Yhteisöllistä osaamista

Millaisia tarpeita järjestöillä on kansainväliseen toimintaan? Mitkä järjestöt olisivat kiinnostuneita kehittämään kansainvälistä toimintaa?

Hanke toteutetaan 2.1.-30.6.2018. Hallinnoijana on  Iisalmen kaupunki ja toiminta-alueena ovat kaikki Ylä-Savon kunnat. Hankkeessa selvitetään, mitkä yläsavolaiset järjestöt olisivat kiinnostuneita lisäämään kansainvälistä yhteistyötään ja millaisia tarpeita kv-toiminnoille on. Miten tarpeita voitaisiin kehittää kuntien ja järjestöjen jo olemassa olevien verkostojen kautta? Etenkin kohderyhmänä ovat kulttuuri-, liikunta- ja nuorisojärjestöt, lasten ja nuorten toiminta sekä kuntien hyvinvointipalvelut.

Järjestöillä on usein merkittävä rooli kuntien hyvinvointipalvelujen tuottajana ja kansainvälisiä yhteyksiä kehittämällä voitaisiin järjestökenttää edelleen vahvistaa, luoda pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja panostaa erityisesti lapsiin ja nuoriin tulevaisuuden tekijöinä.

Tuloksia järjestöjen kansainvälisestä toiminnasta: kielitaitoa, verkostoitumista, talkoohenkeä, ystäviä, uusia nuoria, imagoa paikkakunnalle, julkaisuja, ammattitaitoa, esiintymiskokemusta, menestystä, uusia toimintatapoja, oppimista...

 

 

 

 

 

 

Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014 – 2020 ja on saanut Leader-rahoituksen Ylä-Savon Veturi ry:n kautta.

Lippu ja lause suomi PIENI.jpg

  Leader logo rgb EU PIENI.jpg

 

 


Tervetuloa juttusille!

Leena Mulari

projektisuunnittelija

040-647 22 21

leena.mulari@iisalmi.fi

Joukolankatu 15

Iisalmi

Veturin tiedote 005.jpg
rahoituslähteitä yhdistyksille