Ajankohtaista

YTYÄ! -hankkeen kuulumisia ja henkilöstömuutoksia

ytyä_pink_pieni_png.png
23.2.2021 10.00

Poikkeuksellisesta ajasta huolimatta Yhteistyöllä työtä - YTYÄ! -hanke on tukenut 100 henkilöä työllistymään ensimmäisen toimintavuoden aikana. Alkuvuodesta 2021 YTYÄ! järjesti yhteistyössä Y4 Works Oy:n kanssa Etätyön edelläkävijät-verkkovalmennuksen työntekijöille ja työnhakijoille sekä johtajille. Valmennuksen aikana osallistujat pääsivät mm. tutustumaan etätyön parhaisiin käytäntöihin, moderneihin työhaun keinoihin sekä kehittämään etätyö- ja johtamistaitoja. Tämän lisäksi hankkeessa on tuettu henkilöasiakkaiden työllistymistä mm. työelämän korttikoulutuksin sekä IT-osaamisen kehittämisen valmennuksen avulla.

YTYÄ!-hankkeessa on aloittanut 15.2.2021 uusi projektipäällikkö Assi Ojala. Hänellä on vahva kansainvälinen tausta sekä monivuotinen kokemus henkilöstöjohtamisen ja rekrytoinnin tehtävistä useilla eri toimialoilla sekä yrityksissä.

Mikäli yrityksessänne on rekrytointitarpeita, auttaa YTYÄ! löytämään osaavia ja motivoituneita työntekijöitä. Olemme tukena rekrytoinnissa mm. lisäten yrityksen tunnettuutta ja ilmoitamme avoimista työpaikoista esimerkiksi some-kanavissamme. Tarvittaessa suunnittelemme uudelle työntekijälle yksilöllisen koulutuspolun juuri työnantajayrityksen tarpeita vastaten.

OTA YHTEYTTÄ: Assi Ojala, p. 040 5459 589, assi.ojala@iisalmi.fi

Valokuva Assi Ojalasta.

Tutustu hankkeeseen nettisivuillamme iisalmi.fi/ytya tai seuraa meitä somessa:
Facebook: YTYÄ Ylä-Savossa on työtä
Instagram: ytya_insta