• Anna palautetta karttapalvelun palautekanavassa

  Onko katuvalo rikki tai kadussa vaurio? Voit nyt antaa palautetta helposti karttapalvelussa. Klikkaa tästä Palaute Kanavaan.
 • Asioi sähköisesti asiointitilin kautta

  Voit lähettää viestejä ja liiteasiakirjoja sähköisesti Iisalmen kaupungille kansalaisen asiointitilin kautta. Saat asiointitilin kautta viranomaispäätökset ja tiedoksiannot sähköisesti. Klikkaa palveluun.
 • Astu sisään Ylä-Savon Ohjaamoon

  Ohjaamo Pohjolankatu 4:ssa on kaikille alle 3kymppisille Ylä-Savossa asuville tarkoitettu palvelupiste. Annamme tietoa, ohjausta tai tukea koulutus-, työ- tai muissa arjen asioissa. Tutustu ohjaamoon tästä.
 • Asuinalueet ja vapaat tontit

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harrastehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Hiihtämään - seuraa latutilannetta

  Ensilumenlatu Paloisvuorella on hiihtokunnossa. Voit seurata reaaliaikaista latujen kunnossapitoa klikkaamalla tästä.
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Iisalmen kylät

  Iisalmen elinvoimaisissa ja kehittyvissä kylissä tapahtuu! Klikkaa ja tutustu Iisalmen kylien sivuihin, joita ylläpitävät aktiiviset kyläyhdistykset. Pääsivulta löydät myös kyläneuvoston kokoontumisajat ja pöytäkirjat.
 • Iisalmen nuorisopalvelut - Po1nt.fi -portaalissa

  Po1ntista löytyy tapahtumia ja juttuja, kysymyksiäkin saa esittää ja etsiä tietoa mieltä askarruttaviin asioihin. Tsekkaa Po1nt myös FB:sta, Instasta #po1ntfi ja Ask.fm:sta. Ehkä sinultakin löytyy juttu jaettavaksi?
 • Iisalmen paikallisliikenne

  Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Osta liput tapahtumiin Lipputoimistosta

  Osta kaikki liput netistä! Myös kulttuurikeskuksen tapahtumat kulttuurikeskukselta, muut Gracevillestä Kauppakadulta!
 • Palautteet katujen talvikunnossapidosta

  Taajaman katujen talvikunnossapito on jaettu kolmeen eri hoitoalueeseen, joilla kullakin on oma alueurakoitsija. Löydät oman alueesi urakoitsijan yhteystiedot klikkaamalla tästä.
 • Rakennushankkeiden neuvonta ja asiointi lupapisteessä

  Voit hakea Iisalmen kaupungin rakennuslupia ja hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin sähköisesti lupapisteessä. Palvelu kokoaa kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnittelijan ja rakentamisen ammattilaiset yhteen osoittees...
 • Vaikuttamiskanava nuorille

  Nuortenideat.fi on vaikuttamispalvelu, jonka avulla voit tehdä ehdotuksia, osallistua ja vaikuttaa. Oman idean kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista, mutta ideoita voi selata, kommentoida ja kannattaa kirjautumatta.
 • Ylä-Savon jätehuoltolautakunnan sivusto avattu!

  Ylä- Savon jätehuoltolautakunta on seitsemän kunnan alueellinen lautakunta, jonka vastuulla on jätehuoltoon liittyvät viranomaistehtävät. Klikkaa tästä uusille sivuille.
Aukioloajat
Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
040 830 2712
Kirjasto Lehtilukusali
ma-to 8-19 ma-to 8-19
pe 8-17 pe 8-17
la 8-15 la 8-15
su (suljettu) su 10-16

Itsepalveluaika klo 8.00-10.00 (ei asiakaspalvelua).  Arkipyhien aattoina kirjasto ja lehtilukusali suljetaan klo 17.00.
Kesäaikana 15.5.- 15.8. kirjasto on suljettu lauantaisin. Lehtilukusali on auki la ja su myös kesäaikana.

Uusimmat avoimet työpaikat
 • 8.2.2016 10:59

  Kerroshoitaja/siivooja, Spa Hotel Runni Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 17.02.2016, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk, 24.2.2017 saakka
  Haemme vuorotteluvapaan sijaista Spa Hotel Runniin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2016 - 24.2.2017. Hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetettavat ehdot. Työ on siivooja-kerroshoitajan työtä. Kerroshoitajan työ koostuu hotellihuoneiden, ravintolan, kokoustilojen, saunojen, allasosaston ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiak...

 • 8.2.2016 10:21

  Hirsirakentaja, Kelorakennus Puustinen Oy, Iisalmi, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Haetaan ammattitaitoista hirsirakentajaa. Toiveena vähintään kahden vuoden työkokemus veistotyöstä, lisäksi rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta. Työ on raskasta, joten fyysisen kunnon on oltava hyvä....

Menestystarinat
Minun Iisalmeni

Sivua päivitetty: 28.12.2015 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: