Ajankohtaista

Työnantaja, ilmoittaudu virtuaalirekrytointitapahtumaan sekä osallistu kyselyymme!

ytyä_pink_pieni_png.png
17.6.2021 14.15

Yhteistyöllä työtä - YTYÄ! -hanke on järjestämässä virtuaalista rekrytointitapahtumaa, "RekryRehvit verkossa" syksylle 2021. Lisäksi YTYÄ! -hanke järjestää yläsavolaisille työnantajille suunnatun kyselyn. Vastaamalla kyselyyn työnantaja voi vaikuttaa YTYÄ!-hankkeen palveluiden sisältöön sekä Ylä-Savon markkinointiin etätyöystävällisenä seutukuntana.

Vastaa työnantajakyselyyn ja vaikuta YTYÄ!-hankkeen palveluntarjontaan

YTYÄ! -hanke järjestää yläsavolaisille työnantajille suunnatun kyselyn. Vastaamalla kyselyyn työnantaja voi vaikuttaa YTYÄ!-hankkeen palveluiden sisältöön sekä Ylä-Savon markkinointiin etätyöystävällisenä seutukuntana. 

Löydät kyselyn oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/0A7490068D5BC68B

Yksi YTYÄ!-hankkeen toimenpiteistä on etätyöpilottikokonaisuus, jonka tavoitteena on edistää työllistymistä ja työllistämistä etätyön keinoin Ylä-Savossa. Pilotin puitteissa järjestettiin alkuvuodesta 2021 etäosaajien ja etäjohtajien valmennuksia, joissa osallistujat pääsivät mm. tutustumaan etätyön hyviin käytäntöihin, moderneihin työhaun keinoihin sekä kehittämään etätyö- ja johtamistaitoja. Pilottikokonaisuus jatkuu brändityöllä, jonka tavoitteena on markkinoida Ylä-Savoa etätyöystävällisenä seutukuntana ja siivittää alueen kehittymistä aidoksi etätyön mahdollistajaksi. Tämän kyselyn tuloksia hyödynnetään etätyöpilottikokonaisuuden toteutukseen.

Tämän lisäksi YTYÄ!-hanke toteuttaa yritysten työvoimanhankintaan liittyviä toimenpiteitä, joilla edistetään rekrytointiprosessia ja työvoimansaatavuutta. Tämän kokonaisuuden puitteissa hanke järjestää syksyllä 2021 mm. webinaareja etätyöhön, henkilöstöjohtamiseen ja rekrytoinnin aiheisiin, joiden suunnitteluun ja toteutukseen tämän kyselyn tuloksia hyödynnetään.

Vastausaika kyselyyn on 10.6. - 18.7.2021.

 

Onko yrityksellänne etätyöhön soveltuvia toimitiloja vuokrattavana? Listaamme ja markkinoimme vuokrattavia etätyötiloja

Etätyöpilottimme puitteissa kokoamme hallinnoimaamme etatyossa.fi-sivustolle linkkejä vuokrattavissa olevista etätyöhön soveltuvista tiloista Ylä-Savossa.

Onko yrityksellänne kalustettuja toimitiloja, jotka soveltuvat lyhytaikaiseen vuokraukseen ja joita hanke voisi tuoda esille sivustolla?

Otamme mielellämme vastaan linkin verkko-osoitteeseen, joka sisältää tietoja vuokrattavissa olevasta työskentelytilasta ja voimme liittää sen etätyössä.fi-verkkosivulle. Lähetä linkki viimeistään 8.8.2021 mennessä osoitteeseen: assi.ojala@iisalmi.fi

Järjestämme elokuun lopussa markkinointikampanjan sosiaalisessa mediassa yhteistyökumppanimme Y4 Works Oy:n kanssa ja tällöin sivusto tulee samaan näkyvyyttä!

 

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi 28.10.2021 järjestettävään virtuaaliseen rekrytointitapahtumaan ”RekryRehvit verkossa”

RekryRehvit verkossa-virtuaalirekrytointitapahtuma torstaina 28.10. kokoaa yhteen työnhakijat ja yläsavolaiset työnantajat. Kävijöillä on mahdollisuus saada tietoa työpaikkojen lisäksi Ylä-Savon koulutusmahdollisuuksista sekä työllistämistä edistävistä palveluista.

Tapahtuman järjestää Yhteistyöllä työtä - YTYÄ! –hanke kumppaninaan Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut. Näytteilleasettajien sekä kävijöiden osallistuminen virtuaalirekrytointitapahtumaan mahdollistetaan matalalla kynnyksellä. Tavoitteena on 1000 kävijää ja 50 näytteilleasettajaa. Tilaisuus on maksuton molemmille. Jos virtuaalirekrytointitapahtuma on uusi kokemus, tule oppimaan uutta hyödyllistä ja kokemaan se kanssamme. Näytteilleasettajat saavat perehdytyksen tapahtuma-alustan käyttämiseen.

Tapahtuman juontaa yläsavolaisella lupsakkuudella Ismo Apell.

Tapahtumaa markkinoidaan myös valtakunnallisesti, minkä kautta näytteilleasettajilla on mahdollisuus kohdata potentiaalisia työnhakijoita ympäri Suomen. Tapahtuma toteutetaan virtuaalitapahtuma-alustalla, jossa on mahdollisuus tutustua näytteilleasettajien messuosastoihin ja keskustella niin livechatissa kuin videoyhteydellä osallistujien kanssa. Työnantajilla on mahdollisuus myös varata aikoja kahdenkeskiseen keskusteluun potentiaalisten työnhakijoiden kanssa.

Varaa näytteilleasettajan paikka pian, viimeistään 15.9.2021 oheisen linkin kautta: https://link.webropol.com/s/rekryrehvit2021

Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä viimeistään 20.9. alkavalla viikolla.