Ajankohtaista

Uusien varhaiskasvatuspaikkojen hakeminen elokuussa 2021 alkavalle toimintakaudelle

29.1.2021 7.00

Hakuaika on 1.3.- 31.3.2021

Varhaiskasvatukseen voi hakea pitkin vuotta.  Hoitopaikkaa on haettava viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarpeen alkamista. Jos lapsi tarvitsee hoitopaikan vanhemman äkillisen työllistymisen tai opiskelun vuoksi, tulee hoitopaikkaa hakea viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidontarvetta.

Uusien varhaiskasvatuspaikkojen hakeminen koskee lähinnä kunnallisissa ja yksityisissä päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa vapautuvia hoitopaikkoja, jotka täytetään elokuussa toimintakaudelle 2021-2022.

Hakuaika on 1.3.- 31.3.2021

Varhaiskasvatukseen haetaan sähköisesti osoitteessa www.iisalmi.fi/varhaiskasvatus Jos hakutoive on kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, valitaan sähköisistä lomakkeista varhaiskasvatushakemus. Yksityiseen varhaiskasvatukseen haettaessa valitaan palvelusetelihakemus.  Tarkemmat tiedot palveluntarjoajista on esitelty Varhaiskasvatuspalvelut-sivulla.

Sähköisen hakemuksen lisäksi, asiakasmaksun määrittämistä varten, myös tuloselvitykset ja opiskelutodistukset voi toimittaa sähköisesti toukokuun loppuun mennessä. Jos tuloselvityksiä ei toimiteta, määritellään palveluntarpeen mukainen korkein asiakasmaksu.

 

Lisätietoja: Palveluohjaaja Marjatta Miettinen, sähköposti: marjatta.miettinen@iisalmi.fi, puh. 040 660 8891