Ajankohtaiset tiedotteet

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän henkilöstölle kiitoshaaste Iisalmen kaupungin henkilöstöltä TAVOITTEENA KIITTÄÄ ARVOKKAASTA TYÖSTÄ JA KANNUSTAA ARJEN IHMEIDEN HUOMAAMISEEN

Miima-Youtubekuva.JPGMiima feat. Antti - ’Ihmeitä’-musiikkivideo YouTubessa
26.4.2022 12.00
0

Iisalmen kaupungin Ihmeidenmahdollistaja -työntekijälähettiläät ovat laittaneet liikkeelle kiitoshaasteen, jonka tavoitteena on herätellä huomaamaan hyvää jokapäiväisessä arjessa. Erityisesti kiitoshaaste nostaa esille erilaisia paikallisia työyhteisöjä, jotka omalla työllään ovat helpottaneet tai auttaneet jonkun toisen arkea ja elämää. Iisalmen kaupungin henkilöstö lähettää kiitoksen ja jatkohaasteen Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän henkilöstölle – onhan sotelaiset tehneet viimeiset koronavuodet sitoutuneesti työtä yläsavolaisten terveyden ja turvallisuuden eteen.

”Lähetimme kautta aikain ensimmäisen kiitoshaasteen juuri sotelaisille, sillä mielestämme heidän työnsä koronapandemian aikana on auttanut meitä kaikkia yläsavolaisia monilla eri tavoin. Testauksesta rokottamiseen, vuodeosastoilta huolelliseen hygienian vaalimiseen ja välittävään viestintään on Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän iso työyhteisö tehnyt arvokasta ja sitoutunutta työtä.”, perustelee Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski.

”Me Iisalmen kaupungilla pidämme tärkeänä, että niin omaa kuin toisenkin työtä arvostetaan. Se vaikuttaa siihen, miten työtä tehdään ja miten suhtaudutaan esimerkiksi organisaatioiden väliseen yhteistyöhön. Tämä meidän työyhteisölähettiläidemme eli Ihmeidenmahdollistajien sotelaisille osoittama kiitos on yksi osoitus arvostavasta asenteesta.”, kertoo Iisalmen kaupungin henkilöstöasiantuntija Sanna Kouvalainen.

Ihmeidenmahdollistajat on Iisalmen kaupungin työntekijälähettiläiden muodostama joukko, joka tekee esimerkiksi sosiaalisen median viestintää omasta arkisesta työstään. Kuten lähettiläsjoukon nimikin jo kertoo, kaupungin työntekijöiden tavoitteena on jokaisen omassa roolissaan huolehtia Iisalmen asukkaiden hyvinvoinnista ja vahvistaa koko seudun kilpailukykyä ja vetovoimaa – mahdollistaa hyvää arkea.

Kiitos iisalmelaisista ihmeteoista -haasteen toivotaan jatkavan matkaa sotelaisten toimesta jollekulle toiselle työyhteisölle, joka niin ikään ansaitsee kiitoksen tekemästään työstä. Kenelle kiitos ja haaste osoitetaan – sen päättävät sotelaiset:

”Kiitosviesti lähti välittömästi koko henkilöstöllemme ja teimme saman tien myös lyhyen kyselyn, jonka avulla kysymme työntekijöiltämme, kenelle haaste heitetään seuraavaksi. Toivotaan, että saamme paljon vastauksia ja parin viikon sisällä voidaan laittaa hyvä kiertämään. Kiitos vielä kerran tästä kiitoshaastekampanjasta, se todella luo hyvää mieltä!”, iloitsee Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän viestintä- ja markkinointipäällikkö Tuija Bercovici.

 

Ihmeitä -biisin musiikkivideo on omistettu kaikille arjen ihmeidentekijöille

Osana kiitoshaastetta Iisalmen kaupunki julkaisee viimevuotisen Ihmeiden Iisalmi -biisikisan voittaneen Miima feat. Antti -kokoonpanon ’Ihmeitä’ -biisin musiikkivideon. Biisin sanoma oivalluttaa huomaamaan hyvää lähellä: ”Ihmeitä tapahtuu, jos vain näät – avaa silmäs!” kuuluu kertosäkeen sanat. Musiikkivideo on katsottavissa www.iisalmi.fi/kiitosihmeidentekijöille -nettisivulla. Samalla sivulla on kerrottu myös siitä, miten haastetta toivotaan vietävän eteenpäin.

Iisalmi on strategiassaan todennut olevansa Suomen ihmeellisin kaupunki. Kenties haasteen avulla paikallisia ihmisiä voidaan kannustaa miettimään, miten hyvin monet asiat ovat omalla kotiseudulla, ja miten niitä voidaan tehdä vieläkin paremmiksi yhteistyöllä ja kannustamisen kulttuurilla.