Tervetuloa Iisalmeen – osaamisen paikkaan. Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2016 perustettuja yrityksiä jo 53 kpl
  • suurimpia työnantajia ovat Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivien yritysten tiedot löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
y-paja_rgb-01.jpg
27.10.2016

Onko yritykselläsi vasta ensimmäiset tilikaudet takana vai oletko peräti yrittäjyystaipaleesi alkumetreillä? Tule yrittäjäklubille ja tutustu alueen (Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Vieremä) muihin juuri aloittaneisiin yrittäjiin!

y-paja_rgb-01.jpg
7.11.2016–10.11.2016

Haluaisitko toimia jälleenmyyjä -yrittäjänä? Kiinnostaako franchising -yrittäjyys? Voisitko ryhtyä jatkajaksi yritykseen? Näihin kysymyksiin vastaa Y-Pajan teemaviikko.

y-paja_rgb-01.jpg
8.12.2016

Aamukahvien äärellä kuulemme ajankohtaista asiaa kirjanpito- ja osakeyhtiölaista.

Kaikki tapahtumat
Ajankohtaista
31.3.2016
0

Ponsse Oyj:n henkilöstöjohtaja Paula Oksman pitää Ylä-Savon erinomaista asuinympäristöä ja arjen helppoutta rikkautena alueen yrityksille, joilla on rekrytointitarpeita.

Kaikki uutiset