Tervetuloa Iisalmeen – osaamisen paikkaan. Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2016 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimpia työnantajia ovat Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivien yritysten tiedot löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
15.3.2017–15.4.2017

y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
17.3.2017

Avoin teemaluento on yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille tarkoitettu maksuton asiantuntijaluento ajankohtaisesta aiheesta.
Oletko perustamassa yritystä? Tai onko sinulla yritys ja mietit yhtiömuodon vaihtamista?
Tule Y-Pajan teemaluennolle kuulemaan lisää yhtiömuodon valinnasta ja muutoksesta.

y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
21.3.2017

Kevytyrittäjyys on vaihtoehto perinteiselle yrittämiselle - keino työllistää itsensä.

Infon sisältö tarkentuu myöhemmin.

yritys_suomi_yla_savo_logo.png
4.4.2017

Yrittäjä tai yrittäjyydestä kiinnostunut - tule Yritys-Suomi Ylä-Savon yrittäjäklinikalle ja tapaa useiden alojen asiantuntijoita samalla käynnillä.

Yrittäjäklinikka tarjoaa lääkettä tiedonjanoon; saat tietoa mm. työllistämisestä, yritystoiminnan kehittämisestä, koulutuksesta ja rahoituksesta.

y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
11.4.2017

Osaamisen hinnoittelu ja toiminnan kannattavuus -teeman iltaluento. Aiheena aloittavan yrittäjän budjetti, kustannus- ja katelaskennan teko.

Kaikki tapahtumat
Edellinen 1 2Seuraava
Ajankohtaista
20.2.2017
0

Palveluita käyttäneet antoivat kouluarvosanaksi 9-, yritysneuvonnalle 9+

10.2.2017
0

Ylä-Savon seutu kohensi pykälällä asemiaan yritysjohtajien silmissä Elinkeinoelämän keskusliiton Kuntaranking-tutkimuksessa, jossa kartoitetaan alueiden vetovoimaisuutta yritysten näkökulmasta. Ylä-Savo on sijalla 11. ja Kuopion seutu tulee heti perässä sijalla 12. Molemmat nousivat yhden sijan viimevuotisesta.

31.3.2016
0

Ponsse Oyj:n henkilöstöjohtaja Paula Oksman pitää Ylä-Savon erinomaista asuinympäristöä ja arjen helppoutta rikkautena alueen yrityksille, joilla on rekrytointitarpeita.

Kaikki uutiset