Omasta kaupungista

OMASTA KAUPUNGISTA Facebookryhmä on luotu kanavaksi, josta Iisalmessa asioiva asiakas löytää ja tarjouksia Iisalmessa toimivien yritysten palveluista sekä tuotteista.

YRITYS:. Ryhmä on käytössä kaikille iisalmelaisille ja Iisalmessa asiakkaille tarjottaville palveluille ja tuotteille. Liity ryhmään yrityksenä ja lue ryhmässä tiedosto "Ohjeet yritykselle" .  Sieltä löydät  ohjeen, kuinka luoda postaus ja se olisi asiakkaan mahdollisimman helppo löytää.

Ajankohtaista tietoa Omasta kaupungista- kampanjoinnista löydät täältä.

LIITY RYHMÄÄN TÄÄLTÄ.

 4Omasta_kaupungista_banneri_3.2020-3.png

IIDEN RY:N TOIMINTA

Iiden ry on toiminut vuodesta 1999 alkaen Iisalmen kaupunkialueen liike-elämän, yritysten ja kiinteistönomistajien yhteistyön kehittäjänä yhdessä Iisalmen kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Kaupunkikuva ja -elämä koostuu rakennuksista, torista ja kaduista, yhdistyksistä, yrityksistä ja yrittäjistä, tapahtumista ja ihmisistä. Me kaikki rakennamme yhdessä oman näköistä ja kokoistamme Iisalmen kaupunkikuvaa niin arkipäivinä kuin juhlavina tapahtumapäivinä,  tekemällä  ja toteuttamalla sekä asioimalla ja osallistumalla. Yhdessä me mahdollistamme  kestävän ja elävän kaupunkielämän Iisalmessa ja Ylä-Savossa.

Iiden ry:n rooli kaupunkikuvan rakentamisessa ja kehittämisessä on toimia suunnittelijana, toteuttajana ja kehittäjänä, mutta ennen kaikkea eri toimijoiden kokoajana yhteisten asioiden ja teemojen ympärille. Olipa sitten kyseessä torin ja keskustan kehittäminen, yhteinen ostoskampanja tai tapahtuma, ihmeitä tehdään yhdessä enemmän, useammin ja ihmeellisemmin.

Iidenin jäsenenä

 • pääset vaikuttamaan keskustan kehittämiseen ja kaupunkialueen kampanjoihin ja tapahtumiin
 • kertomaan ja toteuttamaan ideoitasi
 • saat tiedon ensimmäisenä tulevista kampanjoista ja tapahtumista
 • ilmaisia tai edullisempia osallistumisia kampanjoihin ja tapahtumiin
 • yrityksesi esille yhteiselle markkinointialustalle (tulossa)
 • kaupunkialueen kehittämisestä kiinnostuneen verkoston tueksesi

Haluathan sinäkin olla mukana rakentamassa elävää Iisalmea?

Tarvitsemme myös sinut ja yrityksesi mukaan rakennustalkoisiin. Liity Iidenin jäseneksi TÄÄLTÄ tai ota yhteyttä info@iiden.fi tai 050 5946176 Mervi Narinen

Jo yli 100 jäsentämme on mukana tässä työssäFacebook kansikuva.png


 
Tule_mukaan_banneri.jpg

IIDEN RY 2022 TOIMINTASUUNNITELMA

Iiden ry:n tavoitteena on elävöittää sekä rakentaa positiivista, houkuttelevaa ja ajan hengessä olevaa kuvaa Iisalmesta kaupallisesti. Tapahtumat, yhteiskampanjat ja markkinointi ovat näkyvä ja tärkeä osa Iiden ry:n toimintaa. Iiden on aktiivisessa roolissa myös keskustan ja koko koko kaupunkialueen kehittämisessä kokonaisuutena yhdessä Iisalmen kaupungin ja muiden kaupungin toimijoiden kanssa.

Tapahtumat & yhteismarkkinointikampanjat  2022 (koronarajoitukset huomioon ottaen)

 • Jääliukumäki tai talvitapahtuma torille (talvi 2022)
 • Yhen illan juttu (8.4.2022 ja  mahd. syksy 2022) 
 • Kivirantapäivät (22.-23.4.2022)
 • Puisto Picnik & Kirppis (kevät 2022)
 • Kesätorit (kesä 2022)
 • Louhenkatupäivä (elokuu 2022)
 • Parkattipäivä (syyskuu 2022)
 • Joulunavaus (marraskuu 2022)
 • Muut vahvistumattomat ja julkaisemattomat tapahtumat ja kampanjat)

Muu toiminta

 • Omasta kaupungista - kampanjointi (jatkuu)
 • Iisalmi ja tienoot sivuston kehittäminen yhteistyössä matkailun kanssa (Johku-alusta)
 • Eloa Iisalmeen -hanke (Iiden ry osatoteuttajana)
 • Torin ja keskustan kehittämisen eteenpäin vieminen yhdessä iisalmen kaupungin ja muiden toimijoidan kanssa.
 • Yhdistyksen vuosikokoukset ja muut jäsentapahtumat

Voit tutustua koko toimintasuunnitelmaan täältä.

