innovatiivisiin kehittämistoimiin.

Elinvoimapalvelut tarjoavat tukea muun muassa seuraavissa asioissa:

 • yrityksen liiketoiminnan kehittäminen
 • uuden liikeidean arviointi ja kehittäminen
 • yrityksen rahoitus 
 • osaavan työvoiman saanti ja koulutusmahdollisuudet 
 • sukupolven- ja omistajanvaihdokset 
 • tontti- ja toimitila-asiat 
 • avustusten haku tuotekehitys-, kasvu- ja kansainvälistymishankkeisiin 
 • muut yritystoiminnan eritystilanteet.

Kaikkea mekään emme tee yksin - hyödynnämme toiminnassamme laajaa asiantuntijaverkostoamme, sekä alan huippuosaajia sinun yrityksesi parhaaksi. 


Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut on tukenasi kaikissa yritystoiminnan kurveissa - olipa yrityksesi asia minkälainen tahansa, voit kääntyä luottamuksella puoleemme.

Yritystietoa Iisalmesta
 • yrityksiä yhteensä noin 1100 kappaletta.

 • vuonna 2020 perustettuja yrityksiä noin 75 kappaletta.

 • suurimmat työnantajat: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.

 • Iisalmen alueella toimivat yritykset löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä.

Yhteystiedot

Iisalmen kaupungintalo, 2. kerros, Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi

Elinkeinojohtaja Terho Savolainen
Puh. 040 630 5328

Yritysasiantuntija Eija Heilio
Puh. 040 630 5527

Yritysasiantuntija Katri Tuunela
Puh. 040 630 5133

Sähköposti: etunimi.sukunimi@iisalmi.fi

Vinkkejä & linkkejä

Yritystulkki

Tietoa, palveluja ja työkaluja yrityksille ja yrityksen perustajille.

Vero.fi
Verohallinnon palvelut yritys- ja yhteisöasiakkaalle.

Suomi.fi
Tietoa, palveluja ja työkaluja yrityksille ja yrityksen perustajille.

Ylä-Savon Veturi ry
Leader-rahoitus maaseudun elinvoimaisuuden mahdollistajana.

Yhteydenottopyyntö