Ajankohtaiset tiedotteet

Tutkittua tietoa kaupungin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen: Iisalmi tutkii asukkaiden, vapaa-ajan asukkaiden ja yrittäjien kokemuksia Taloustutkimuksen puhelinhaastatteluilla

puhelinhaastattelut_some.jpg
10.1.2023 11.00
0

Taloustutkimus tekee vuoden 2023 alussa puhelinhaastatteluina – Iisalmen kaupungin tilauksesta – tutkimuksen asukkaille, vapaa-ajan asukkaille ja yrityksille. Tutkimukset toteutetaan 16.1. - 3.2.2023 välisenä aikana.

Strategiseen työskentelyyn ja kehittämiseen kuuluu olennaisena osana arvioiminen ja mittaaminen. Osana kaupunkistrategiamme toteutumisen mittaamista ja seurantaa toteutamme nyt kokeneen tutkimuslaitoksen Taloustutkimuksen kanssa kokonaisuuden, joka tarjoaa meille pito- ja vetovoiman tilannekuvan ja kehittämisen kannalta tärkeää tietoa sekä asukkaiden, vapaa-ajan asukkaiden että yrittäjien vinkkelistä.”, kertoo Iisalmen strategiatyöstä vastaava elinkeinojohtaja Terho Savolainen.

Tutkimuksen kohderyhmän toivotaan suhtautuvan yhteydenottoon myönteisesti ja vastaavan kyselyyn. Vastauksista saadaan arvokasta tietoa kaupungin kehittämiseen. Taloustutkimus toteuttaa haastattelut luottamuksellisesti noudattaen kansainvälisiä tutkimussääntöjä. Tutkimukseen voi vastata nimettömästi.

Tulokset valmistuvat helmikuussa ja niistä tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla.