Ajankohtaiset tiedotteet
31.8.2022
5

Ketterää osaamista -hankkeessa Iisalmessa aloitettiin alueen eri toimijoiden kanssa yhteistyössä pilotti, jos testataan LinkedIn:ia työvoiman ja yritysten matchaamiseen osana Ylä-Savon osaamisen kehittämisen mallia. Pilotin tavoitteena on etsiä uudenlaisia yhteistyönmuotoja ja kokeilla uudenlaisia paikallisia ratkaisuja tunnistettuihin osaajatarpeisiin.

Iisalmi_matchmakers_1.jpg
31.8.2022
1

Iisalmi avasi keväällä Nelonen TV:n Iisalmen Diili-jakson yhteydessä vaikuttajahaun, jossa kaupungille haettiin seuturakkauden Amorin apulaisia – valovoimaisia somevaikuttajia, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan Iisalmeen ja tekemään sisältöjä kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista uraan ja vapaa-aikaan liittyen omille someseuraajilleen kohdennettuna. Iisalmen matchmakerin tehtävät kiinnostivat somevaikuttajia, sillä hakemuksia tuli yhteensä 45. Tiukan karsinnan jälkeen Iisalmi päätyi yhteistyöhön kolmen keskenään hyvin erilaisen somevaikuttajan tai somevaikuttajakokoonpanon kanssa: Syyskuussa päästään seuraamaan, miten viihteelliseen sisältöön profiloitunut Blokess, haastekisoista tunnettu Siniverkkarimies seikkailijaperheineen sekä Diili-kisaajanakin tunnettu organisaatioshamaani ja kuntamentori Tiina Heikka heittäytyvät Iisalmen viestinviejiksi!

29.3.2022
0

THL:n tilastoihin perustuva ilmaantuvuus on pysynyt samalla tasolla jo useita viikkoja. Pohjois-Savon alueella se on noin 1400 tapausta 100 000 asukasta kohden. Useissa kunnissa tapauksia on vain yksittäisiä. Alueemme todetut tartunnat keskittyvät Kuopioon, Iisalmeen, Siilinjärvelle ja Varkauteen.

DJI_0026-1.jpg
28.6.2021
1

Tulosten mukaan kokonaisuudessaan kaupunkistrategian toteutumiseen oltiin tyytyväisiä.

27.11.2018
0

Koulurakentaminen investointisuunnitelman pääosassa

18.9.2018
0

Vetrean tontti-järjestelyt kaupunginvaltuuston käsittelyssä

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 ... 5 6 7Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.