Iisalmen tulevat tapahtumat

Google Analytics -perusteet (2 iltaa),

23.5.2017 17:00–20:00, 30.5.2017 17:00–20:00
0

Jos markkinoinnin onnistumista ei mitata, miten markkinointi-investointeja voidaan perustella, tai tietää mikä toimii ja mikä ei? Entäpä, miten oma verkkosivu saadaan palvelemaan asiakasta ja hakukoneita, niin että asiakkaat löytävät sinut? Tässä koulutuksessa yksinyrittäjät ja yritysten markkinointivastaavat saavat keinoja yhdistää Google Analyticsin kävijäanalytiikka palvelemaan markkinointiponnistelujen kohdentamisessa ja oman verkkosivuston hakukonenäkyvyyden parantamisessa.

Aika ja paikka:
23.5.2017 ja 30.5.2017 työpajaillat klo 17 - 20
Ylä-Savon ammattiopisto, Ahertajankaarto 23, Iisalmi

Kouluttaja: Intosome Oy:n partneri Oskari Uotinen, Oskari on perehtynyt erityisesti markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Intosome auttaa yrityksiä hyödyntämään liiketoimintalähtöisesti digitaalisia työkaluja ja uudenlaisia tapoja työskennellä.
Google Analyticsia voi käyttää sekä oman verkkosivuston toimivuuden että markkinointitoimenpiteiden onnistumisen mittaamiseen, mutta datapaljouden edessä menee helposti sormi suuhun. Tässä työpajassa tutustutaan ja opitaan mm.
- miksi mitata ja mitä voidaan ja kannattaa mitata?
- miten tietoa voi käyttää verkkosivuston kehittämiseen?
- käyttämään Google Analyticsia ja muita työkaluja hakukoneoptimoinnin apuna

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella työpajan sisältöä räätälöidään.

Huomaa, että työpajassa ei voida asentaa Google Analyticsia, jos yrityksesi sivuilla ei sitä jo ole.
Kurssin hinta (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk - yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta (pl. Leppävirta), henkilöstön määrä 1-249) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)
Ilmoittautuminen 16.5. mennessä: http://bit.ly/googleIisalmi

Lisätietoa: Oskari Uotinen, oskari.uotinen@intosome.fi, 044 502 9658 YOM –hanke, Tuija Kokkonen, tuija.kokkonen@ysao.fi, 0401798150

Järjestäjä: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM -hanke. HUOM: Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Koulutukseen mahtuu max 15 osallistujaa. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.