Iisalmen kaupungin hallinnoimien tapahtumakenttien ja mainospaikkojen varaaminen

Luuniemen juhlakenttä
Luuniemen juhlakenttä sijaitsee kaupungin ydinkeskustan ja sataman tuntumassa. Läheisyydessä sijaitsevat mm. Olvi Oluthalli, Maailman Pienin Ravintola Kuappi ja Olutmestari, Lasten Liikennepuisto sekä Olvin tehdas. Juhlakentällä pidetään vuosittain mm. Oluset – olutjuhlat, myös Finlandia-sirkus, tivoli sekä koiranäyttelyt ovat kokeneet Luuniemen oivana tapahtumapaikkana. Parkkipaikkoja löytyy tarvittaessa virastotalolta ja Oluthallilta, mutta niistä on sovittava ko. tahojen kanssa erikseen. Luuniemen juhlakentällä voi samanaikaisesti oleskella 6000 henkilöä. Läheinen Porovesi avautuu upeana näyttämön takana. Luuniemi on omiaan suurten tapahtumien järjestämiselle, alue on aidattu ja varustettu esiintymislavalla. Alueen tekniset tiedot löytyvät iisalmi.fi/tapahtumat/tee tapahtuma.

 

Mansikkaniemen kesäteatterialue
Mansikkaniemen kesäteatteri sijaitsee Koljonvirralla, Juhani Ahon museon, Koljonvirran opastuskeskuksen, Metsäpirtin pitopalvelun, Koljonvirran Ratsastuskeskuksen sekä leirintäalueen läheisyydessä. Sekä näyttämö että katsomo ovat katettu. Paikka soveltuu tapahtumiin, joissa niin tapahtumantekijä kuin asiakaskin arvostavat kulttuurihistoriallista ja hyvin hoidettua luonnonläheistä ympäristöä, vaihtoehtoisia pysäköintimahdollisuuksia, catering-mahdollisuuksia ja nousevaa noin 550 hengelle suunniteltua katsomoa. Katsomon yläosassa on lukittava tekniikkatila äänentoisto- ja valo-ohjausta varten. Näyttämön keskiosa on varustettu induktiosilmukalla (vaatii toimiakseen äänentoistojärjestelmän). Alueella on myös kiinteät wc-tilat. Alueen tekniset tiedot löytyvät iisalmi.fi/tapahtumat/tee tapahtuma.


Mainospaikat
Iisalmen kaupunki omistaa esitteessä luetellut mainospaikat. Mainospaikkoja vuokrataan tai varataan vain Iisalmessa pidettävien tapahtumien järjestäjille tai iisalmelaisten järjestäjien tapahtumille. Mainospaikkoja vuokrataan tai varataan yleishyödyllisten yhteisöjen ja järjestöjen tapahtumien mainostamiseen sekä iisalmelaisten yritysten ja laitosten tapahtumien mainostamiseen (esim. yritysten määrämerkkipäivät, uuden merkittävän toimipaikan avaaminen jne., kuitenkaan tuotteiden ja yritysten suoramainonta ei ole sallittua.


Luuniemen ja Mansikkaniemen tapahtumakenttien varaaminen

Tapahtumakentän vuokraushakemus

 

Lähetä täytetty ja allekirjoitettu lomake annettuun palautusosoitteeseen.
Voit myös täyttää hakemuksen, tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja lähettää sen sähköpostilla.
Voit myös täyttää hakemuksen ja lähettää sen sähköisesti Iisalmen kaupungille www.asiointitili.fi sähköisen asiointitilin kautta.

Mainospaikkojen varaaminen ja asennus

Mainoslupahakemus


Lähetä täytetty ja allekirjoitettu lomake annettuun palautusosoitteeseen.
Voit myös täyttää hakemuksen, tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja lähettää sen sähköpostilla. Voit myös täyttää hakemuksen ja lähettää sen sähköisesti Iisalmen kaupungille www.asiointitili.fi sähköisen asiointitilin kautta.

 

Tilaajan tehtävänä on itse huolehtia mainosmateriaalin tuottamisesta, asentamisesta ja poistamisesta.  Katso lisätietoa kohdasta: Kaupungin tapahtumakentät ja mainospaikat; tilavarausohjeet ja hinnasto 2018.

Liikennemäärät tiekohtaisesti

Valtatie 5 eteläinen 8 000 ajoneuvoa/vrk
Valtatie 5 pohjoinen 3 000 ajoneuvoa/vrk
Koljonvirrantie 9 000 ajoneuvoa/vrk
Eteläinen Pohjolankatu 5 000 ajoneuvoa/vrk
Pohjolankatu (keskusta) 16 000 ajoneuvoa/vrk

 

Iisalmen kaupungin mainospaikat kartalla

 
Anomus vuokranmaksusta vapautumiselle

Anomus vuokranmaksusta vapautumiselle, täytettävä Word-lomake tästä.

 Anomus vuokranmaksusta vapautumiselle, tulostettava PDF-lomake tästä.

 

Lähetä täytetty ja allekirjoitettu lomake annettuun palautusosoitteeseen. Voit myös täyttää hakemuksen ja lähettää sen sähköisesti Iisalmen kaupungille www.asiointitili.fi sähköisen asiointitilin kautta.

Yhteystiedot

Miettinen Jarmo

markkinointiasiantuntija (tapahtumakenttien ja mainospaikkojen varaukset)
Pohjolankatu 14
040 830 2681
jarmo.miettinen@iisalmi.fi
Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen avainten lunastus

i-pointti Kaupungintalo


PL 10 / Pohjolankatu 14, 74101 IISALMI
Puh. 040 350 4217 / asukas- ja matkailuneuvonta,
kesäajalla 1.6.-31.8. matkailuneuvoja puh. 040 186 7739
Puh. 040 643 2178 / rakennusneuvonta
Puh. 040 643 1837 / arkisto- ja tietopalvelu

Kaupungintalon i-pointti palvelupiste palvelee kuntalaisia, matkailijoita, kesäasukkaita, yrityksiä ja muita viranomaisia sekä sidosryhmiä. Pisteestä saa asukas- ja matkailuneuvontaa, lupaneuvontaa ja palvelua rakentajille sekä kirjaamon ja keskusarkiston aineisto- ja tietopalvelua. Pisteestä voi ostaa kaupungin hallitsemille vesialueille pyydysmerkit, metsäalueille metsästysluvat ja vuokrata vene- ja venevalkamapaikkoja sekä kasvimaapalstoja. Myynnissä on myös Iisalmi –tuotteita ja kaupungin opaskarttoja. Pisteeseen voi maksaa myös kaupungin laskuttamia maksuja.

Avoinna normaalisti kesäajalla ma-pe klo 8.00-15.30 
Sähköposti: kirjaamo@iisalmi.fi, tourism@iisalmi.fi