Tervetuloa Iisalmeen - osaamisen paikkaan!

Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2017 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimmat työnantajat: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivat yritykset löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä.
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
talouskoulutus.jpg
21.2.2018

Onko tilinpäätösraporttien lukeminen hepreaa? Etkö tiedä mihin tulisi kiinnittää huomiota? Miten taloushallinto hoidetaan sujuvasti? Mitkä ovat tärkeimmät kohdat tilinpäätöksessä? Haluatko tietää mitä kirjanpitäjäsi tekee tilintoimistossa, jotta kirjanpitosi saadaan tehtyä? Mitkä kulut ovat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa?

16.1.2018, 6.2.2018, 27.2.2018

Kiinnostaako yrittäjyys? Onko sinulla yritysidea, mutta et tiedä, miten edetä asiassa?

27.2.2018

Lean tarjoaa kaikille ajattelutavan ja sitä tukevat yksinkertaiset työkalut saavuttaa jatkuvalla parantamisella kehittymistä jokaisena päivänä. Lean työkalujen käytön avulla opitaan mm. tunnistamaan mikä on hukkaa ja miten toimintaa saadaan kehittyä systemaattisesti jatkuvan parantamisen keinoin. Tutustumme leanin työkaluihin käytännössä ja esimerkkien kautta, sekä käymme läpi miten niitä hyödynnetään omassa toiminnassa.

Kaikki tapahtumat
Ajankohtaista
strategia.JPG
20.12.2017
0

Iisalmen kaupunginvaltuusto vahvisti 4.12. kokouksessaan kaupunginhallituksen 27.11.2017 hyväksymän kaupunkistrategian. Strategian arvojen mukaisesti visio on rohkeasti tulevaisuuteen katsova: "Iisalmi 2030 - Suomen houkuttelevin seutukaupunki."

FISS-FI.jpg
24.11.2017
0

Pohjois-Savossa on käynnistynyt hanke nimeltään Teolliset Symbioosit materiaalikehitys ja Malli - Y analyysi Pohjois-Savo.

Kaikki uutiset
Uutiskirjeet

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet löydät kaupungin uutiskirjearkistosta:

www.iisalmi.fi/uutiskirjeet