Suuntana yrittäjyys

Onko suunnitelmissasi ryhtyä yrittäjäksi? Hienoa! Kaltaisiasi rohkeita ja toimeliaita ihmisiä Ylä-Savossa tarvitaan. Yrittäjänä olet itse oma pomosi ja pääset kenties toteuttamaan pitkäaikaisiakin haaveita. Yrittäjänä sinulta vaaditaan sinnikkyyttä, oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta. Vastineeksi antamistasi panoksista yrittämisestä voi tulla juuri sinun näköisesi elämäntapa.

Alussa yrittäjyys voi tuntua oudolta ja vähän jännittävältäkin. Mieleesi nousee varmasti paljon kysymyksiä, joihin kaipaat vastauksia. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut on tukenasi ja apunasi alkavalla matkalla yrittäjyyteen. Tarjoamme iisalmelaisille maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa kaikissa yritystoiminnan elinkaaren vaiheissa. Me emme voi taata yrityksesi varmaa menestystä, mutta pystymme tasoittamaan tietä ja varmistamaan, että kaikkein näkyvimmät epäonnistumisen vaaranpaikat kierretään.

 

YRITYSNEUVONNASSA LÄPIKÄYTÄVIÄ ASIOITA OVAT MM.

- liikeidea ja liiketoimintasuunnitelma
- kannattavuus- ja rahoituslaskelmat
- starttiraha
- rahoituksen järjestäminen
- markkinointi ja myynti
- yritysmuodon valinta
- lupa-, verotus- ja vakuutusasiat
- perustamisilmoitukset

Varaa aika tapaamiseen yritysneuvojamme kanssa, niin saat hyvät eväät yrittäjyyden matkalle! Henkilökohtaisessa neuvonnassa käymme syvällisesti läpi yrityksen liikeideaa ja kiinnitämme erityistä huomiota liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahoitukseen. Neuvonnan jälkeen pystyt arvioimaan paremmin, onko yrityksen perustaminen tarkoituksenmukaista ja kannattavaa.

Virpi2.JPG

YRITTÄJÄN TARINA: Näin meistä tuli yrittäjiä Iisalmeen
SariKautto.JPG
10.3.2016

Iisalmelainen liikunnanohjaaja Sari Kautto haluaa liikuttavan vahvasti liikuttaa juuri niitä ihmisiä, joille liikkuminen ei ole helppoa.

PekkaHeikkinen.JPG
9.3.2016

Leipomoyrittäjästä kiinteistönvälittäjäksi - yrittäjäsuvun vesa lähti rohkeasti uusille urille. Mielenkiintoinen ja vaiheikas tarina kietoutuu käänteistään huolimatta samoille sijoille Louhenkadun varrelle.

Kaikki uutiset
yrityssuomi verkko.PNG
Aukioloajat

Kaupungintalo, 2. kerros
Pohjolankatu 14/PL 10, 74101 Iisalmi
Puh. 040 630 5133 (Virpi Murtola) tai 040 630 5527 (Eija Heilio)
Varaathan neuvontakäynnille ajan etukäteen puhelimitse!

ma-pe 8.00-15.30
la-su suljettu

 

 
Hyödyllisiä linkkejä

Oma Yritys-Suomi: Liiketoimintasuunnitelma

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 2016

Yritystulkki tornibanneri.jpg

Yritys-Suomi: Yrityspalvelut yhdessä osoitteessa

TE-toimiston palvelut aloittavalle yrittäjälle
Mm. alkavat yrittäjäkurssit Pohjois-Savossa

Y-Paja: Yrittäjyyskasvattamon pilottihanke
Y-Pajan tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneille yrittäjyyskasvattamon, jossa koulutusten, tilaisuuksien ja verkostoimisen avulla kasvatetaan yrittäjyysvalmiuksia.  

Tapahtumakalenteri
3.5.2017

Uutiskirjeiden lähettämiseen löytyy lukuisia vaihtoehtoja, joista Mailchimp on yksi perusominaisuuksiltaan ilmaisista. MailChimpilla saat luotua tyylikkäät, yrityksesi näköiset uutiskirjeet, jotka skaalautuvat vastaanottajan käyttämän päätelaitteen mukaan.

9.5.2017

Tiistaina 9.5. vietetään Eurooppa-päivää torilla savolaesen loonaan merkeissä. Iisalmen alueen hanketyö esittäytyy ja tarjoaa 100 ensimmäiselle kävijälle ilmaiseksi grillimakkaran ja mehua. Tapahtumassa torikansaa viihdyttää Jamppa Kääriäinen.

23.5.2017, 30.5.2017

Jos markkinoinnin onnistumista ei mitata, miten markkinointi-investointeja voidaan perustella, tai tietää mikä toimii ja mikä ei? Entäpä, miten oma verkkosivu saadaan palvelemaan asiakasta ja hakukoneita, niin että asiakkaat löytävät sinut? Tässä koulutuksessa yksinyrittäjät ja yritysten markkinointivastaavat saavat keinoja yhdistää Google Analyticsin kävijäanalytiikka palvelemaan markkinointiponnistelujen kohdentamisessa ja oman verkkosivuston hakukonenäkyvyyden parantamisessa.

7.6.2017

- laitteet, ohjelmat, toimintatavat -

Kaikki tapahtumat
Yhteydenottopyyntö yritysneuvontaan