• Anna palautetta karttapalvelun palautekanavassa

  Onko katuvalo rikki tai kadussa vaurio? Voit nyt antaa palautetta helposti karttapalvelussa. Klikkaa tästä Palaute Kanavaan.
 • Asioi sähköisesti asiointitilin kautta

  Voit lähettää viestejä ja liiteasiakirjoja sähköisesti Iisalmen kaupungille kansalaisen asiointitilin kautta. Saat asiointitilin kautta viranomaispäätökset ja tiedoksiannot sähköisesti. Klikkaa palveluun.
 • Astu sisään Ylä-Savon Ohjaamoon

  Ohjaamo Pohjolankatu 4:ssa on kaikille alle 3kymppisille Ylä-Savossa asuville tarkoitettu palvelupiste. Annamme tietoa, ohjausta tai tukea koulutus-, työ- tai muissa arjen asioissa. Tutustu ohjaamoon tästä.
 • Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harratehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Iisalmen kylät

  Iisalmen elinvoimaisissa ja kehittyvissä kylissä tapahtuu! Klikkaa ja tutustu Iisalmen kylien sivuihin, joita ylläpitävät aktiiviset kyläyhdistykset. Pääsivulta löydät myös kyläneuvoston kokoontumisajat ja pöytäkirjat.
 • Iisalmen nuorisopalvelut - Po1nt.fi -portaalissa

  Po1ntista löytyy tapahtumia ja juttuja, kysymyksiäkin saa esittää ja etsiä tietoa mieltä askarruttaviin asioihin. Tsekkaa Po1nt myös FB:sta, Instasta #po1ntfi ja Ask.fm:sta. Ehkä sinultakin löytyy juttu jaettavaksi?
 • Iisalmen paikallisliikenne

  Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
 • Itsenäisyyspäivän juhla Kulttuurikeskuksessa 6.12. klo 12

  Juhlan ohjelmassa kuullaan Ylä-Savo sinfoniettaa, solisteina Tuomas Miettola ja Ilari Kauppi piano. Juhlapuheen pitää kaupunkineuvos Martti Harju. Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Kulttuurikeskuksen ohjelma-opas 2015-2016

  Tutustu Iisalmen Kulttuurikeskuksen tulevan syksyn ja kevään ohjelmistoon. Oppaasta löydät mm. Kansalaisopiston kurssit ja tulevat konsertit sekä muut tapahtumat. Selaa opasta tästä.
 • Liikuntakalenteri

  Liikuntakalenteri – täsmäopas ohjattuun liikuntaan! Tutustu tarjontaan!
 • Oma koti Iisalmessa

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • Osta liput tapahtumiin Lipputoimistosta

  Osta kaikki liput netistä! Myös kulttuurikeskuksen tapahtumat kulttuurikeskukselta, muut Gracevillestä Kauppakadulta!
 • Paikallista Käsityötä Kaupungin lahjaksi

  Iisalmi hakee kilpailulla ideoita markkinointi- ja edustuslahjoiksi. Kilpailussa etsitään uusia muun muassa matkamuistoiksi ja kaupungin lahjoiksi soveltuvia tuotteita. Klikkaa ja lue lisää Taiteesta tuotteeksi -hankkeen sivuilta.
 • Rakennushankkeiden neuvonta ja asiointi lupapisteessä

  Voit hakea Iisalmen kaupungin rakennuslupia ja hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin sähköisesti lupapisteessä. Palvelu kokoaa kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnittelijan ja rakentamisen ammattilaiset yhteen osoittees...
 • Vaikuttamiskanava nuorille

  Nuortenideat.fi on vaikuttamispalvelu, jonka avulla voit tehdä ehdotuksia, osallistua ja vaikuttaa. Oman idean kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista, mutta ideoita voi selata, kommentoida ja kannattaa kirjautumatta.
 • Ylä-Savon jätehuoltolautakunnan sivusto avattu!

  Ylä- Savon jätehuoltolautakunta on seitsemän kunnan alueellinen lautakunta, jonka vastuulla on jätehuoltoon liittyvät viranomaistehtävät. Klikkaa tästä uusille sivuille.
Aukioloajat
Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
040 830 2712
Kirjasto Lehtilukusali
ma-to 8-19 ma-to 8-19
pe 8-17 pe 8-17
la 8-15 la 8-15
su (suljettu) su 10-16

Itsepalveluaika klo 8.00-10.00 (ei asiakaspalvelua).  Arkipyhien aattoina kirjasto ja lehtilukusali suljetaan klo 17.00.
Kesäaikana 15.5.- 15.8. kirjasto on suljettu lauantaisin. Lehtilukusali on auki la ja su myös kesäaikana.

Uusimmat avoimet työpaikat
 • 26.11.2015 8:57

  Muu rakennusmaalari, VMP Group / Hazana Oy, Iisalmi, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
  Haemme asiakkaallemme Lapinlahdelle ammattitaitoista ruiskumaalaria pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työtehtäviisi kuuluu kalusteiden ruiskumaalaus ja muut asiakkaan antamat työtehtävät. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ruiskumaalauksesta ja alalle suuntautuvaa koulutusta. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, ammattitaitoinen ja ...

 • 26.11.2015 7:56

  Team Leader Junior, Finnacta Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 30.11.2015 klo 22:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Finnacta Oy on innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava asiakaspalvelu- ja telemarkkinointiyritys. Toimintamme kivijalka on myyntineuvottelijoiden ja esimiesten rautainen osaaminen jonka ansiosta olemme markkinajohtaja useiden Suomen myydyimpien tuotteiden parissa! Etsimme Iisalmen toimistollemme kahta Team Leader Junioria. Aloitat meillä myyntineuvottelijana sovitussa projektissa, ja tulosten muka...

Menestystarinat
Minun Iisalmeni

Sivua päivitetty: 27.4.2015 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: