• Avoimet työpaikat kuntarekry.fissä

  Tule meille töihin! Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen rekrytointipalvelun. Lue lisää avoimista työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä.
 • Etsitkö aktiviteettia vapaa-ajallesi - harratehausta löydät tekemistä

  Harrastehaulla voit etsiä sinua kiinnostavia harrastuksia Iisalmen seudun kattavasta tarjonnasta. Klikkaa tästä harrastehakuun!
 • Iisalmen kauppaliikkeet löydät www.kauppakeskusiisalmi.fi

  Kiinnostaako auton vaihto tai korjaus? Uutta sisustusta tai tarvikkeita kotiin? Kaikki Iisalmen kaupalliset palvelut löydät helposti yhdeltä sivustolta. Käy tutustumassa Iisalmen kaupalliseen tarjontaan, sivustolle pääset tästä!
 • Iisalmen paikallisliikenne 11.8.2014 alkaen

  Hyppää kyytiin! Matkustaminen paikallisliikenteen autoilla on joustavaa ja edullista. Vuoroilla on ilmainen vaihto-oikeus tunnin ajan linjalta toiselle. Klikkaa tästä aikatauluihin ja reitteihin.
 • Jatkosodan päättymisestä 70 vuotta - Kansalaisjuhla 4.9. Iisalmen asemalla

  Aselepo solmittiin 4.9.1944 ja se tuli voimaan seuraavana päivänä. Silloin aseet pääsääntöisesti hiljenivät. Veteraaneja Lieksan juhlaan kuljettava höyryjuna saapuu Iisalmen asemalle klo 12, jolloin yleisölle ohjelmaa.
 • Kaupungin tarjouspyynnöt

  Kaupunki ilmoittaa vireillä olevista hankinnoista www-sivuillaan sekä HILMA-ilmoituskanavassa. Katso ajankohtaiset tarjouspyynnöt klikkaamalla tästä.
 • Kaupunkiympäristön ja maankäytön suunnitelmat

  Seuraa ajankohtaisia rakentamiseen ja maankäyttöön liittyviä suunnitelmia, kuten mm. nähtävillä olevia asema- ja yleiskaavoja sekä katusuunnitelmia suoraan www-sivuiltamme.
 • Linnateatterin Puhveli-Billin lännensirkus 17.9. klo 18

  Jiihaa! Puhveli-Billin lännen sirkus saapuu Iisalmeen ja kulttuurikeskuksen Eino Säisä-saliin! Bill ja hänen ystävänsä intiaanipäällikkö Istuva Härkä esittävät ”tosikertomuksia” villistä lännestä. Osta liput tästä.
 • Oma koti Iisalmessa

  Iisalmessa oma koti järvinäkymin on lähes arkipäivää ja arjen toimivuus jokapäiväistä ylellisyyttä: asiointimatkat ovat lyhyitä ja aikaa jää enemmän elämiseen ja harrastamiseen. Tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja varaa omasi!
 • SuomiMies Seikkailee rekkakiertue Iisalmessa

  Rekkakiertue kiertää nyt kolmatta kertaa ja pysähtyy Iisalmessa Kankaan liikuntapuistossa ti 16.9. klo 11-18. Rekkaan rakennetulla testiasemalla miehet pääsevät testaamaan kuntonsa helposti, hikoilematta ja arkivaatteissa kolme...
 • Talvi- ja jatkosodan historiaa Iisalmen Rukajärvikeskuksessa

  Tutustu Rukajärven suunnan korpisotureiden sotamuistoihin ja rukajärventiehen Iisalmen Seurahuoneelle avatussa näyttelyssä. Avoinna arkisin klo 10-15. Klikkaa tästä lisätietoihin.

Sivua päivitetty: 21.5.2014 Lähetä palautetta sivuista

Tilaa RSS Tulosta sivu Jaa sivu: