Ajankohtaiset tiedotteet
13.10.2017
0

Elinvoimatyössä tarvitaan innovaatiokyvykkyyttä ja -ympäristöjä

10.10.2017
0

Iisalmen kaupungissa on parhaillaan käynnissä työ resurssiviisauden toimenpidesuunnitelman laatimiseksi. Suunnitelma ja sen sisältämät toimenpiteet ohjaavat kuntaa kohti hiilineutraaliutta, jätteettömyyttä ja kestävää kulutusta, jotka lisäävät samalla alueen elinvoimaisuutta, houkuttelevuutta ja asukkaiden hyvinvointia. Kuntalaisilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa suunnitelman sisältöön ja esittää ajatuksensa kestävästä, resurssiviisaasta kaupungista.

10.10.2017
1

Iisalmen kaupungin kulttuurin tunnustuspalkinto jaetaan tänä vuonna seitsemättä kertaa. Tunnustuspalkinto jaetaan henkilölle tai yhdistykselle, joka on merkittävästi ansioitunut kulttuurin alalla. Palkintoa voivat ehdottaa iisalmelaiset yhteisöt ja yksityishenkilöt, ja palkinnon saajan valitsee sivistys- ja hyvinvointilautakunta. 1000 € suuruinen palkinto voidaan tarvittaessa jakaa myös useampaan osaan, tai palkinto voidaan jättää jakamatta sopivien ehdokkaiden puuttuessa. Palkinto luovutetaan sopivassa tilaisuudessa joulukuussa 2017.

25.9.2017
0

Iisalmen kaupungin hankinta- ja logistiikka-asiantuntijan virassa on aloittanut 1.9. alkaen logistiikkainsinööri (AMK) Lassi Väänänen. Väänänen vastaa joukkoliikenteestä ja kuljetussuunnittelusta (koulukuljetukset ja muut kuljetukset) ja hankintaprosessin kehittämisestä sekä hankintojen ohjeistamisesta yhteistyössä hankintatiimin kanssa. Lisäksi hän toimii hankintavastaavana. Lassin tavoittaa kaupungintalolta 3. kerroksesta.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3Seuraava