Tälle aukeamalle olemme koonneet tärkeimmät sinua kiinnostavat kohteet, jotka löydät vasemmanpuolisesta valikosta. Tapahtumista saat tietoa klikkaamalla Tapahtumat -linkkiä, josta löytyvät alueen tapahtumakalenteri, tietoa kulttuurikeskuksen, torin ja Koljonvirran tapahtumista.

Matkailuneuvonta

Matkailuneuvonta avoinna itsepalveluperiaatteella ma-pe klo 10-16.00

Kesäkauden ulkopuolella matkailuneuvonta toimii itsepalveluperiaatteella, jolloin löydät infosta Iisalmen seudun matkailuaiheista esitemateriaalia. Lisäksi esillä on suurimpien matkailualueiden ja kaupunkien esitteitä.

Kesäkautena matkailuneuvonnan asiakasneuvoja auttaa sinua tutustumaan seudun matkailun ja tapahtumien vaihtoehtoihin ja sisältöihin.


Matkailuneuvonnan tiloissa Riistakatu 5:ssa toimivat myös Kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Iiden ry, joka vastaa torin tapahtumatarjonnasta, sekä Suomen Oluset Oy, joka järjestää heinäkuussa Limuset, Rokkiset sekä Suomen vanhimman olutfestivaalin Oluset.

Liput Lipputoimistosta

Osoitteesta www.lipputoimisto.fi voit ostaa verkossa lippuja Iisalmen seudun tapahtumiin. Lisäksi voit ostaa lippuja Lipputoimiston lipunmyyntipisteistä. Iisalmessa lippuja myy:

K-Citymarket Iisalmi (3.10. alkaen) myy liput kaikkiin Lipputoimiston tapahtumiin. Yhteystiedot: Eteläntie 4, 74130 Iisalmi.

Iisalmen kulttuurikeskus myy Lipputoimisto.fi järjestelmässä olevat kulttuurikeskuksen liput. Avoinna arkisin 10-17.00 Yhteystiedot: Kirkkopuistonkatu 9, puh. 040 830 2757, kulttuurikeskus@iisalmi.fi

Lipun hintaan lisätään toimitusmaksu: 1,50 e / lippu.
Tutustu!

 

Tutustu myös Tämä on Iisalmea - Iisalmen kaupungin ja Iisalmen Maalaiskunnan Matkailu ja Kotiseutu elokuvaan (klikkaa oheista kuvaa -> yle.fi/elävä arkisto) Matkailufilmi Iisalmen kaupungista ja sen ympäristöstä vie mm. kirkkopuistoon, Mansikkaniemeen, kauppatorille, Iimäelle ja Ylä-Savon vesireiteille. Filmi on vuodelta 1959 ja sen on ohjannut Aarne Laine.

Tama-on-Iisalmea.jpg

Matkailusää
Tutustu tarjontaan!

 Tapahtumat-syksy.jpg

Puolmatkan-palvelut.jpg

Iisalmi-ja-tienoot.jpg

Kulttuurikeskus.jpg

Iisalmi kartta
Turistikartan-kansi-200-x-2.jpg
Iisalmi Palveluopas
palveluopas2016-kansi.jpg
Tapahtumatarjontaa

IIden torilla tapahtuuu.jpg  

Lipputoimisto.jpg

 

Yhteystiedot

Matkailuneuvonta, asiakaspalvelu 
avoinna ma-pe 10-16.30

Lisätietoa
Matkailu- ja tapahtumakoordinaattori
Minna Maukonen
Puh. 040 543 4903
minna.maukonen@iisalmi.fi

Käyntiosoite:
Riistakatu 5, 74100 IISALMI
Puh. 040 628 1345
tourism@iisalmi.fi