Ajankohtaista

Työnantaja – ota YTYÄ! rekrytointikanavaksesi!

ytyä_pink_pieni_png.png
14.10.2020 13.30

Yhä useampi työnantaja hyödyntää rekrytoinneissa erilaisia rekrytointikanavia, YTYÄ! hanke on yksi niistä. Työelämän muutokseen liittyy isona asiana työn pirstaloituminen. Yhä useamman ihmisen työt muodostuvat pätkätöistä tai useammasta samanaikaisesta työsuhteesta. Yritykset keskittyvät ydintoimintoihinsa, useat tehtävät hoidetaan vuokratyöntekijöillä, koska henkilöstön vuokraus on yrityksille joustava tapa saada työntekijöitä tarpeen mukaan.

YTYÄ! tekee yhteistyötä myös yksityisten työnvälityspalveluiden kanssa, koska se lisää työnhakijoiden mahdollisuuksia löytää töitä ja palvelee alueen työnantajia yhdistämällä avoimet työpaikat ja tekijät. Hanke ei vuokraa tekijöitä, meidän kautta henkilöt työllistyvät yrityksiin suorarekrytoinnein tai lyhytkoulutuspolkujen kautta.

Vuosi 2020 on ollut haasteellista alueemme yrityksille kuin myös rekrytointihankkeelle. Työpaikkoja on mennyt, työpaikkoja on ollut ja työpaikkoja on tullut, siis elinvoimaa alueellamme on. Tulosta hankkeessa on kaikista haasteista huolimatta syntynyt, kauttamme on saanut tähän mennessä töitä 71 henkilöä ja erilaisia koulutuspolkuja on aloittanut lähes 30 motivoitunutta työllisyyden edistäjää.

YTYÄ!:llä on viritteillä useita eri toimenpiteitä, joilla edistämme työllisyyttä, mm. IT osaamisen kehittäminen työnhakijoille, PopUp työllistymisen palvelupaikan pilotointi sekä etätyöpilotointi ja brändäys työnhakijoille ja työnantajille. Monenlaista markkinointiyhteistyötä teemme kasvuyritysten kanssa.

Tavoitteemme eri yhteistyökumppaneiden kanssa on yhtenevä ja vain yhteistyöllä tiedät miltä tuntuu, kun yhteistyö sujuu!

OTA YHTEYTTÄ:
Tiina Juutinen, p. 040 5459 589, tiina.juutinen@iisalmi.fi

Tutustu hankkeeseen nettisivuillamme iisalmi.fi/ytya tai seuraa meitä somessa:
Facebook: YTYÄ Ylä-Savossa on työtä
Instagram: ytya_insta