Tervetuloa Iisalmeen – osaamisen paikkaan. Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2016 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimpia työnantajia ovat Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivien yritysten tiedot löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
9.5.2017

Sivutoiminen yrittäjyys on yritystoimintaa, jossa ansaitset toimeentuloa muutoinkin kuin itsenäisenä yrittäjänä. Tule Y-Pajalle kuulemaan lisää sivutoimisesta yrittäjyydestä.

2017_05_15_Parempi_tyo_aamukahvit.png
15.5.2017

Parempi työ -aamukahvitilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia kaikille työpaikkojen kehittämisestä kiinnostuneille. Teemana: Psykososiaalinenkuormitus ja sen hallinta, asiantuntijana toimii Lasse Kammonen Työturvallisuuskeskuksesta.

y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
19.5.2017

Yrittäjä! Oletko varautunut yllättäviin tilanteisiin joita sinulle itsellesi tai yrityksellesi voi tulla vastaan? Esimerkiksi vakava sairastuminen, tapaturma, laiterikko tai toimitilaa kohtaava vahinko voi sattua milloin tahansa ja yrityksen toiminta häiriintyy tai jopa keskeytyy kokonaan.

Kaikki tapahtumat
Ajankohtaista
31.3.2017
0

Kiinnostaako kannattava kasvu, kansainvälistyminen ja vertaistuki muilta mikroyrityksiltä? Olemme käynnistämässä Pohjois-Savossa uudenlaista mikroyritysten kasvukokonaisuutta, jonka kantavana voimana ovat yritykset itse. Verkostolle on tarjolla vertaistuen lisäksi asiantuntija-apua ja ketteriä, nopeita kasvukokeiluja. Mukaan lähtemällä yrityksesi saa uuden mahdollisuuden kannattavaan kasvuun, positiivista näkyvyyttä ja vahvan verkostoon tuen kasvupolullaan. Lähde mukaan!

31.3.2016
0

Ponsse Oyj:n henkilöstöjohtaja Paula Oksman pitää Ylä-Savon erinomaista asuinympäristöä ja arjen helppoutta rikkautena alueen yrityksille, joilla on rekrytointitarpeita.

Kaikki uutiset