IISALMI JA TIENOOT

Iidenin alla toimii myös ns. matkailujaosto, Iisalmi ja tienoot,  joka on Iisalmen kaupungin koordinoima, alueellinen matkailuyhteistyöverkosto.  Matkailujaoston toiminnan suunnittelusta ja seudullisesta matkailupalvelujen markkinoinnista ja kehittämisestä vastaa Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelujen matkailu- ja markkinointiasiantuntija yhdessä matkailujaoston jäsenten sekä muiden kuntaedustajien kanssa. Jaostolla on oma budjetti ja toimintasuunnitelma. Toiminnan tavoitteena on alueen houkuttelevuuden lisääminen, matkailun kehittäminen ja yrittäjien yhteistyö niin alueella kuin maakunnallisestikin. Lisätietoa Iisalmi ja tienoot toiminnasta löydät täältä.  Iisalmi ja Tienoot toimintasuunnitelma on osana Iiden ry toimintasuunnitelmaa, johon voit tutustua täällä.

IISALMEN TORI

Torin toiminnoista, markkinoista ym. toritapahtumista vastaa Safecare Oy. Yhteistiedot ja lisätietoa toripaikoista ja muusta toritoiminnoista löydät täältä.

kuvakollaasi.jpg

Iiden sosiaalisessa mediassa
 
Tapahtumakalenteri
278065782_112636828072188_6858139268073072923_n.jpg
30.7.2022

Iisalmen Visan triathlon- ja pyöräilyjaosto järjestää Iisalmi MTB maastopyörätapahtuman lauantaina 30.7.2022 Paloisvuoren maastossa. Tapahtuma on kaikille avoin ja toivommekin, että saamme olla mukana tuomassa maastopyöräilyn ilosanomaa Ylä-Savosta.

30.7.2022Iisalmi MTB
Pinheiro.jpg
30.7.2022

Chico Pinheiro oli Grammy-ehdokkaana kategoriassa “The Best Latin Jazz Album” julkaisullaan “City Of Dreams”. Pinheiron hurjaa live-virettä on mahdollisuus päästä todistamaan loistavan bändin seurassa Iisalmi Jazz Festivaleilla.

30.7.2022Iisalmi Jazz Festival / Chico Pinheiro Quartet
Iiro1.jpg
30.7.2022

Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi. Iisalmen Kulttuurikeskus. Iisalmi Jazz Festivalin viime hetken yllätyskiinnitys on pianisti Iiro Rantala. Kotoinen virtuoosimme ja armoton jutun iskijä tulee räjäyttämään pankin Eino Säisä-salissa ohjelmistollaan The Best of Iiro!

30.7.2022Iisalmi Jazz Festival / The Best of Iiro!
283502144_376533294497840_2483411533644688624_n.jpg
30.7.2022

Iisalmen Kulttuurikeskus, Eino Säisä -sali. Pianisti Riitta Paakki on suuntautunut viime vuosina kansainvälisille areenoille. Paakille tutuksi tullut saksofonistilegenda Rick Margitza sai sopimaan kiireiseen aikatauluunsa esiintymisen Riitan kvartetin solistina.

30.7.2022Iisalmi Jazz Festival / Riitta Paakki Quartet feat. Rick Margitza (USA)
somekuva_IKs_ Vanhaa-ja-purettua-Iisalmea_5.2022.jpg
1.6.2022–31.7.2022

Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely 01.06.-31.07.2022 Iisalmen Kulttuurikeskus, aula ja Venny-näyttelytila.

Tapahtumat
1.6.2022–31.7.2022Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"Tapahtumat
Kaikki tapahtumat
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 11 12Seuraava
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<heinäkuu 2022><<
heinäkuu 2022
matiketopelasu
    1Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"2Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"3Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"
4Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"5Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"6Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"7Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"8Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"9Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"10Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"
11Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"12Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"13Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"14Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"15Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"16Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"17Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"
18Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"19Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"20Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"21Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"22Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"23Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"24Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"
25Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"26Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"27Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"28Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"29Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"30Iisalmi MTB
Iisalmi Jazz Festival / Chico Pinheiro Quartet
Iisalmi Jazz Festival / The Best of Iiro!
Iisalmi Jazz Festival / Riitta Paakki Quartet feat. Rick Margitza (USA)
Iisalmen Kameraseuran valokuvanäyttely "Vanhaa ja purettua Iisalmea"
31
       
Vie Exceliin
Ota yhteyttä!
Yhteystiedot

Iiden ry

Kehittämispäällikkö
Mervi Narinen, puh. 050-5946176, info@iiden.fi

Puheenjohtaja
Jukka Ryhänen, puh. 044-5835869

Iiden ry:n hallitus 2022

Puheenjohtaja:
Jukka Ryhänen (Kopio-Raksa Oy)

Hallituksen jäsenet:

Heli Wilska/Prisma (Osuuskauppa PeeÄssä)
Pentti Husso/Iisalmen Pienpanimo
Reijo Glad/Radio Sandels (Suomen Lähiradiot Oy)
Mika Nieminen/Iisalmen tori (Safecare Oy)
Sanna Sahlström (Lähitapiola Itä)
Saila Remes/Iisalmen seudun Yrittäjänaiset (Parturi-Kampaamo Marleena)
Heli Pironetti (Iisalmen kaupunki)
Arja Raatikainen/Iisalmen yrittäjät (Iisalmen Keskusapteekki)
Innimari Hyvärinen/ Iisalmen Sanomat (Savon Media) 

Asiantuntijajäsen/ Iisalmi ja Tienoot (Iisalmen kaupungin matkailu- ja markkinointiasiantuntija)
Jarmo Miettinen, puh. 040-8302681