• Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harratehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Kaupungin tarjouspyynnöt

  Kaupunki ilmoittaa vireillä olevista hankinnoista www-sivuillaan sekä HILMA-ilmoituskanavassa. Katso ajankohtaiset tarjouspyynnöt klikkaamalla tästä.
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Oma koti Iisalmessa

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • Taisteluiden ja tarinoiden Koljonvirralla tapahtuu

  Kesällä historiallisen alueen vierailijoita viihdyttävät monet eri tapahtumat ja Mansikkaniemen kesäteatterin näytökset. Alueen historiaan voit tutustua historiapolulla ja kirjailija Juhani Ahon museolla. Klikkaa tästä sivuille.
 • Talvi- ja jatkosodan historiaa Iisalmen Rukajärvikeskuksessa

  Tutustu Rukajärven suunnan korpisotureiden sotamuistoihin ja rukajärventiehen Iisalmen Seurahuoneelle avatussa näyttelyssä. Avoinna arkisin klo 10-15. Klikkaa tästä lisätietoihin.
 • Tervetuloa lasten liikennepuistoon

  Liikennepuistossa lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä polkuautolla ajaen tai jalankulkijoina. Luuniemellä sijaitseva liikennepuisto on avoinna aina elokuun puoliväliin saakka. Klikkaa tästä lisätiet...
Aukioloajat
Pohjolankatu 14/PL 10, 74101 Iisalmi
Puh. 040 350 4217
info@iisalmi.fi, kirjaamo@iisalmi.fi

ma-pe 8.00-15.30
la suljettu
su suljettu
Paikallissää

Menestystarinat
heitto.jpg

Tarkimmat löylyt heitetään Iisalmessa

Iisalmi Saunoo -tapahtumassa ratkottiin historian ensimmäinen Löylyn tarkkuusheiton maailmanmestaruus. Löylyvettä saavuttiin nakkelemaan Virosta saakka.

Minun Iisalmeni

Sivua päivitetty: 21.5.2014 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: