Oletko sinä etsimämme harrastuskokeilija? 

Iisalmen kaupunki etsii jälleen uusia harrastuskokeilijoita hyppäämään Iisalmen ihmeellisten kulttuuri- ja liikuntapalveluiden maailmaan syksyllä 2024! Oletko sinä etsimämme uusista harrastuksista innostuva tyyppi? Lue harrastuskokeilusta tältä sivulta ja hae mukaan!

 

Mitä harrastuskokeilija sitten saa ja mitä odotamme hakijalta?

Harrastuskokeilija saa oman henkilökohtaisen harrastussuunnitelmansa mukaiset, täysin maksuttomat osallistumiset kaupungin tarjoamiin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin 2 kuukauden ajaksi. Hakijalta odotamme rohkeaa heittäytymistä eri lajien pariin, ennakkoluulotonta asennetta sekä sitoutumista harrastuskokeilujakson ajaksi. Mukaan voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Iisalmen asukkaat.

Valituilta harrastuskokeilijoilta odotamme aitoa innokkuutta kertoa omasta matkastaan (niin ylä- kuin alamäistäkin) somessa sekä tarvittaessa muissa Iisalmen kaupungin viestintäkanavissa. Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalvelut tarjoavat siis maksuttomat harrastukset ja vastineeksi sinä kerrot omista kokemuksistasi somessa. Melko hyvä diili, vai mitä?

Harrastuskokeiluun valituilla ei tarvitse olla aiempaa harrastustaustaa, eikä hakijan odoteta olevan aktiiviliikkuja tai konserttien vakiokasvo. Iisalmi haluaa antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden tavoitella elämänsä kuntoa, ja nyt siihen on huikea mahdollisuus lähtötasostasi välittämättä. Hae siis mukaan ja innostu uusista aktiviteeteista!

 

Voit hakea ilmaiseen harrastuskokeiluun, mikäli: 

  • Asut Iisalmessa
  • Olet täysi-ikäinen
  • Haluat kokeilla uusia harrastuksia
  • Voit sitoutua harrastuksiin 2 kk ajaksi syksyllä 2024
  • Haluat kertoa kokemuksistasi myös muille ja innostaa muita
  • Olet aktiivinen somessa ja sinulla on mahdollisuus julkaista omassa Instagramissa sisältöjä (julkinen IG-tili)

Täytätkö hakuehdot? Hae heti mukaan! Haku harrastuskokeiluun on auki 31.5. saakka.

Hae mukaan harrastuskokeiluun! (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

vaakakuva_EK.jpg

Mikä on Elämäni kunnossa -harrastuskokeilu?

Elämäni kunnossa -harrastuskokeilu tarjoaa maksuttoman kahden kuukauden mittaisen harrastuskokeilujakson kahdelle iisalmelaiselle vielä omaa harrastustaan etsivälle. Ohjelman tarkoituksena on tuoda esiin Iisalmen monipuolista kulttuurin ja liikunnan harrastustarjontaa sekä kannustaa asukkaita kokeilemaan itselle kokonaan uusia harrastuksia. Harrastuskokeilijat kertovat omasta matkastaan somessa ja tarjoavat näin seuraajille aidon kurkistusikkunan lajikokeilujen pariin ja matkaan omien lempiharrastusten etsinnässä.

 

Miksi järjestämme harrastuskokeilun?

Harrastuskokeilun avulla haluamme kannustaa kokeilemaan itselle ennakkoon tuntemattomia harrastuksia ja lajeja sekä menemään ehkä jopa epämukavuusalueelle kokeilemaan, voisiko oma juttu löytyäkin sieltä. Elämäni kunnossa -harrastusten esiin nostamisessa tärkeänä viestinä on ollut kannustaa sekä kulttuurin että liikunnan harrastusten pariin. Jos on aiemmin esimerkiksi harrastanut vain kulttuurin parissa, voisi lähteä rohkeasti kokeilemaan liikuntalajeja, joita Iisalmen palveluista löytyy runsaasti. Aiemmin ainoastaan urheilusta kiinnostunut voisi kokeilla hypätä kulttuuri- ja taideharrastusten pariin.

 

Ylläty ihmeellisen laajasta harrastusvalikoimasta!

Iisalmen kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelut tarjoavat ihmeellisen laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia harrastusvaihtoehtoja. Hakemalla mukaan harrastuskokeiluun, pääset tutustumaan valikoimaan ja saatat jopa yllättyä siitä, kuinka monipuolista harrastustarjontaa kaupungistamme löytyy. Harrastuskokeilun myötä voit löytää itsellesi oman suosikkiharrastuksen ja innostaa samalla muita kokeilemaan heille itselleen uusia juttuja. Hyppää mukaan kokeilemaan rohkeasti uutta, ja innostu olemaan elämäsi kunnossa Iisalmessa!

EK_neliö4.jpg

Tutustu Iisalmen ura- ja opiskelupolkuihin sekä paikallisiin menestystarinoihin! Klikkaa By Iisalmi -sivulle.

#elämänikunnossa #byiisalmi #ihmeenhyvässäkunnossa #iisalmijatienoot #kiireneutraali

Tutustu Iisalmen kulttuuri- ja liikuntaihmeisiin

Elämäni kunnossa kulttuuri- ja liikuntaihmeitä Iisalmessa

By Iisalmi - Elämää ihmeidentekijöiden ilmapiirissä

Ajankohtaisia uutisia Elämäni kunnossa - kulttuurin ja liikunnan parissa
EK_hakumainos.jpg
13.5.2024

Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluiden yhteinen Elämäni kunnossa -harrastuskokeilu järjestetään jälleen ensi syksynä. Kokeiluun etsitään kahta ennakkoluulotonta ja uusia harrastuskokemuksia janoavaa iisalmelaista. Harrastuskokeilijat saavat kahden kuukauden ajan kokeilla kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluita täysin ilmaiseksi. Vastineeksi he tulevat kertomaan harrastuskokemuksistaan sosiaalisessa mediassa sekä Iisalmen kaupungin eri viestintäkanavissa. Hakuaika on auki toukokuun loppuun saakka.

Nuorten tila Luukku kutsuu viihtymään ja oleilemaan.jpg
19.4.2024

Nuorten hyvinvointi on puhuttanut jo pitkään valtakunnallisesti. Huolipuhe on merkki siitä, että tarvitaan tekoja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Iisalmessa on tehty paikallisesti monia, nuorten hyvinvointiin myönteisesti vaikuttavia asioita: Iisalmen nuorisopalvelut ovat toimineet vuoden alusta alkaen paraatipaikalla Iisalmen torilla hieman uudenlaisella konseptilla – linja-autoasemanakin palvelevan rakennuksen suojista löytyy Ohjaamon ja etsivän nuorisotyön lisäksi myös nuorten oleskelutila Luukku, jossa nuoria kohtaamassa ja tarvittaessa ohjaamassa ovat nuoriso-ohjaajat ja -työntekijät sekä ankkurinuorisotyöntekijä ja jelppari. Nuorten palvelut eivät toki rajaudu vain tähän, sillä myös kouluissa on tarjolla nuorisotyön tukea, ja kokonaishyvinvointia edistäviin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin kannustetaan monin erilaisin eduin. Keskeisenä ajatuksena on, että Iisalmessa nuoruuskin saa olla ihmeellistä – täynnä erilaisia tunteita ilosta pettymyksiin. Tarvittaessa ikävaiheeseen kuuluvia haasteita taklataan yhdessä ja moniammatillisesti.

MicrosoftTeams-image (56).png
6.7.2023

By Iisalmi -seminaari 2023 -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.11.2023 klo 8.30-14.30 Iisalmen kulttuurikeskuksella ja verkkostriiminä. Teemana on 'Osaaminen ja hyvinvointi - tärkein pääomamme'.

Ilmakuva Porovedestä ja päällä By Iisalmi -logo sekä teksti: Turhaa kiirettä? Iisalmelainen tai Iisalmessa työskentelevä, vastaa kyselyyn. iisalmi.fi/kiirekysely
22.9.2022

Iisalmen kaupunkistrategian keskiössä on toiminta-ajatus ”Huolehdimme asukkaidemme hyvinvoinnista ja vahvistamme koko seudun kilpailukykyä ja vetovoimaa.”. Iisalmen kaupunki ja noin 30 yritys- ja oppilaitoskumppania ovat valinneet By Iisalmi -brändin yhdeksi avainteemaksi seudun asukkaiden hyvinvoinnin vahvistamisen ja sitä kautta pitovoiman ja vetovoiman kehittämisen. Osaajapitovoima ja -vetovoima ovat yritysten kasvun kannalta avainkysymyksiä – jokainen seudun yritys tarvitsee hyvinvoivaa henkilöstöä. Tasapainoiseksi elämänsä kokeva, hyvinvoiva henkilöstö saa aikaan parasta menestystä työnantajayritykselleen ja koko seudulle. Hyvinvoivan kaupungin viesti houkuttelee taas yhä uusia osaajia kaupunkiin, joko töihin tai yrittämään – luomaan uusia ihmeitä. Kysymys on siis hyvinvoinnin ja vetovoiman kiertokulusta, jota nyt yhdessä halutaan vahvistaa ja samalla kulkea kohti Iisalmen strategian visiota ”Suomen houkuttelevin seutukaupunki”.

Kaikki uutiset