Tervetuloa Iisalmeen - osaamisen paikkaan!

Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2017 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimmat työnantajat: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivat yritykset löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä.
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
shitshappens.jpg
29.3.2018

•Onko kaikki näkyvyys hyvää näkyvyyttä? •Pitääköhän palautteeseen aina vastata? •Mitä, jos sanon jotain tyhmää somessa? •Julkinen reklamaatio on mahdollisuus esitellä asiakaspalvelua! •Kritiikkiä voi käyttää näkyvyyden polttoaineena! •Anteeksi on pyydettävä kunnolla – tai sitten ei!

abc.png
12.4.2018, 19.4.2018

Ostaminen siirtyy voimakkaasti verkkoon ympäri maailmaa. Kuinka Ylä-Savolainen yritys voi pysyä kilpailussa mukana ja toisaalta löytää uusia asiakassegmenttejä oman toiminta-alueensa ulkopuolelta?

linkedIn.jpg
26.4.2018

Rakenna verkostosi ennen kuin tarvitset sitä. LinkedIn on maailman suurin ammatillinen verkosto, johon kuka tahansa voi soluttautua ilmaiseksi. Sillä on maailmanlaajuisesti noin 500 miljoonaa käyttäjää ja Suomessakin käyttäjiä on noin miljoona.

yom_kvg_fb_.jpg
7.5.2018

Jokainen yritys löytyy Googlen hausta, mutta löydytkö Google Mapsista tai Google MyBusineksesta? Google tarjoaa yrityksille ilmaistyökaluja löydettävyyteen ja markkinointiin, joiden hyödyntäminen ei ole edes vaikeaa.

Kaikki tapahtumat
Ajankohtaista
15.3.2018
0

Ota käyttöösi uusi paikallinen ja maksuton markkinointikanava ja ilmoita palvelusi ja tapahtumasi Kylät sydämellä-sivustolle osoitteessa www.palavelut.fi.

9.3.2018
1

Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden kautta palkataan kevään aikana iisalmelaisia vähintään 200 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saaneita työttömiä työnhakijoita.

6.3.2018
0

Vuoden 2017 kesällä toimintansa aloittanut YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hanke on työllistänyt tähän mennessä jo 84 henkilöä. Hankkeen tavoite on 100 henkilöä ja toiminta-aikaa on näillä näkymin jäljellä viisi kuukautta.

Kaikki uutiset
Uutiskirjeet

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet löydät kaupungin uutiskirjearkistosta:

www.iisalmi.fi/uutiskirjeet