Iisalmen kaupungin uutiskirjeet tuovat suoraan sähköpostiisi ajankohtaisimmat kuulumiset kaupungistamme. Tältä sivulta löydät viimeisimmät uutiskirjeet sekä niissä julkaistut uutiset. Voit myös tilata uutiskirjeitä oheisen lomakkeen kautta.
Uutiskirjeiden uutiset
27.10.2017

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 8/2017 pääkirjoitus

25.9.2017

Iisalmen kaupungin hankinta- ja logistiikka-asiantuntijan virassa on aloittanut 1.9. alkaen logistiikkainsinööri (AMK) Lassi Väänänen. Väänänen vastaa joukkoliikenteestä ja kuljetussuunnittelusta (koulukuljetukset ja muut kuljetukset) ja hankintaprosessin kehittämisestä sekä hankintojen ohjeistamisesta yhteistyössä hankintatiimin kanssa. Lisäksi hän toimii hankintavastaavana. Lassin tavoittaa kaupungintalolta 3. kerroksesta.

22.9.2017

Pääkirjoitus 7/2017

TechnoGrowth_logo_3-väri_slogan_www.jpg
25.8.2017

TechnoGrowth 2.0 -hanke jatkaa TechnoGrowth -hankkeen jalanjäljillä pyrkien toimenpiteillään Pohjois-Savon teknologiateollisuuden yritysten kilpailukyvyn parantamiseen, digitalisuuden mahdollisuuksien hyödyntämiseen ja tehokkaampaan käyttöönottoon, sekä kansainvälistymisen ja kasvun lisäämiseen. Hankkeen kohderyhmänä on teknologia- ja energia-alan, sekä niille palveluja tuottavat pk-yritykset.

Facebookin kansikuva tapahtumasivulle vrs 2.jpg
25.8.2017

By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen Iisalmen seudun osaajat: oppilaitosten, yritysten ja muun elinkeinotoiminnan edustajat. Elinvoimaa edistävään tapahtumaan ovat tervetulleita myös paluumuutosta, seudulle asettumisesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Jos Iisalmen seudun elinvoimaisuus ja vetovoimaisuus ovat sinunkin asiasi, on seminaari oikea paikka viettää marraskuinen aamupäivä!

Kaikki uutiset