• Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harratehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Hiihtämään - seuraa latutilannetta

  Ladut Paloisvuorella, Ohenmäessä ja Kankaan liikuntapuistossa ovat hiihtokunnossa (latupohjilla saattaa olla vielä paikoitellen hiekkaa). Voit seurata reaaliaikaista latujen kunnossapitoa klikkaamalla tästä.
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Iisalmen paikallisliikenne 11.8.2014 alkaen

  Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Oma koti Iisalmessa

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • Palaute Kanava käyttöön 5.1.2015

  Onko katuvalo rikki tai kadussa vaurio? Voit nyt antaa palautetta helposti karttapalvelussa. Klikkaa tästä Palaute Kanavaan.
 • Palautteet katujen talvikunnossapidosta

  Taajaman katujen talvikunnossapito on jaettu kolmeen eri hoitoalueeseen, joilla kullakin on oma alueurakoitsija. Löydät oman alueesi urakoitsijan yhteystiedot klikkaamalla tästä.
 • Talvi- ja jatkosodan historiaa Iisalmen Rukajärvikeskuksessa

  Tutustu Rukajärven suunnan korpisotureiden sotamuistoihin ja rukajärventiehen Iisalmen Seurahuoneelle avatussa näyttelyssä. Avoinna arkisin klo 10-15. Klikkaa tästä lisätietoihin.
Aukioloajat
Pohjolankatu 14/PL 10, 74101 Iisalmi
Puh. 040 350 4217
info(at)iisalmi.fi, kirjaamo(at)iisalmi.fi

ma-pe 8.00-15.30
la suljettu
su suljettu
Paikallissää

Menestystarinat
Rene-Rinnekangas.jpg

Kolkuttelee jo A-maajoukkueen portteja

Iisalmelainen Rene Rinnekangas voi päästä tulevana talvena haistelemaan tunnelmaa lumilautailun maailmancupissa. Nuorten maajoukkueeseen valittu lautailija täytti syyskuussa 15 vuotta.

Minun Iisalmeni

Sivua päivitetty: 2.1.2015 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: