• Oluset Olutjuhlat

  Olusilla nautitaan kesäfiiliksestä, huippuartisteista, mahtavasta juomatarjonnasta ja erityisesti rennosta seurasta. Perjantaina Kotiteollisuus, Maija Vilkkumaa ja Neljä Ruusua. Lauantaina Olavi Uusivirta, Antti Tuisku ja The B...
 • Anna palautetta karttapalvelun palautekanavassa

  Onko katuvalo rikki tai kadussa vaurio? Voit nyt antaa palautetta helposti karttapalvelussa. Klikkaa tästä Palaute Kanavaan.
 • Asioi sähköisesti asiointitilin kautta

  Voit lähettää viestejä ja liiteasiakirjoja sähköisesti Iisalmen kaupungille kansalaisen asiointitilin kautta. Saat asiointitilin kautta viranomaispäätökset ja tiedoksiannot sähköisesti. Klikkaa palveluun.
 • Astu sisään Ylä-Savon Ohjaamoon

  Ohjaamo Pohjolankatu 4:ssa on kaikille alle 3kymppisille Ylä-Savossa asuville tarkoitettu palvelupiste. Annamme tietoa, ohjausta tai tukea koulutus-, työ- tai muissa arjen asioissa. Tutustu ohjaamoon tästä.
 • Asuinalueet ja vapaat tontit

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • eTerveyspalvelut

  Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän eTerveyspalveluun kuuluvat ajanvarauspalvelu, tekstiviestipalvelu, viestipalvelu sekä lomakepalvelu. Klikkaa tästä palveluun!
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harrastehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Iisalmen kylät

  Iisalmen elinvoimaisissa ja kehittyvissä kylissä tapahtuu! Klikkaa ja tutustu Iisalmen kylien sivuihin, joita ylläpitävät aktiiviset kyläyhdistykset. Pääsivulta löydät myös kyläneuvoston kokoontumisajat ja pöytäkirjat.
 • Iisalmen paikallisliikenne

  Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
 • Iisalmen seudun vapaat toimitilat

  Yrittäjä! Nyt löydät kaikki Iisalmen, Kiuruveden, Vieremän, Sonkajärven ja Lapinlahden vapaat liikehuoneistot, toimistot ja muut yrityskäyttöön sopivat toimitilat samasta verkkopalvelusta. Klikkaa tästä.
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Osta liput tapahtumiin Lipputoimistosta

  Osta kaikki liput netistä! Myös kulttuurikeskuksen tapahtumat kulttuurikeskukselta, muut Gracevillestä Kauppakadulta!
 • Rakennushankkeiden neuvonta ja asiointi lupapisteessä

  Voit hakea Iisalmen kaupungin rakennuslupia ja hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin sähköisesti lupapisteessä. Palvelu kokoaa kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnittelijan ja rakentamisen ammattilaiset yhteen osoittees...
 • Vaikuttamiskanava nuorille

  Nuortenideat.fi on vaikuttamispalvelu, jonka avulla voit tehdä ehdotuksia, osallistua ja vaikuttaa. Oman idean kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista, mutta ideoita voi selata, kommentoida ja kannattaa kirjautumatta.
 • Ylä-Savon jätehuoltolautakunta

  Ylä- Savon jätehuoltolautakunta on seitsemän kunnan alueellinen lautakunta, jonka vastuulla on jätehuoltoon liittyvät viranomaistehtävät. Klikkaa tästä uusille sivuille.
Aukioloajat
Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
040 830 2712
Kirjasto Lehtilukusali
ma-to 8-19 ma-to 8-19
pe 8-17 pe 8-17
la 8-15 la 8-15
su (suljettu) su 10-16

Itsepalveluaika klo 8.00-10.00 (ei asiakaspalvelua).  Arkipyhien aattoina kirjasto ja lehtilukusali suljetaan klo 17.00.
Kesäaikana 15.5.- 15.8. kirjasto on suljettu lauantaisin. Lehtilukusali on auki la ja su myös kesäaikana.

Uusimmat avoimet työpaikat
 • 5.5.2016 10:44

  Myyntineuvottelija, Finnacta Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 08.05.2016 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Finnacta Oy on savolaiset juuret omaava, hyvällä tavalla erilainen markkinoinnin erikoisosaaja. Toimintamme kasvaessa palkkaamme kolme kokopäiväistä myyntineuvottelijaa uusien projektien pariin. Yrityksemme kuuluu ASML-liittoon ja toimimme heidän reilunpelin sääntöjen mukaisesti, joten työ tehdään meillä laadukkaasti. Työskentely meillä on helpompaa sillä meillä on tarkasti valikoidut asiakasry...

 • 5.5.2016 10:42

  Myynnin ammattilainen, Finnacta Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 08.05.2016 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Tervehdys haluatko myyntialan ammattilaiseksi? Finnacta Oy on Suomalainen vauhdikkaasti kasvava markkinointitalo ja etsin nyt Iisalmeen 3 energistä ja reipasta kaveria kouluttautumaan esimiestehtäviin myyntialalle. Harjoittelu jaksolla palkkasi on tuloksesta riippuen 1700 - 2500 e kk. Koulutuksen jälkeen ansiosi ovat 3000 - 5000 e kk. Odotamme: Ahkeruutta Positiivista ajattelua Tervettä rahanah...

Menestystarinat
Minun Iisalmeni

Sivua päivitetty: 15.4.2016 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: