Matkailun ajankohtaiset

Uudet infonäytöt palvelevat Ylä-Savon asukkaita ja matkailijoita

Yhteiskuva.jpgYhteistyössä on voimaa
22.11.2021 11.26

Ylä-Savon matkailutuotteet kestävälle kehityspolulle -hanke tuo joulukuun alussa kuntalaisten ja matkailijoiden käyttöön viisi digitaalista infonäyttötaulua, jotka välittävät tietoa Ylä-Savon matkailusta ja tapahtumista.

Infonäytöt sijoitetaan Iisalmen ABC-asema Marjahakaan, Matin ja Liisan Asemalle Lapinlahdelle, ABC-asema Kiuruvedelle, Linnanporttiin Sukevalle ja Vieremän kirjastotalolle. Kaikissa viidessä taulussa näytetään samaa mainosmateriaalia.

Yhtenäisen mainosmateriaalin avulla kuntalaiset ja matkailijat saavat ajantasaista tietoa alueen tapahtumista sekä Iisalmi ja tienoot -ryhmän jäsenten tuotteista ja palveluista.

Hankkeen ja sitä kautta infonäyttötaulujen rahoittajia ovat Matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet -rahoitus ja Ylä-Savon seuturaha.

Lapinlahden kunnan kulttuurikoordinaattori Ilona Tuomi on innoissaan infonäyttöjen käyttöönotosta. “Ylä-Savossa kaikki on lähellä: nähtävyydet, tapahtumat, erinomainen ruoka ja juoma, unohtamatta elämyksellisiä majoituspalveluita! Nyt tästä kaikesta saadaan helposti tietoa oman ja naapurikuntien osalta”, hän toteaa.

Myös ABC-asema Kiuruveden liikenneasemapäällikkö Henna Matinniemi ottaa infonäytöt tyytyväisenä vastaan. “Meillä on paljon sekä paikallisia kävijöitä että ohikulkevaa liikennettä. On positiivinen asia, että asiakkaat saavat tietoa myös muista kuin omasta kunnasta”, hän sanoo.

Ilona Tuomi on samoilla linjoilla. “Infotaulut vievät tiedon tapahtumista sinne, missä ihmiset ovat eli vilkkaisiin risteyspaikkoihin. Pitäkäähän silmänne auki, että tiedätte, mitä huudeilla tapahtuu!”, hän vinkkaa.

 

Lisätietoja

Kirsi Piirainen

Projektipäällikkö

Elinvoimapalvelut

Ylä-Savon matkailutuotteet kestävälle kehityspolulle –hanke

Puh. 040 6289 910, myös WA

Iisalmen kaupunki

Pohjolankatu 14/PL 10, 74101  Iisalmi

Ylä-Savon matkailutuotteet kestävälle kehityspolulle -hanke - Iisalmi internet