• Siisti Iisalmi - osallistu kampanjaan.

  Kampanjan tavoitteena on edistää kaupungin siisteyttä, viihtyisyyttä ja kaupunkikuvaa. Lue lisää tämän vuoden sisällöstä ja tapahtumista.
 • Oluset Olutjuhlat

  Olusilla nautitaan kesäfiiliksestä, huippuartisteista, mahtavasta juomatarjonnasta ja erityisesti rennosta seurasta. Perjantaina Kotiteollisuus, Maija Vilkkumaa ja Neljä Ruusua. Lauantaina Olavi Uusivirta, Antti Tuisku ja The B...
 • Anna palautetta karttapalvelun palautekanavassa

  Onko katuvalo rikki tai kadussa vaurio? Voit nyt antaa palautetta helposti karttapalvelussa. Klikkaa tästä Palaute Kanavaan.
 • Asioi sähköisesti asiointitilin kautta

  Voit lähettää viestejä ja liiteasiakirjoja sähköisesti Iisalmen kaupungille kansalaisen asiointitilin kautta. Saat asiointitilin kautta viranomaispäätökset ja tiedoksiannot sähköisesti. Klikkaa palveluun.
 • Asuinalueet ja vapaat tontit

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • eTerveyspalvelut

  Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän eTerveyspalveluun kuuluvat ajanvarauspalvelu, tekstiviestipalvelu, viestipalvelu sekä lomakepalvelu. Klikkaa tästä palveluun!
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harrastehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Iisalmen kylät

  Iisalmen elinvoimaisissa ja kehittyvissä kylissä tapahtuu! Klikkaa ja tutustu Iisalmen kylien sivuihin, joita ylläpitävät aktiiviset kyläyhdistykset. Pääsivulta löydät myös kyläneuvoston kokoontumisajat ja pöytäkirjat.
 • Iisalmen paikallisliikenne

  Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
 • Iisalmen seudun vapaat toimitilat

  Yrittäjä! Nyt löydät kaikki Iisalmen, Kiuruveden, Vieremän, Sonkajärven ja Lapinlahden vapaat liikehuoneistot, toimistot ja muut yrityskäyttöön sopivat toimitilat samasta verkkopalvelusta. Klikkaa tästä.
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Osta liput tapahtumiin Lipputoimistosta

  Osta kaikki liput netistä! Myös kulttuurikeskuksen tapahtumat kulttuurikeskukselta, muut Gracevillestä Kauppakadulta!
 • Rakennushankkeiden neuvonta ja asiointi lupapisteessä

  Voit hakea Iisalmen kaupungin rakennuslupia ja hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin sähköisesti lupapisteessä. Palvelu kokoaa kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnittelijan ja rakentamisen ammattilaiset yhteen osoittees...
 • Uusi rekrytoinnin apuväline Iisalmen seudulla: Etapin osaajagalleria

  Etappi-työllisyyspalvelut tarjoaa yritysten ja työnhakijoiden kohtaamispaikan netissä. Etapin Osaajagalleriasta löytyy käytettävissä olevien osaajien esittelyt, tutustu tästä!
 • Vaikuttamiskanava nuorille

  Nuortenideat.fi on vaikuttamispalvelu, jonka avulla voit tehdä ehdotuksia, osallistua ja vaikuttaa. Oman idean kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista, mutta ideoita voi selata, kommentoida ja kannattaa kirjautumatta.
 • Ylä-Savon jätehuoltolautakunta

  Ylä- Savon jätehuoltolautakunta on seitsemän kunnan alueellinen lautakunta, jonka vastuulla on jätehuoltoon liittyvät viranomaistehtävät. Klikkaa tästä uusille sivuille.
Aukioloajat
Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi, puh. 040 830 2712
Kirjastoauto Pokkari puh. 040 830 4345

Kirjasto Lehtilukusali
ma-to 8-19 ma-to 8-19
pe 8-17 pe 8-17
la 8-15 la 8-15
su (suljettu) su 10-16


Itsepalveluaika klo 8.00-10.00 (ei asiakaspalvelua). 
Arkipyhien aattoina kirjasto ja lehtilukusali suljetaan klo 17.00.
Kesäaikana 15.5.- 15.8. kirjasto on suljettu lauantaisin. Lehtilukusali on auki la ja su myös kesäaikana.

Uusimmat avoimet työpaikat
 • 27.5.2016 10:55

  Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, Rainmaker Number, Rainmaker People Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 08.06.2016 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Rainmaker on uudenlainen asiantuntijapalveluyritys, joka tarjoaa myynnin sekä henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon osaamista ja palveluita. Rainmaker on syntynyt yritysjärjestelyllä johtavista suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli yli 30 miljoonaa euroa. Se työllistää yli 1000 henkilöä.www.rainmaker.fi Etsimme nyt vakituiseen työsuhteese...

 • 27.5.2016 10:11

  Henkilökohtainen avustaja, Anonyymi työnantaja, Iisalmi, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk, kesän ajan
  Haetaan 69-vuotiaalle sähköpyörätuolia käyttävälle miehelle henkilökohtaista avustajaa. Työkokemusta tai koulutusta ei tarvitse välttämättä olla. Työhön perehdytetään. Työ sisältää myös hoidollisia toimenpiteitä. Työssä aamu- ja iltavuoroja ja työtunteja kuukausittain minimissään 100h/kk....

Menestystarinat
Louhenkatu-280x130.jpg

Tutkimustulos: Iisalmessa elinvoimaisin kaupunkikeskusta 2016

Iisalmen elinvoimaluku on poikkeuksellisen korkea, johon on vaikuttanut se, että kaupunkikokonaisuus on pidetty hyvässä tasapainossa.

Minun Iisalmeni
Instagram

Sivua päivitetty: 15.4.2016 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: