Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka

Yhteisöllinen By Iisalmi -tunnustus jaetaan jo kuudennen kerran – YLEISÖ VALITSEE BY IISALMI-LÄHETTILÄÄN VIIDEN EHDOKKAAN JOUKOSTA

Vuoden 2022 By Iisalmi -tunnustuksen yleisöäänestyksen ehdokkaat..jpgVuoden 2022 By Iisalmi -tunnustuksen yleisöäänestyksen ehdokkaat.
7.9.2022 8.00

Iisalmen kaupunki ja noin 30 yritys- ja oppilaitoskumppania tekevät yhdessä By Iisalmi -markkinointia, mutta myös muun yhteisön teot ovat hyvin tärkeitä, kun mietitään sekä pito- että vetovoimaa. Yksi konkreettinen tapa nostaa esille ja kiittää Iisalmessa vaikuttavia positiivisuuden lähettiläitä on tänä vuonna jo kuudennen kerran jaettava By Iisalmi -tunnustus. Tunnustus on osoitus yhteisön arvostuksesta ja siitä, että ehdokkaat ovat osoittaneet tinkimätöntä osaamista ja positiivisuutta, jolla vaikutetaan myönteisesti Iisalmen seudun vetovoimaisuuteen ja elinvoimaisuuteen.

Vuoden 2022 By Iisalmi –tunnustuksen yleisöäänestyksessä ovat ehdolla:

Arja Wäisänen – rakastavan lähiökuppilan Istuvan Härän Arska-täti, joka myös RunniRockin välittömänä festariemona tunnetaan.
Katja Aminoff-Tyni – muusikko ja musiikin opettaja rautaisella ammattitaidolla ja läsnäolevan kannustavalla otteella.
Minna Ruotsalainen – yrittäjä, fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja, jonka lempeässä ohjauksessa lisääntyy niin vauvojen, äijien kuin mammojenkin hyvinvointi.
Ville Huttunen – yrittäjä ja valmentaja, joka haluaa auttaa ihmisiä olemaan parhaita versioita itsestään.
Mannerheimin lastensuojeluliiton Iisalmen yhdistys – yhdistys, joka tarjoaa vapaaehtoisvoimin tukea ja iloa lasten, nuorten ja perheiden arkeen.By Iisalmi -tunnustus on myönnetty aikaisemmin lumilautailija Rene Rinnekankaalle (2017), Pesolan Pihvilihan isäntä Antti Niskaselle (2018), valmentaja, yrittäjä Matti Kokkoselle (2019) ja Keila ja liikekeskus Liikkeen yrittäjä Laila Kämäräiselle (2020) ja Koko Suomi leipoo -finalistille, 4H-yrittäjälle ja lukiolaiselle Pihla Salliselle (2021).

Aiempien tunnustuksensaajien listaa ja tämän vuoden ehdokkaita tutkaillessa huomaa, että äänestäjät ovat arvostaneet yritteliästä ja positiivista asennetta – se yhdistää kaikkia lähettiläiksemme valittuja ja ehdolle asetettuja. Kriteereihin kuuluvaa tinkimätöntä osaamista taas voi osoittaa monilla eri tavoilla – kuka leipoen, kuka valmentaen tai omaa yritystään intohimoisesti luotsaten. Yhteisö kyllä tunnistaa lähettiläsaineksen ja osaa ehdottaa meille hyviä ehdokkaita yleisöäänestykseen!”, kertoo markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski Iisalmen kaupungilta. Ehdokkaat valitaan vuosittain yleisöehdotusten joukosta, välikarsinnan suorittaa By Iisalmi -verkosto. Yleisöehdotuksia saatiin tänä vuonna 70.

Tunnustus on kunnianosoitus myös ehdokkaan taustayhteisölle – ihmeet tehdään yhdessä, ja tämänvuotisten viiden upean ehdokkaankin taustalla on omat verkostonsa ja tukijoukkonsa.

By Iisalmi -brändillä kerromme paitsi isojen, kansainvälisten yritystemme menestyksestä, myös paikallisesti tärkeistä ihmeteoista vaikkapa seuratoimintaan, pienyrittäjyyteen tai kulttuuriin liittyen. By Iisalmi -tunnustuksen saajaehdokkaiden menestystarinat toimivat kannustavina esimerkkeinä. Samaistumisen kohteita löytyy eri aloilta – täällä voi menestyä missä vain lajissa!” kiteyttää Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen.

Ehdokkaiden tarinat julkistetaan keskiviikkona 7.9.2022 klo 8.00 www.iisalmi.fi/byiisalmitunnustus –sivulla.
By Iisalmi –tunnustuksen äänestysaika on 7.9. – 6.10.2022. Äänestämään pääsee www.iisalmi.fi/byiisalmitunnustus –nettisivulla sekä Iisalmen Sanomien ja Töllöttimen kautta jaettavilla äänestyslomakkeilla, jotka tulee palauttaa Iisalmen kaupungintalon i-pointtiin.

Tunnustuksen saaja mukaan lähettilästyöhön


Kaikki ehdokkaat ovat jo valmiiksi seudun vetovoiman lähettiläitä, mutta yleisöäänestyksen voittajan kanssa yhteistyötä tehostetaan entisestään. Esimerkiksi viimevuotinen voittaja, Metsävadelma -yrittäjä Pihla Sallinen oli keväällä 2022 By Iisalmi -lähettiläänä kertomassa omaa yritystarinaansa maakunnallisessa Tahko Ski Lift Pitch -kasvutapahtumassa. Pihlan kanssa on toteutettu myös hänen leivonta- ja yrittäjyysosaamiseensa liittyviä yhteistyökampanjoita, kuten Iisalmen pienet ihmeet -resepti leivontahaasteineen (www.iisalmi.fi/iisalmenpienetihmeet).


Toiminta By Iisalmi -lähettiläänä on ollut todella antoisaa ja mielenkiintoista. Olen päässyt osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja projekteihin sekä tutustunut uusiin ihmisiin. Koen myös, että olen pystynyt innostamaan muitakin nuoria uskomaan itseensä sekä tavoitteisiinsa. Vuoden aikana olen myös huomannut, kuinka paljon monen eri tahon yhteistyön tekemisessä onkaan voimaa. Sen kautta tehdäänkin Iisalmen ihmeitä!”, summaa Pihla Sallinen lähettiläsvuottaan.

Tulevan, By Iisalmi -seminaarissa 9.11.2022 julkistettavan voittajan ja By Iisalmi -lähettilään kanssa tehdään suunnitelma siitä, miten hän luontevasti oman tekemisensä ohessa voi olla mukana rakentamassa seudun vetovoimasuutta.