Tervetuloa Iisalmeen - osaamisen paikkaan!

Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2016 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimmat työnantajat: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivat yritykset löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä.
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
TechnoGrowth_logo.png
25.8.2017

Tule kuuntelemaan tietoisku ajankohtaisesta markkinatietoudesta Barentsin alueelta ja alueen kuulumisista. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Storvik & Co Oy:n kanssa. Tarjoilun varaamiseksi ilmoittautuminen 22.8. mennessä linkin http://www.technogrowth.fi/fi/Barents.html kautta tai sähköpostitse: reijo.hynynen@yla-savo.fi. Tilaisuus järjestetään Y-Pajalla, osoitteessa Riistakatu 5 B, Iisalmi.

TechnoGrowth_logo.png
28.8.2017

Tule kuuntelemaan, mitä pitää ottaa huomioon kun toiminnanohjausjärjestelmää lähdetään vaihtamaan/suunnittelemaan vaihtoa tai hankkimaan ensimmäistä kertaa. Tarjoilun varaamiseksi ilmoittautuminen 22.8. mennessä linkin http://www.technogrowth.fi/fi/ERPtilaisuudet.html kautta tai sähköpostilla reijo.hynynen@yla-savo.fi. Lisätietoa liitteessä. Tilaisuus järjestetään Y-Pajalla, Riistakatu 5 B, Iisalmi

pilvikuva.JPG
7.9.2017

Kuinka tehdä markkinointia ilman rahaa ja ulkopuolisia resursseja?

12.9.2017, 19.9.2017

Supersankarit eivät toimi yksin vaan heillä kaikilla on omat apurinsa. Tiedämme kaikki, että ajoittain “pitäisi tehdä”-listat, tiukat aikataulut ja luovuuden puute kasautuvat ylitsepääsemättömiksi esteiksi, joiden selvittämiseen tarvitaan työkaluja ja oivalluksia. Vain johtaja, joka osaa johtaa itseää, voi tehokkaasti johtaa myös muita.

esiintymiskoulutuskuva.jpg
13.9.2017, 14.9.2017

Onko sinun vuorosi esiintyä seuraavaksi? Esitä ja esiinny taidokkaasti -koulutus antaa varmuutta ja tehoa esiintymiseen. Koulutuksen tarkoituksena on antaa välineitä oman esitystyylin kehittämiseen, esiintymisjännityksen lieventämiseen ja vakuuttavaan havainnollistamiseen.

y_paja_tapahtumakuva3.jpg
18.9.2017–31.10.2017

Ryhmä 7 (päiväryhmä), aloitus 18.9. klo 9.00

27.9.2017

Älä jää odottamaan sakkoja, vaan huomioi uusi tietosuoja-asetus ja sen vaikutukset kaikkiin yrityksiin

27.9.2017, 11.10.2017, 25.10.2017

Miksi kannattaa tulla? Koulutukseen käytetty aika on oman yrityksen kehittämistä Asiantuntijat vieressä sparraamassa Digitaalisuus keskiössä

sisalto.jpg
5.10.2017, 6.10.2017

Sosiaalisessa mediassa tärkeintä on asiakkaita puhuttavat sisällöt. Mitä ne ovat ja miten niitä tehdään? Näihin kysymyksiin vastauksia tarjoillaan kahden puolen päivän koulutuksessa, jossa käydään käytännönläheisesti ja konkreettisten esimerkkien avulla läpi toimivat sisällöt ja kampanjat.

24.10.2017

Lean tarjoaa kaikille ajattelutavan ja sitä tukevat yksinkertaiset työkalut saavuttaa jatkuvalla parantamisella kehittymistä jokaisena päivänä. Lean työkalujen käytön avulla opitaan mm. tunnistamaan mikä on hukkaa ja miten toimintaa saadaan kehittyä systemaattisesti jatkuvan parantamisen keinoin. Tutustumme leanin työkaluihin käytännössä ja esimerkkien kautta, sekä käymme läpi miten niitä hyödynnetään omassa toiminnassa.

Kaikki tapahtumat
Edellinen 1 2Seuraava
Ajankohtaista
Ylä-Savo_liikkuu_viksusti_logo(3).jpg
3.8.2017
1

Kysely Iisalmen omasta aamubussiyhteydestä Kuopioon keräsi yli 200 vastausta.

31.3.2016
0

Ponsse Oyj:n henkilöstöjohtaja Paula Oksman pitää Ylä-Savon erinomaista asuinympäristöä ja arjen helppoutta rikkautena alueen yrityksille, joilla on rekrytointitarpeita.

Kaikki uutiset