• Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • Claude Debussy: Tuhlaajapoika Iisalmen kulttuurikeskuksessa 8.10. klo 19

  Suuria tunteita ja perhedraamaa: kolme nuoremman sukupolven laulajalupausta esittävät oman näkemyksensä tuhlaajapojan kotiinpaluusta. Osta liput tästä.
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harratehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Iisalmen paikallisliikenne 11.8.2014 alkaen

  Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
 • IpanaIisalmi syyslomaviikolla 13.-17.10.2014

  Syyslomaviikolla Iisalmen kulttuurikeskuksessa tapahtuu! Kaupunginkirjastossa lapsille lastun työpajoja, satuaamuja, karttaseikkailu ja mahdollisuus pelata lautapelejä. Lue lisää.
 • Kaupungin tarjouspyynnöt

  Kaupunki ilmoittaa vireillä olevista hankinnoista www-sivuillaan sekä HILMA-ilmoituskanavassa. Katso ajankohtaiset tarjouspyynnöt klikkaamalla tästä.
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Liikuttavat muuvit 2.0 sunnuntaina 5.10. klo 12-15

  Kaiken kansan liikunnallinen tapahtuma Iisalmen liikuntahallilla ja sen ympäristössä. Tule viettämään hauskaa liikunnallista sunnuntaita, Vapaa pääsy!
 • Megafoni-projekti teos Iisalmen torilla ke 24.9. klo 10-14

  25 kirkkaanpunaista megafonia luovat illuusion lapsuuden peltipurkki-puhelimien ihmeestä. Teoksessa taiteilijat ja yleisö luovat yhdessä megafonien avulla äänimaailmoja, joissa kunkin oma ääni vaikuttaa kaikkiin muihin. Lue lisää
 • Oma koti Iisalmessa

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • Suomalainen barokkiorkesteri: Vivaldissimo 25.9. klo 19

  Ohjelmassa Vivaldin Vuodenajat ja aarioita. Antti Tikkanen musiikinjohto ja viulu, Mari Palo sopraano ja Teppo Lampela kontratenori Torstaiklassisissa Iisalmen kulttuurikeskuksessa. Osta liput tästä.
 • Talvi- ja jatkosodan historiaa Iisalmen Rukajärvikeskuksessa

  Tutustu Rukajärven suunnan korpisotureiden sotamuistoihin ja rukajärventiehen Iisalmen Seurahuoneelle avatussa näyttelyssä. Avoinna arkisin klo 10-15. Klikkaa tästä lisätietoihin.
Aukioloajat
Pohjolankatu 14/PL 10, 74101 Iisalmi
Puh. 040 350 4217
info@iisalmi.fi, kirjaamo@iisalmi.fi

ma-pe 8.00-15.30
la suljettu
su suljettu
Paikallissää

Menestystarinat
Aulis-ja-Olavi-Kärkkäinen.jpg

Lunawood Oy:n perustajat - Aekamoene oppitunti yrittäjyydestä

Innovaatioiden ja kasvuyritysten perään huudetaan jatkuvasti. Palkitut yrittäjät Aulis ja Olavi Kärkkäinen kulkivat pitkän tien menestykseen. Nyt he paljastavat menestysreseptinsä.

Minun Iisalmeni

Sivua päivitetty: 16.9.2014 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: