• Anna palautetta karttapalvelun palautekanavassa

  Onko katuvalo rikki tai kadussa vaurio? Voit nyt antaa palautetta helposti karttapalvelussa. Klikkaa tästä Palaute Kanavaan.
 • Asioi sähköisesti asiointitilin kautta

  Voit lähettää viestejä ja liiteasiakirjoja sähköisesti Iisalmen kaupungille kansalaisen asiointitilin kautta. Saat asiointitilin kautta viranomaispäätökset ja tiedoksiannot sähköisesti. Klikkaa palveluun.
 • Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harratehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Hiihtämään - seuraa latutilannetta

  Ladut Paloisvuorella, Ohenmäessä ja Kankaan liikuntapuistossa ovat hiihtokunnossa (latupohjilla saattaa olla vielä paikoitellen hiekkaa). Voit seurata reaaliaikaista latujen kunnossapitoa klikkaamalla tästä.
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Iisalmen paikallisliikenne 11.8.2014 alkaen

  Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
 • IpanaIisalmi hiihtolomaviikolla

  Jo perinteinen IpanaIisalmi tarjoaa hiihtolomamukavaa ipanoille ja vähän isommillekin! Tapahtumakokonaisuus on laajentunut kaikkialle kaupunkiin ja monenlaista tekemistä löytyy jokaiselle lomapäivälle. Tule mukaan osallistumaan...
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Oma koti Iisalmessa

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • Osta liput tapahtumiin Lipputoimistosta

  Osta liput teatterinäytöksiin, Kulttuurikeskuksen konsertteihin ja näytöksiin lipputoimistosta. Klikkaa tästä tuleviin tapahtumiin.
 • Palautteet katujen talvikunnossapidosta

  Taajaman katujen talvikunnossapito on jaettu kolmeen eri hoitoalueeseen, joilla kullakin on oma alueurakoitsija. Löydät oman alueesi urakoitsijan yhteystiedot klikkaamalla tästä.
 • Rakennushankkeiden neuvonta ja asiointi lupapisteessä

  Voit hakea Iisalmen kaupungin rakennuslupia ja hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin sähköisesti lupapisteessä. Palvelu kokoaa kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnittelijan ja rakentamisen ammattilaiset yhteen osoittees...
 • Runnin puistohiihdot ma 9.3.2015 klo 17

  Toisen kerran järjestettävät Runnin Puistohiihdot kokoaa jälleen paikalle Suomen hiihtokärkeä sekä kansainvälisiä tähtiä. Klikkaa tästä lisätietoihin.
 • Talvi- ja jatkosodan historiaa Iisalmen Rukajärvikeskuksessa

  Tutustu Rukajärven suunnan korpisotureiden sotamuistoihin ja rukajärventiehen Iisalmen Seurahuoneelle avatussa näyttelyssä. Avoinna arkisin klo 10-15. Klikkaa tästä lisätietoihin.
 • Tehhään yhessä -seminaari 12.3. Iisalmen kulttuurikeskuksessa

  Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kulttuurin ajankohtaisia asioita. Seminaarissa mukana luennoimassa mm. Riku Rantala ja Tuomas Milonoff. Ilmoittaudu 9.3. mennessä.
Aukioloajat
Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
040 830 2712
Kirjasto Lehtilukusali
ma-to 8-19 ma-to 8-19
pe 8-17 pe 8-17
la 8-15 la 8-15
su (suljettu) su 10-16

Itsepalveluaika klo 8.00-10.00 (ei asiakaspalvelua).  Arkipyhien aattoina kirjasto ja lehtilukusali suljetaan klo 17.00.Kesäaikana 15.5.- 15.8. kirjasto on suljettu lauantaisin. Lehtilukusali on auki la ja su myös kesäaikana.

Paikallissää

Menestystarinat
Kaarina-Kaikkonen.jpg

Simpukan aita saa väriä taiteesta

Iisalmi tilasi ensimmäisen ison julkisen taideteoksen kaupungin omalta tytöltä, Kaarina Kaikkoselta.

Minun Iisalmeni

Sivua päivitetty: 19.2.2015 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: